בכי

דנדוש20

New member
בכי

אנשים תפתחו עוד הודעות! אני מרגישה שאני מציפה את הפורום
אתם/אתן נוהגים לבכות ליד הבן זוג שלכם? לדעתכם צריך ואפשר להתפרק עד הסוף ליד הבן זוג או שצריך להיות גבול?

L y c a n

New member
צריך להיות טבעי ליד בן הזוג

וזה אומר, כל אחד והטבע שלו.. וחוץ מזה, למה את לא עונה לעצמך?

דנדוש20

New member
כי הטבע שלי מתנגש עם ניסיון העבר

שלי. רציתי לבדוק איך זה אצל אנשים אחרים

L y c a n

New member
כ"כ מבין אותך..

אם הייתי יכול לשכוח את היום בו הכרתי אותה לפני שנה, אז בכיף. פעם חשבתי שהיא שינתה אותי לרעה, עכשיו, ממש לא...

ללא נושא

בכי הוא רגש. כמו שמראים אהבה לבנזוג, מראים גם בכי, טבעי לחלוטין ואף רצוי.. זה רק מראה על אנושיות.

Zoharrr

New member
המממ

לוקח לי זמן לבכות ליד אנשים. אני לא בוכה ליד אשנים. מעט מאוד אנשים ראו אותי בוכה, רוב האנשים שהם סתם "מכרים" יגידו לך שאני עשויה מקרח. לבכות ליד מישהו = לתת אמון אני לא נותנת אמון בכולם... קרה לי פעם אחת שבכיתי באמת ליד אנשים,סתם אנשים מביצפר,והם היו המומים לחלוטין,זה היה נורא משעשע,לא היה להם מושג מה לעשות איתי. ולפני שבוע הזלתי כמה דמעות מעצבים ליד כמה אנשים. ליד בני זוג, בהתחלה קשה לי ממש, אם אני לא שולטת בדמעות אני מבקשת מהם שלא יסתכלו עליי. אחר כך יותר קל לי אבל תמיד יש משהו בפנים שמפריע לי שמישהו רואה אותי בנקודות הכי חלשות שלי.

עתודאית

New member
יצא לי לבכות

בד"כ אני די מנסה להסתיר את זה אבל זה לא ממש הולך.. לדעתי אפשר להתפרק ליד בן הזוג הפחד שלי דוקא נובע ממשהו אחר.. אני בן אדם די רגיש ואני יכולה להתחיל לבכות ממשהו ממש פצפון (זה קורה לעיתים די נדירות אבל יכול לקרות) ואז כשהוא רואה שאני בוכה בגלל זה הוא חושב שזה הדבר הכי נוראי בעולם ומרגיש ממש ממש רע עם זה ולפעמים זה קצת יוצא מפרופורציה..

למעלה