בכל יום ראשון הדס ואני מלבדות יחד והיום עשינו 2 תיקים
א אירית דולמן New member 29/5/06 #4 כשסיימו אותו היתה לנו כזו נפילה של סוף העבודה. לא יוצא בדיוק מה שדמיינו....
א אירית דולמן New member 29/5/06 #6 בסוף הגיעה עוד חברה וכל כך התלהבה מהתיק וגם אנחנו התחלנו להתאהב בו.
א איולי New member 29/5/06 #21 ../images/Emo20.gifהתיקים יפייפים! והשני..מ-ש-ג-ע|ל מקסים! פשוט מקסים! וווווו
א אירית דולמן New member 29/5/06 #7 הקפצה.... כי עוד שניה כבר הגיע לעמוד הקודם. נחמד שהפורום הולך ונעשה פעיל.
A aliner New member 29/5/06 #10 איזו חגיגה לעיניים. תענוג ממש../images/Emo140.gif התיקים מאוד יפים. אני אישית מאוד אוהבת את הגזרה של תיק המעטפת. לא שהשני לא יפה...הוא מדהים! עם איזה צמרים השתמשתן?
איזו חגיגה לעיניים. תענוג ממש../images/Emo140.gif התיקים מאוד יפים. אני אישית מאוד אוהבת את הגזרה של תיק המעטפת. לא שהשני לא יפה...הוא מדהים! עם איזה צמרים השתמשתן?
א אירית דולמן New member 29/5/06 #11 במקרה של אלה השתמשו ב-alpen כמו שזה שהשתמשת לבפנוכו של נעלי הבית שעשית.
א אור224 New member 29/5/06 #15 מ../images/Emo20.gifש../images/Emo20.gifג../images/Emo20.gifע --תיקים נפלאים
א אורית דותן New member 29/5/06 #13 מוצא חן לי -מה הפלא שכשהדס מגיעה אלי כואבות לה הידיים ? נראה לי שיש לכן כוחות נסתרים ולא מוסברים -אולי תתנו קצת רמזים איך לא כל כך מתעייפים?
מוצא חן לי -מה הפלא שכשהדס מגיעה אלי כואבות לה הידיים ? נראה לי שיש לכן כוחות נסתרים ולא מוסברים -אולי תתנו קצת רמזים איך לא כל כך מתעייפים?