בכל אופן

lynne celtic

New member
בכל אופן

יכול להיות שההודעה נוסחה בצורה דיי באלאגניסטית, זה מפני שאני דיי חדשה בפורום הזה ולא ממש יודעת להשתמש בו בכל אופן זה הקטע שבו אני יכולה לספר קצת על עצמי (כמו שכל האנשים האחרים עשו לפני רק כשבאו) קוראים לי לין (ואני הרגתי בן אדם...) <- סתם משעשעת את עצמי... בכל אופן אני מתעסקת בקלטיקה ולומדת את זה כבר זמן לא מבוטל עוד לפני שהצטרפתי לפורום הזה. אני בת 18 ... בעקרון אני לא רוצה שיווצר פה זלזול וכעס בכל אופן, כי זאת ממש לא המטרה שלי, במיוחד לא כשמצאתי אנשים לחגוג איתם את החגים הקלטים :) בכל אופן אז אני לא מצודדת בגישה המזלזלת שלכם אתם לא מכירים אותי ואתם בטח לא יודעים מה עברתי בכל תחום, בי אישית גישה שכזו נורא פוגעת, אני אבקש את התנצלותכם אם אכן חשוב לכם לשמור על אוירה חיובית. שהאלים יהיו עמכם (במיוחד branwen

ebonyW

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ואל תפגעי, לפעמים הרוחות קצת מתלהטות, אבל בד"כ אנחנו חבורה די נחמדה
Blessed Be
אבוני

Justin Angel

New member
שלום שלום!

ברוכה הבאה לקרבנו ואנו מאוד שמחים לארח אותך כאן! אף אחד לא נפגע מההודעה עם המאגיה, פשוט מומלץ בעתיד למתן הילוך ולא לרוץ קדימה בכל הכוח רק כדי ליפול מהצוק לתוך עמק מלא קקטוסים (שמים לב שאני עכשיו יוצא ממרתון לוני-טונס?). בכל מקרה, אני בטוח ומשוכנע שכולם מאוד שמחים שאת כאן ואם יש לך שאלה או נושא לדיון בשמחה נשמח לדוש בו. אך בבקשה בעתיד אם אפשר להימנע מהצהרות בסגנון "כולכם טועים, כולכם!" הדבר מאוד יוערך. אגב, אם תוכלי בבקשה גם לנסות לא לפתוח עץ חדש בכל הודעה נעריך את זה מאוד. יש לנו מנהג מוזר לשרשר דרך "תגובה להודעה" נושאים הקשורים אחד לשני :) ברכות זוהרות ומי ייתן וירח הצהריים יברך אותך :)

kitiara 6

New member
ברוכה הבאה...

אנחנו מתנצלים מראש אם הרגשת איזשהיא התנפלות פשוט איפשהוא כבר נמאס לנו להיתמודד עם כל מיניי אנשים שפולטים שטויות, ואז כשמגיע מישהוא שבאמת ובתמים מתעניין אנחנו כבר מלכתחילה נכנסים למגננה.. בד"כ אנחנו אנשים מאוד נחמדים.

ברוכה הבאה ../images/Emo77.gif

שלום לך, אני רואה שאת בגיל 18 לכן, קחי כוס יין משובח
ותטרפי אלינו לפורום... אנחנו חמודים.. באמת...

למעלה