בכלליות

Cry My A River

New member
בכלליות

דריה הינה סדרה מאוד מצחיקה ואינטילגנטית. בנוסף לכך הדמויות מאוד ברורות באיפיונם וקיצוניות בשביל להשחיל סאטירה חברתית וגם איזה צחוקים שהתקבלו בעבור זה. מה שמקובל מאוד בסדרות מצוירות מהסוג הזה (הסימפסונים סאות פארק וכו...). אנשים פה יותר מדי נכנסו לעניין של כמה שאתה יותר שטחי ומפגר ככה אתה יותר מאושר. ואני לא יודע, אני חושב שלא. תראו סך-הכל כשאני רואה את דריה וגיין אני בכלל לא מרחם עליהם להפך נראה שהם מצאו את יעודם ביחד וגם זה לא שהן מרגישות נחותות ושאין להם חברים (היה לגיין את החבר שלה,ויש את האח שעכשיו ראיתי שהלך לדריה לא זוכר נראה לי שלא היה שם כלום...זה לא בדיוק שהחיים שלהן אומללים בגלל שהן שמו את עצמן מחוץ לחברה השטחית הזאת למרות שזה גם בכלל לא מדויק אבל לא חשוב) דווקא על מי שאני מרחם זה על קווין וחברותיה המטומטמות, הן לא יודעות מה הן מפיסידות (הן אמנם גם מרוויחות אבל לדעתי הן יותר מפסידות) בכך שהן מבזבזות את כל חייהם על קניית בגדים ואיפור ובנים שטחיים ומפגרים בדיוק כמוהן.

Dracos Love

New member
שמישהו ישלח לי מסר../images/Emo7.gif ../images/Emo108.gif

כל יום שאני נכנסת לפורומים אני רואה שאן לי מסריםםםםםםםםם

אל תהיי עצובה../images/Emo70.gif../images/Emo10.gif

כי אז אני אהיה עצובה גם!!!!!
ואז מה יהיה?

לדעתי אין, מה שכתבת יפה ../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

ומה הקטע של ה"הנדסום דביל" הזה?!?
דביל

HandsomeDevil

New member
אוופס, סורי, הייתי אמור לכתוב את

זה במקום אחר.... כן, מה שכתבת יפה, וגם נכון, אבל זאת רק סדרת טלוויזיה, לא צריך להעמיק בזב עד כדי כך

Cry My A River

New member
על כל דבר אפשר להעמיק

מכיוון שזאת סדרת טלוויזיה (ועוד מצויירת) אז היא יותר נחותה מספר, סרט או הצגה? לא בדיוק הבנתי... אבל שיהיה

KRISTNE

New member
לדעתי..

לדעתי יש פה כמה אנשים בפורום שכנראה אוהבים לראות רק הודעות שלהם..וכשאנשים כותבים את דעתם..הם מוסיפים הודעות בוז וכלה...( אממממממ הנדסום דוויל...) אז..אני מכבדת את דעתך... כל הכבוד על הכנות

למעלה