בכל אחת ואחת קיימת עוצמה מימי בראשית

בכל אחת ואחת קיימת עוצמה מימי בראשית

עוצמה נשית מעגל שלמות של בריאה והענקת חיים. מזמינה אתכן לקחת חלק במעגל וירטואלי שבו נהיה ביחד קבוצה מאוחדת ומיוחדת. כל אחת שתשרשר כאן את הסכמתה לקחת חלק במעגל תקח חלק במעגל הוירטואלי למשך 72 שעות החל מהשעה 20:00 יום זה. ומה במעגל? כל שעלייך לעשות הוא לעצום עיניים במצב של רגיעה ותודעה, לדעת שאת במעגל המיוחד הזה עם עוד נשים שנרשמו. תדמייני איך נראה המעגל היכן הוא נמצא? האם זהו אור יום או בחשיכה? מה מזג האוויר? האם יש ריח מיוחד? תראי בעיניי רוחך מושיטה יד לזו מימינך ולזו משמאלך כולן יוצרות מעגל. תחושי שאת מתמלאת בשמחה כל מועקה כל מחשבה שלילית כל טרדה עוזבים אותך במהירות ועפים ממך והלאה כמו גיצים במדורה שעפים אל על. תרגישי את העוצמה במרכז המעגל שנובעת מכל אשה ואשה חברה במעגל. הרגישי את הנוכחות של 4 האמהות של שרה,לאה,רחל ורבקה.
העוצמה הזו מסוגלת לבנות,לאהוב,להבריא לעשות רק טוב
אין להשתמש בעוצמה זו למטרות --------------------------------- שליליות שיכולות לפגוע בזולת
------------------------------- התחברי לעוצמה והעזרי בה להגשים את עצמך העזרי בה לקבל תובנות, חיזוקים חיוביים לגבי מצב או מצבים שונים בחייך שאת זקוקה לעזרה או הכוונה. התחברי לעוצמה זו לעשות טוב לעצמך. ניתןלעשות זאת בכל שעה משעות היום במשך 72 שעות
אוהבת,
טליה

פנינה101

New member
נהדר טליוש ../images/Emo23.gif|מדורה|

אני כבר בפנים מרגישה את עוצמת האמהות את עוצמתך שלך רואה את הגיצים עפים והצפורים שלי חוגגות
תודה לך טליוש

אלונה ג1

New member
מדהים טליה../images/Emo24.gif

אני בפנים תודה ענקית על הזכות לקחת חלק במעגל שולחת המון אהבה לכל מי שבוחרת לקחת חלק.

מגי 336

New member
רוצה לספר לכן על המדיטציה שעשיתי אתמול ../images/Emo23.gif

בפעם הראשונה נכנסתי למדיטציה מיד כשנרשמתי פה, נשאבתי למעגל, אך חשתי שעדיף לעשות אותה ברוגע בחדרי. מאוחר יותר התחלתי את המדיטציה, על פי סדר הדברים שכתבה טליה ישבתי במעגל יחד עם נשים רבות נוספות, כמו בפעם הקודמת, חלק מהנשים היו מוצלות, כאילו עדין לא יודעות שהן אמורות להיות איתנו, חלקן מוארות, כנראה הנשים שכבר נרשמו או החליטו לעשות את המדיטציה. למרכז המעגל הגיעו פתאם מתנות המתנות היו בשלל צבעים ונראו כאנרגיות מוארות הנשימה התרחבה, כאילו כל הצ'אקרות נפתחו בבת אחת שלחתי למרכז המעגל מתנות משלי אור, אהבה, בריאות, ריפוי.... היה נדמה שחלק מהמתנות מהמרכז עוטפות אותי, כאילו מה שהייתי זקוקה לו והיה שם - הגיע אלי... היה פשוט מדהים. האורות הצבעוניים של המתנות האישיות התחלפו לאור ירוק הבנתי הפנימית היתה שהזמן לתת מתנות לעולם, לכדור הארץ, מדהים היה לראות את האור מתפזר.. תחושה של אושר וסיפוק פנימי אדיר. תודה לכולכן

איזו חוויה מקסימה../images/Emo23.gif

נשמע כל כך מרהיב היקום מעניק לך מהשפע שקיים ברשותו עוד ועוד ועוד....
תהני לך

../images/Emo23.gifכמובן שגם אני בפנים../images/Emo23.gif

בלילה לפני שנרדמתי נכנסתי למעגל המיוחד הזה ראיתי את 4 האמהות כמו בהולוגרמה ניבטות אלי ומאחוריהן ספירלה מדהימה ששלחה אדוות כמו כשמשליחים אבן למקור מים ונוצרים מעגלים רכים ומתנדנדים. לצערי נרדמתי... אמשיך בערב.
תודה לכן בנות נפלאות
אתן מוזמנות לשתף בחוויותיכן

אני לא באה לפה הרבה..

אבל היום אני זקוקה למעגל התמיכה הכי רחב שאני יכולה לקבל.. ואני אשמח ..לעצום עיניים.. להתחבר לעוצמה, להרגיש ידיים מושטות לעברי, לקבל תובנות, חיזוקים חיוביים ,לקבל לעזרה - הכוונה... הרעיון המקסים הזה.. בא לי טוב.. בדיוק בזמן
תודה

Balancedflow

New member
חדשה כאן, אפשר להצטרף או שאיחרתי?

האמת היא שבמהלך הימים האחרונים הרגשתי מחוברת מאוד לעוצמת הנשיות, והחברות שמסביבי אף הן הרגישו כך, כך שממש חיפשתי ואני שמחה שמצאתי אתכן... יש מקום במעגל?

../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo23.gif

בוודאי שיש מקום!!! ההתחברות למדיטציה תמשך עד הערב בשעה 20:00. אז...התחברות נעימה
אשמח לשמוע חוויות
טליה

למעלה