בכך מסתיימת שורת שירי הישנים שהסכמתי לפרסם...

lichdog

New member
בכך מסתיימת שורת שירי הישנים שהסכמתי לפרסם...

מעתה והלאה,אך ורק שירים חדשים... אבל יעבור זמן בין אחד לשני, שלא כמו עכשיו... יקי

lichdog

New member
אני חושש שתיאלצי להמתין...

אני עוד מחפש את המוזה שלי... :) יקי

יקי - יקירי !

מי יצחיק אותי ויוציא ממני את אריק מי יעציב אותי ומי יגרום לי להזדהות ???? מהר למצוא את המוזה !!! אני מחכה כבר בקוצר רוח :) ענבל

lichdog

New member
בכיף :)

והלוואי ויכולתי... או כמו שנאמר בשיר הידוע: HELP! I need somebody אין לי מושג איך למצוא את המוזה שלי... אבל אני עובד על זה... :) יקי

lichdog

New member
הלוואי...

מה שכן, אני צריך אהבה חדשה (אני נהנה לצטט היום משירים :) כשהייתה מישהי שלא שמה עליי, כתבתי מהעצב. כשהייתה מישהי שכן, כתבתי מהשמחה. עכשיו אין לא זה ולא זה... בעיה... :) בנץ

lichdog

New member
פששששששש.........

לא רבים מצליחים... אבל אני מוכן להתערב איתך שלא תצליחי לגלות איזה שיר כתבתי באיזו תקופה... לפחות חלקם :) בנץ

lichdog

New member
לא את לא... :)

תסמכי עליי, זה שיש לי מצברוח טוב או רע לא אומר שאני אכתוב שיר בצורה שמחה או עצובה... מניסיון, זה פשוט ככה... :) ולכן, קבלי את ה``נה נה נה!`` שלי בצירוף התנצלותי הכנה על כך :) בנץ

No Chance

ותקרא שפתי (חחח) אין סיכוי !!! ואת ה``נה נה נה`` שולחת בחזרה לך !!! אני גם מבחינה במצב רוח שלך :) קוראת את הרגש... יש הרבה הפתעות בדרך - מי יודע אולי עוד אפתיע אותך :))) אריק :)))

lichdog

New member
את יודעת מה? תנסי :)

שורה של כמה שירים, תנקבי במצרוח: ללא כותרת אבאל`ה האגדה שלא סופרה אל תשאלי ``למה``? בבקשה :) שלך, בנץ :)

lichdog

New member
אריק יקרה :)

מוסכם עליי :) מה שנקרא showdown באופן ספונטני :) משעשע :)מעניין אותי לראות... :) בנץ

חיוך למענך :)

כנראה שאיתך סוגרת את הפורום לילה טוב נתראה ברחוב סומסום :))) ואגב אתה חייב ללמד אותי את ההימנון שלנו :)) אריק :)))

למעלה