שוב אתה מתחמק מסיטואציה
דרך הוספה של הנחות, זה שאתה יוצא מהנחה שאתה לא תהיה במקום שמישהו ידקור אותך, עדיין לא משנה את העובדה/ודאות שאם מישהו כן היה דוקר אותך ויעשה חתך גדול. אתה תדמם. ולכן, הטיעונים שלך אינם רלוונטים לעובדה/ודאות הזו. היא עדיין קיימת, בין שאם תרצה להתחמק ובין שלא.
אני מניח שאדם שעושה את מה שאתה מתאר מאוד רחוק מהרמוניה אולי הוא רחוק מאוד מהרמוניה, עדיין באם הוא, אתה או כל אחד אחר יעמוד מול אותה המשאית. העובדה/ודאות היא שהוא יעוף מספר מטרים.
אני מניח שמקום עם "תנאים קבועים ובלתי משתנים" הוא מקום מת... אני נמצא במקומות חיים ולכן, כנראה ההקלדות שאתה או הישות שלך מקלידות על המקלדת של המחשב, מוציאות בכל פעם, אותיות אחרות. בכל פעם שאתה מקיש על מקש הרווח, יוצא משהו אחר במסך שלך.. נכון?
יחד עם זאת, גם אם נשים את ההומור הסרקסטי משהו בצד, זה שאתה חי במקומות חיים ולא מקומות מתים להגדרתך - עדיין לא משנה את העובדה/ודאות שאם התנאים של המקלדת שלך ושל המחשב שלך והחשמל שזורם בביתך עובדים, בכל פעם שתקיש על מקש הרווח במסך תקבל רווח (כמובן שכאן אתה יכול להביא טענות כאלה ואחרות שאצלך החשמל לא זורם באותו האופן והמקלדת לא תמיד נותנת את ההקשה שהקשת וכו) אם המצב היה כזה, לא היית יכול לתקן מחשבים... אנשים מתקנים מחשבים מבססים את עצמם על כל מני עובדות כאלו או אחרות, אשר יוצרות קונסיסטנטיות בחיים שלנו. אחרת אי אפשר להיה לעשות כלום, אם לא היתה קונסטסטנטיות כזו או אחרת. גם לא לתקן מחשבים, וגם לא להתכתב עכשיו בפורום.
""רוב האנשים שתחייך אליהם, יחייכו בחזרה"" זאת הנחה יותר "הנחתית" אפילו מהדברים המצחיקים שהצגת קודם.... זאת ממש ממש לא "עובדה"/"וודאות". נכון מאוד, רציתי לראות כאן את התגובה שלך
שמח שהגבת כפי שציפיתי.
את זה אתה אומר כי כך אתה מאמין.... אני מניח שאתה טועה מאוד. אולי... אחד הדברים שאני כן מאמין בו הוא: לא איכפת לי מה נכון ומה טעות - איכפת לי מה מקדם אותי בחיים שלי ומה לא מקדם אותי בחיים שלי. כרגע האמונה הזו, עוזרת לי לכתוב לך הודעות בפורום, כשהיא לא תעזור לי יותר או תגביל אותי בדרך כזו או אחרת, אני אמצא אמונה אחרת שתקדם אותי... לגבי יצורים שעוברים דרך קירות, אני שמח שאתה מכיר אותם. (אגב, אתה מכיר אותם אישית, ברמה שמית?) יחד עם זאת, לא סתרת את המשפט שלי. שכן, אני עדיין לא מכיר אף אחד (כולל אותך) עם יכולת לעבוד דרך קירות. ולא, לא ראיתי אותך עובר דרך קירות. אני מניח, שהבנת שצמד המילים "נראה אותך" הינן בהקשר ישיר ומחובר למשפט הקודם שאליו היו מחוברות. כמובן שבהפרדה ביניהם ניתקת אותן מההקשר שלהן והגבת אליהן כהרגלך בקודש, דבר שיצר אצלי חיוך מרוח.
אך אם נחזיר אותן להקשר שבו הן נכתבו. נראה אותך עובר דרך קירות! אז אני אומר לך באם אני מבסוט. (כמובן שמעבר דרך דלת, חלון או כל פתח אחר שקבוע בקיר איננו נחשב למעבר דרך קירות.) סופ"ש נפלא (אני חוזר ביום א' מחופש בצפון) מיקי