בכל אחד יש צ'ינו קטן

בכל אחד יש צ'ינו קטן ../images/Emo151.gif

אימאן היא הראשונה שעזבה אמש את הוילה המפורסמת ביותר במדינה. הערב, שידור מיוחד לרגל פתיחת העונה השניה של סדרת הריאליטי "פרוייקט Y". בשעה 22:30, צ'ינו אל מיזארק יתארח live ב-blogtv ובאתר הרשמי של התוכנית. צפויות עוד הפתעות! הכינו שאלות!
סקר תפוז החדש הולך לקבוע מהו היעד המועדף ע"י הישראלים לחופשה בחו"ל בקיץ 2004? הצביעו כאן!
מועדון הפורטו-לוקו מחדש את המסיבות הברזילאיות שלו – ופורום מוזיקה ברזילאית מחלק לכם כניסה זוגית בחינם! בכל יום שבת, החל מהשעה 21:30 מתקיימות מסיבות סמבה מטורפות ב"פורטו לוקו לאונג'" המחודש. על מנת לזכות בכניסה זוגית חינם, יש לענות על החידה השבועית המתפרסמת בפורום תרבות ומוזיקה ברזילאית. חמשת הגולשים הראשונים שישלחו את התשובה הנכונה, יזכו בכניסה זוגית.
פורום קומיקס מחלק לכם כרטיס זוגי לפסטיבל הקומיקס הישראלי שיתקיים החל מה-16 באוגוסט בתל אביב. מה שעליכם לעשות הוא למלא את בלוני הקומיקס הריקים במשפטים מצחיקים. פרטים נוספים בפורום.
פורום אומנות בעוגות מקיים היום ב-18:00 הפנינג "מזל". במהלך ההפנינג תהיה תערוכת עוגות מעוצבות בנושא "מזל" והפתעות נוספות. פרטים בפורום.

נני55

New member
אֵף שלפעמים אני נראֵף כמו סתם אחד

זה ארוך מומלץ לקרוא שורה שורה כמעין טלפון שבור ילד חורף-לתשומת אפך ודי לחכימא ברמיזא עובד קשה מזיע דם ודמעות כמו פוגל מתגעג המון ו... אוהב את כולכן כמו שאֵף פעם לא אהבו אתכן וכמו תמיד אוהב ללא סייג אהבה שאינה תלויה בדבר אהבה בתענוגין אהבת אמת אהבת עולם חתונת ארד כסף וזהב ירושליים של ברזל חיית הברזל עבד עבד עבד ברזל הוא תופס שהוא סתם עבד עם סתם אחד זה נח זה לא נח זה ארול 1 A1 AA אני מי שאהב אותה גם יהודה נון אולי עקיבא אולי טיטוס אולי מדוצקי או אולי גבריאל NEVER MIND לשיר אחד שיר גנוב שעות גנובות לילה בגניבה בא הנחיריימה הללויה סחה !הגמרא על אותו דף גמרא באופק אחר יש ערמה של חברה על הדשא נעימה סוף קיץ וילדים גבורים להעריץ ושלום חנוך דרך אגב הוסיף מילים וכך בערך לחלל העיף: "הולך ויחף .....נשען על מעקה.." שיסביר זאת על מאכל ומשקה על ארץ מוותרים רק בלב עד מתי אהובתי נגרת עוד נגרת על סלע הלב מתי כבר מימיס האבן דרך שתי נקודות עובר רק קו ישר אחד סתם אחד קיץ=שזיף עם נשלט הלוווווווו עם נשלט שלפחות כלל אחד יחול עלי אחד לאחד נורמלי ?!?!?! מה אתם חושבין הרי הייתי יכול לשפוך דמו אבל לא עשיתי את האמיתי שלי נו אני הרי מנוי אולי יש סיכוי עם רינה בחלה"ט אולי עם שירלי או ניצה או עם משמה זה סגריות גנובות זה מה שזה מה זה????????? מה מה? זאת הודעה נבחרת שתכנס בזו הכותרת ותהיה לכבוד ולתפארת יקרה מדר וסוחרת כל חפציך לו ישוו בה קלפתה טעימה מלב ליבה-HARD CORE/CHORD יקרה היא מפנינין דמעות של תנינין החכם- עיניו בראשו והכסיל בחשך יהלך יושבי חושך וצלמות אסירי עני וברזל יחוגו וינועו כשכור וכל חכמתם תתבלע לכל שיריך אני ציפור ושל נחושת ושל אור אור יקרות מדבש ונפת צופין תאווה ללב ולעיניין ירוקות -זה עוד ירוק גם תור לכרטיסין לגמרי במקרה מקרה קב"ן הצנחן המזמר זמר זמר לך מכורתי אלף זמר ועוד רמז שיר כאב ויפרוץ כאב כל הכאבים מלבינין לחואן כואב עובר ושב אל המסגרת של מונליזבבנק אל תראוני שאני שחרחורת ששזפתי השמש בני אימי ניחרו בי שמוני נוטרה את הכרמים(של ריטה ,שרון חזיז ,שלום חנוך,קליינשטיין,ד.בריזה באוויר,ניסים גרמה איפה את צ.,גידיגוב,ועוד) כרמי שלי לא נטרתי!!!!!!!!!!!!!!!!! שחרחורת יפייפית כל כך בעינייך אש בוערת וליבי כולו שלך את אינך יודעת מה מאוד מאוד מאוד מאוד!!! יפייפית! יפה מאוד אוהב גם אוהב נני נג"ב -55

רינה8

New member
../images/Emo127.gif יפה יפיפה שכמותך

נני,אתה בטח מאוהב - חייבים להיות מאוהבים כדי לכתוב ככה מילות יפייפיות. זה בסדר בנאדם ככה זה צריך להיות. בעיניים דלוקות.רב תודות.

למעלה