בכלל יש יומולדת לעדידית

עדידית

New member
בכלל יש יומולדת לעדידית ../images/Emo70.gif

עדי אהובתי עכשיו אני אצלך ואת מתקלחת כדי להוריד את כל הדברים שיש לה על השיער אבל בסופו של דבר תהיי כ-ת-ו-מ-ה!!!!! בכל מקרה נשמה מז"ט ואני אוהבת אותך, אחותי!! ועכשיו תורכם לאחל!!

American Beauty

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif

Yo Adi!!!!!!!!!!!!! Happy Sweet 16 my darling :) נשמה מזל טוב, שיהיה לך יום הולדת הכי כיף שבעולם, היום קצת סבלנו בבקור- כן עדי ו מאי יודעות שמספירות "יודעות" להכיב טוב ;) Ok so ttyl... Happy Birthday Love

LadySpeedStick

New member
ע עד עדי יפה ../images/Emo140.gif

טרו טרו אהה
טרו טרו אהה
יומולדת יומולדת יומולדת הנה בא
מזל טוב נשמה נכון לשעה וחצי שכחתי אותך אבל את יודעת שאני מתה עלייך ואני בחיים לא אשכח אותך אז נכון שאת עכשיו כתמתמה
אבל לנצח תשארי השחורה שלי וככה אני אוהבת אותך
שיהיה לך ת'יומולדת הכי שווה בעולם ואל תלמדי להסטוריה כי בנינו זה לא חשוב

נראה לי שמגיע לך מזל טוב...

אבל אני לא בטוח... אני גאה להיות השלישי שאמר לך מזל טוב ביום הולדתך השש-עשרה (כוסאמא של מאי הרוש המכונה מאי הרוש וקארן טוב?)

American Beauty

New member
../images/Emo6.gif

יו עדי וכולם שהיו היום בגינה.. היה ממש חמוד, אז אני "8" אה.. חח ואלי "9".. מה יפה לילד ;) טוב אז עדי נגמר היום הולדת.. מה לעשות, גם זה קורה אז עכשיו אני חייבל to wish u a gr8 year filled with lots of happiness, aka mwahhhhh hahaha lol Love u like a sis... da1nonLy

American Beauty

New member
lol

נו אתמול שמאי הוסיפה את התאריכים... אה בעצם את כבר הלכת הביתה, אז לא משנה

למעלה