בכל אחד יש צ'ינו קטן

בכל אחד יש צ'ינו קטן ../images/Emo151.gif

אימאן היא הראשונה שעזבה אמש את הוילה המפורסמת ביותר במדינה. הערב, שידור מיוחד לרגל פתיחת העונה השניה של סדרת הריאליטי "פרוייקט Y". בשעה 22:30, צ'ינו אל מיזארק יתארח live ב-blogtv ובאתר הרשמי של התוכנית. צפויות עוד הפתעות! הכינו שאלות!
סקר תפוז החדש הולך לקבוע מהו היעד המועדף ע"י הישראלים לחופשה בחו"ל בקיץ 2004? הצביעו כאן!
מועדון הפורטו-לוקו מחדש את המסיבות הברזילאיות שלו – ופורום מוזיקה ברזילאית מחלק לכם כניסה זוגית בחינם! בכל יום שבת, החל מהשעה 21:30 מתקיימות מסיבות סמבה מטורפות ב"פורטו לוקו לאונג'" המחודש. על מנת לזכות בכניסה זוגית חינם, יש לענות על החידה השבועית המתפרסמת בפורום תרבות ומוזיקה ברזילאית. חמשת הגולשים הראשונים שישלחו את התשובה הנכונה, יזכו בכניסה זוגית.
פורום קומיקס מחלק לכם כרטיס זוגי לפסטיבל הקומיקס הישראלי שיתקיים החל מה-16 באוגוסט בתל אביב. מה שעליכם לעשות הוא למלא את בלוני הקומיקס הריקים במשפטים מצחיקים. פרטים נוספים בפורום.
פורום אומנות בעוגות מקיים היום ב-18:00 הפנינג "מזל". במהלך ההפנינג תהיה תערוכת עוגות מעוצבות בנושא "מזל" והפתעות נוספות. פרטים בפורום.

ויימס

New member
חזרת! (הפועל, לא המחלה)

בדיוק חשבתי עליך אתמול. יש מפגש פורום ב-27.8 בבוקר בעזריאלי! אם זה חם, אני לא שם! (הממ, זה לא יצא כל כך טוב...)

Maladict

New member
גם אם ישרף העולם ואחותו

אין מצב שאני לא מגיע:) ומה חשבת עלי אתמול?

ויימס

New member
מישהו (דינו, נדמה לי) אמר שהוא חשב

שליאת היא בן, נשואה לי ואור היא הבת שלנו, אז חשבתי "גם ליאת בנוסף למלדיקט ודביר? יש לי יותר מדי מחזרים," ואז תהיתי לאן נעלמת.

Maladict

New member
שניה שניה

עכשיו את צריכה להחליט זה אני או דביר או ליאת!!!! (טוב אני מבין כשאני מפסיד דביר בוא נעלם מהשטח ונשאיר את נטע וליאת לבד)

Maladict

New member
האמת....

כמה שדביר חמוד עדיין הוכהנת עושה לי את זה יותר ;) הגלימה עושה לי את זה

מ א ג ר ט

New member
ושמישהו יביא מצלמה דיגיטלית

ויצלם אתכם... וגם אם אתם בקניון, אז תלכו לחנות ספרים ותתפלאו למה אין פראצטים.

limilu

New member
לי יש מצלמה

אבל אני בספק אם ירשו לי להגיע =/

Maladict

New member
אין מה לדאוג

אני אביא מצלמה. עכשיו רק איפה אני מוצא שדונים קטנים להכניס פנימה שיציירו את התמונות.

limilu

New member
אממם, טוב...

יש את אח שלי, ואני בטוחה שהרבה מחברי הפרום ישמחו לתרום את אחיהם הקטנים, נכון? נכון?

The Mad Hatter

New member
אם יש שם wee free men

אני קונה!! זהו, אמרתי ראשונה! אסור לכם לגנוב לי!

ויימס

New member
אגב, איפה בדיוק? עזריאלי זה מקום

די גדול. ושעה. אמרנו שבבוקר, אבל מתי בדיוק? מישהו רוצה להגיע מחופש?
לעשות לעצמנו קצת פדיחות?

למעלה