בכל החנויות יש עכשיו ס
עונה

תינוקות מתפתחים ב-../images/Emo43.gifאנשים

שרית ארביב ימיני, פסיכולוגית בהתמחות התפתחותית תתארח בפורום התפתחות תינוקות ופעוטות בין השעות 21.00-23.00 ותשיב לשאלות בנושא התפתחות תינוקות, פעוטות וילדים בכל התחומים. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1633&msgid=108605224
שר החוץ הבריטי, דיוויד מיליבנד, יתארח בראשון הקרוב, 18/11 בשעה 18:45 בתפוז
אנשים אתם מוזמנים לשרשר בפורום את כל השאלות - אנחנו נשאל ואת התשובות תוכלו לראות באירוח החי שישודר בבלוגTV http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=54&msgid=108630560
אז מה עושים בסופשבוע הקרוב? קודם נכנסים לפורום הנאות, אירועים ואטרקציות ומתעדכנים בכל האירועים החמים המתרחשים בסוף השבוע הקרוב, אחרי זה נוסעים, נהנים וחוזרים לספר בפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1702&msgid=108665327

JoNy Boi

New member
תגידו../images/Emo58.gif

למה אין בעונה התשיעית משימות אומנתיות יפות כאלה כמו בעונה 6? אוףף אני חייב לציין המשימות ממש מכוערות! איפה הבובות הים הפילים אחח

ממש לא נכון../images/Emo58.gif

העונה ה- 9 היא העונה הכי מושקעת אי פעם בטופ מודל, גם מבחינת תוכן וגם מבחינת צילומים. היא משתווה לרמת הצילומים בעונה 3, ועוקפת אותה. הדוגמא הכי טובה היא פשוט לצפות בצילומים של הבנות עוד מהפרומו עם טיירה [!!] דבר שלא היו משקיעים בו בעבר. והנה תמונה של טיירה מהסט ההוא:

Fashion Slut

New member
../images/Emo205.gifסושי|אני גם,

לא אוהבת את המשימות... רק את האחרונה אהבתי.

Black Jane

New member
בכל החנויות יש עכשיו ס../images/Emo32.gif עונה../images/Emo3.gif

ופה יש שרשור אוף אופנתי
כל מה שלא קשור לנושא הסדרה, לשרשר לכאן

NP16

New member
../images/Emo207.gifהפרק ששודר היום של עונה רביעית.

פשוט הפרק הכי מטומטם וגרוע אי פעם. התמונה שהכי שנאתי הייתה של קיניה,שעשתה כל דבר נוראי בשביל להיות מודחת, השמינה ל עומת מה שהשופטים אומרים לה כמה שבועות,שחצנית,צבועה,מזויפת, אבל לא,הקריאו אותה ראשונה. אח"כ קיילן,שאני מת עליה ולדעתי היא הזוכה של העונה הזאת,אבל בפרק הזה היא נתנה לבנות "להכניע" אותה מה שנקרא,והיה לה תמונה גרועה. נאימה,בכלל לא התלהבתי כמו שהם התלהבו,וגם מה שאמרו לה בבוטום, הגיע לה לעוף על פי זה.העיקר כשחשבו שניקול מעונה שלישית,או מולי סו אין להם מספיק אישיות והן חנוקות,לא חשבו פעמיים. בקיצר לכולם הגיע חוץ מלבריטני,שהתמונה שלה הייתה מושלמת וגם השופטים אמרו ככה, ולא איבדה שום אישיות. אפילו לא קצת. הפרק הזה תעלומה בשבילי היה ותמיד יהיה.... ושבסוף הראו את כל התמונות של בריטני..בכלל לא זכרתי שהיא הייתה כזאת טובה. רק התמונה שלה כשהן הצטלמו בתור עדה אחרת לא הייתה משהו,השאר מעולות. (אה והייתה שם עוד אחת שהיא נראית קצת פורנו,אבל נוותר:) )

Fashion Slut

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo209.gifלגמרי../images/Emo70.gif

ההדחה הכי טיפשית בANTM! מה זה איבדה מהאישיות שלה?? פעם אחת בפאנל היא לא הייתה מלאת אנרגיה כמו תמיד, פאק זה מעצבן. ועוד הם אמרו שזאת תמונה מושלמת ובלה בלה! היא כ"כ אנרגטית והכל, פעם אחת היא הייתה שקטה יחסית, זהו אין לה תשוקה.. היו צריכים להעיף את קיניה, כבר הרבה זמן שהיו לה תמונות לא טובות זו אחר זו, והיא השמינה בטירוף. בריטני היא המתמודדת שאני פשוט אוהבת כל תמונה ותמונה שלה! היא מדהימה.

NP16

New member
זה מהקטעים של טיירה בשביל התכנית..

היא גם יוצרת דרמה כביכול,גם מביאה מישהי שחורה לגמר, וגם משתיקה אנשים שמדברים על זה שבריטני וולגארית וזולה ותמשיך את אדריאן כביכול. אבל זה מעצבן אחרי שהיא היחידה שהייתה טובה בפרק הזה.לא רק הכי טובה,אלא היחידה.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif בקטעים האלה אני ממש שונא את טיירה.

היא כ"כ מעצבנת אותי שהיא חייבת לתקוע שחורה בכל גמר ושיש הדחות כ"כ לא מוצדקות ושלא נדבר על זכיות שזה בכלל מרגיז!!!

KrIvInE

New member
../images/Emo58.gif

ג'סלין נטשה ורנה לא שחורות. O: ג'סלין הכי קרובה לזה, אבל גם לא, היא לטינית. :) וחלק מהשחורות בגמרים היו דווקא בסדר, דניאל הייתה יפהפיה [למרות שג'ואני יותר], עם יוג'ינה [לעומת רובכם] אין לי בעיה, אווה מדהימה, וגם יהיה.. את העונה השנייה לא ראיתי... קיניה נוראית >< ואני לא זוכר מי הייתה מקום שלישי בעונה החמישית ככה ש... :p

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifהתמונה של נאימה הייתה ממש גרועה

אני תמיד אמרתי את זה. וקיניה הייתה צריכה ללכת. לפי דעתי,הפיינל של העונה בכלליות,היה צריך להיות: 1.קיילן (המנצחת) 2.בריטני 3.טטיאנה

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif קיילין בריטני ובריטה!../images/Emo3.gif

אני לא יודע למה,טטיאנה ממש מעצבנת אותי!#@R%$%@

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifאני כ"כ אהבתי את בריטה ../images/Emo7.gif

היא הייתה מהממת! טיירה העיפה אותה בלי סיבה.

באמת מעצבן שהדיחו את בריטני../images/Emo45.gif

הייתה לה תמונה ממש מדהימה
לדעתי קיניה הייתה צריכה לעוף... התמונות שלה לדעתי לא היו משהו לקראת הפרקים האחרונים. ד"א למישהו יש את התמונה של בריטני מהפרק הקודם? שאמרו להן להכין את התלבושת של עצמן והיא נכנסה לבוץ

למעלה