בכלל לא יודעת מה אני רוצה ?

בכלל לא יודעת מה אני רוצה ?

האם אני רוצה? מה אני רוצה? לאן אני אגיע? עם מי? למה ? כמה? מביטה אחורה אל החלומות: בית איש אישה ילדים צחוקים ואושר..פתאום אני לא יודעת מה זה אושר והאם הוא שם? בכלל האם הוא יבוא גם לכאן..לשם..אליי...

עלמה 3

New member
בוודאי שהאושר יבוא , גם הנחלה../images/Emo13.gif

בסוף תגיע, רק זה תלוי בך, כמה את רוצה ואם בכלל את רוצה, באיזה מינון ? כל התשובות חביות אצלך, אני מאמינה שאם מספיק רוצים ועושים הרצונות שלנו מתגשמים. זיכרי " העולם מריע למעשים ולא למחשבות "... חי יקרה, מהוא אושר בשבילך ?

חי

אולי לא תאמיני אבל קראתי את דברייך ואמרתי לעצמי זאת עקרבית,פתחתי את הכרטיס ואמרתי בקול,ידעתי. ולמה? מפני שגנבת לי את המילים מהפה,כל היום אני מסתובבת עם סימני השאלה שלך????..?.???.

../images/Emo9.gifמודה באשמה חחח

לא יודעת כפי ששאלה החברה מעליך.. לא יודעת פתאום היום כלום..מביטה על חיי ואפילו לא זוכרת אם פעם אחת יכולתי להגיד "זהו עכשו אני מאושרת"... משהו האושר עבורי- לא יודעת מסתבר שלא הייתי שם ..אחרי כל כך הרבה שנים לגלות את זה ..הגיע הזמן
נעים מאוד עקרבית
..לא סתם אהבתי מהרגע הראשון

rolan

New member
חי יקרה

את לבד בבית היום
... אלו המחשבות שעלו במוחי בכל פעם שנשארתי לבד, ובנותיי אצל אביהן... סתם, זה הזכיר לי... ואם במזלות עסקינן... אז - מחר תזרח השמש ותביא איתה עוד יום - יום מופלא... קבלי ממני
לחיזוק

לא לבד בבית אבל..

לבד.. את יודעת הילדים כבר לא בסינר משחקים יחד רבים יחד.. לפעמים ואפילו היום הבנתי עד כמה הם גדלו פתאום אני לבד .. אבל נו עקרבים כמו יאצק שנופל וקם נופל וקם..
...בטח יעבור לי עד הבדיחה הבאה שאשמע..

*יערית

New member
מזכירה לי את השיר../images/Emo25.gif

החלטת לשגע אותי בשני פורומים..
מפנקת אותך
לא חשוב לי לאן נעלמו השעות לא חשוב לי לאן נעלמו התפילות. רק תאמרי לי מתי, מתי הם ישובו נהיה שוב יחדיו, כמו תמיד אז נאהב. את תשובי אלי עם בואה של שלכת עם בואו של הסתיו הרוחות שנושבות. לא רוצה את הסתיו לא רוצה השלכת רק רוצה שנאהב שנהיה שוב יחדיו. לא חשוב לי לאן נעלמת ואינך לא חשוב לי אם גם בכית בלכתך. רק תאמרי לי מתי, מתי את תשובי ונהיה שוב יחדיו כמו תמיד אז נאהב.
האושר נמצא מתחת לאף שלך

הסתו..

העצים מתנדנדים...העלים נושרים ואצלי הכל פרוע..
כן הוא מתחת לאף...מחפשת לפעמים מפספסת..כנראה מסתבר הדרך לשלמות לא תמיד קלה.. זה יבוא ..גם אני כבר אדע.
תודה

חי

הדרך לשלמות לא קיימת הדרך להשלמה הבה יותר קצרה ונמצאת..... מה שבטוח את לא לבד בדרך,כולנו שם וכאן איתך.

*יערית

New member
שלמות../images/Emo20.gif../images/Emo121.gif

שלמות זה משעמם..כל החיים לפנינו ..
התבוננות....זה ה-דבר...תשאלי את אילנה

יערית

וואו החזרת אותי לגיל 16,מיקי אמיר שר עם אני לא מתבלבלת. שנים אני מתה לשמוע אותו... הנה החזרת לי על השיר מכאן .........

mishele5

New member
אולי?../images/Emo12.gif

אם לא תחכי לו בכליון עיניים
ובציפיה דרוכה,
הוא יגיע משום מקום
ממקום לא צפוי,
כי בדרך כלל הוא מגיע בהפתעה גמורה
בדיוק בזמן שלא מצפים לו.
"ותחשבי על זה"
ב ה צ ל ח ה

לא מחכה לאיש

סתם ריקה איפה שהוא..
מישל
...ההוא ...כן יבוא תמיד בא...השאלה מי בא?.. אושר הוא לתמיד בזוג..

את יודעת חי , הזכרת לי

שפעם פעם, עוד הרבה לפני שהאופציה של הגרושין עלתה במוחו של מי מאתנו, התחלתי טיפול פסיכולוגי עקב עניין ממוקד אחד, ואת הפגישה הראשונה לא אשכח לעד. התבקשתי לספר מה תחושתי על סקלת האושר, ואמרתי- "אני באמת לא יודעת, ברמה האובייקטיבית יש לי הכל, משפחה טובה, עבודה מהנה, בית מקסים, מצב כלכלי נינוח, אבל מה...אני לא חושבת שאני יכולה לומר שאני מאושרת" ומשם התחילה חפירה עמוקה, שלא ממש הסתיימה עד עצם היום הזה עקב פרישתי ממרוץ החיטוטים ביום בו נדרשה כל האנרגיה שבי לתחילת חיי החדשים. ולמה כל הסיפור הזה שלי, בעצם אני רוצה לומר לך ששום דבר אובייקטיבי לא מהווה מדד לרמת האושר שלנו, אושר הוא מכלול של את עם עצמך ואין לו קשר הדוק חד חד ערכי עם הקורה מסביבך. אני יודעת שהאמירה הזו עלולה להשמע יומרנית, כי הרי כולנו יודעים שיש דברים אובייקטיביים שקורים והם מהווים גורם חזק וישיר על מצב רוחנו, אבל שימי לב, אותם ארועים בדיוק משפיעים על כל אחד קצת אחרת. כל אחד ומכונת הטחינה הפנימית שלו, ואפשר לעשות עבודה שם. מקווה שלא הלאתי.

היי ענבר

כשדיברתי על בית איש אישה וילדים צוחקים סביב..דוקא התכוונתי לחלום עתידני השלמות והאושר לדעתי הם בפנים כשמרגישים את זה...רוצה להרגש מאמינה שהיו לי רגעים של אושר בחיי ..לפעמים כשעצוב שוכחים אותם ולפעמים נאחזים בהם..אני נאחזת ברצון בתקוה ובאמונה הגדולה ש.. זה עוד יבוא..למרות שהיום זה נראה רחוק..
חמודה.. האמת שכשאני נזכרת שם בנישואים יש לי רק מסך ערפילי ..לא רוצה אותי שם גם לא הייתי אני ..איבוד זמן של שנים..למזלי לא שנים רבות

למעלה