בכל מקום בעולם אשאל

רות.

New member
בכל מקום בעולם אשאל

אחרי שנה של דמעות וגעגועים אבל גם עם הרבה גישה של מציאות ושכל אני עומדת לחתום את הגולל על האיש שאני אוהבת אבל יש לי דבר אחד שמציק לי. הוא טען שהוא לא אוהב אותי אבל, אם הייתי עוברת ליד הבית שלו והוא ידע הוא היה עושה פרצוף עצוב של "למה לא ניכנסת". אם הוא לא נימשך אלי ואני לא הטעם שלו איך זה שהוא חילק איתי אינטימיות? הרי לפי ההגדרה שלו בטעם אני מסוג הבחורות שגם עם מקל לא היה נוגע בי. אם עברה שנה והוא יודע שאני לא ממש רוצה לשמוע אותו למה הוא מתקשר אלי לספר לי על מקרה מצער שקרה לו? למה הוא מתקשר לספר לי שמישהו לא ממש חשוב מסר לי ד"ש? למה נידמה לי שהוא מחפש תירוץ להיות איתי בקשר? למה הוא כותב לי ש"הוא עוקב אחרי הודעות שאני כותבת בפורומים"? ובעיקר למה הוא בכה בדמעות ובקול כשאמרתי לו שאני עוזבת ? אני לא מבינה באהבה מבולבלת, אני יודעת שאני אוהבת אותו ואמרתי לו את זה . אני לא מצפה שהוא יגיד לי , אבל כל הסימנים הראו שיש לו רגשות עמוקים יותר ממה שהוא חושב או מכיר בהם, אבל הוא טען בפה מלא שחוץ מידידות הוא לא אוהב אותי כי אני לא הטעם שלו. נתתי לעצמי שנה לבכות אותו ואני רוצה לנעול היטב את הדלת אבל זה משהו שמטריד אותי. אני לא רוצה להתעסק בשאלה הזותי כל חיי. אני גם לא רוצה לשאול אותו כי אוזניו ערלות. ושוב הוא יחזור למנטרה של "לא הטעם שלי". אני חושבת שיותר מהכל מפריע לו "מה יגידו". השאלה שלי לגברים בעיקר. זו אהבה שהוא לא מודע לה או שאני סתם לומבינה גדולה באהבה?

סיפור ויפה ואמיתי....

אני לא חושב שיש מישהו שבאמת מבין באהבה.... אני לא חושב שיש משהו באהבה שאפשר להבין... קשה. יש לו חברים ? יש לו מעגל חברתי משלו ? או שהוא רואה בך את המעגל החברתי שלו ? אולי הוא רוצה שתהיי קרובה כי את חשובה לו ? או שאולי הוא שומר אותך בהישג יד (קרוב לעין) כסוג של תוכנית ב' ? אולי הכל יכל להיות.... אבל כל זה לא חשוב. חשוב מה את מרגישה - ואם את רוצה אותו אז תלחמי על הזכות הזאת לדעת מה הוא חושב. ואם דעתו עדיין שלילית ואם כואבת לך הנוכחות שלו ואם את יודעת שהיית בסרט הזה כבר ואת לא מעוניינת בהקרנה חוזרת - אז קחי החלטה - קשה ככל שתהיה - שאת עושה לעצמך טוב. והטוב הזה הוא לטווח הרחוק - לא לכאן ועכשיו - אם יהיה צורך תסיבירי לו שהוא לא רצוי בקירבתך כי את מבולבלת. אם יהיה צורך תתרחקי כדי לקבל דברים בפרופורציות הנכונות. נראה לי שמגיע לך להיות או לאהוב (למרות שאין שליטה בזה...) מישהו שירצה אותך ולא יגיד לך שאת לא הטעם שלו - גם אם הוא עושה את כל הסימנים שמוכיחים אחרת. וכמו שידידה טובה שלי אומרת חיבוק מקרשים למדתי לצוף (מאו טסה טונג)

magenta73

New member
גם אני לא מבינה באהבה מבולבלת

אבל זה קורה, קרה ו... הלוואי שלא, אבל, הגיוני שיקרה. זה לא משנה. כל הטיפים הקטנים האלה שהוא נותן לך, חיזוקים קטנים של את חשובה לו, כל התקוות הקטנות וכו'. בגדול, הוא לא רוצה. לא רוצה אותך, כן רוצה להרגיש שמשהי מרגישה אליו. ואת... טוב תעשי אם תעזבי את זה. את לא צריכה משהו שלא סגור על עצמו ועל איך שהוא מרגיש כלפיך. מגיע לך משהו שלם.

shaniza

New member
ולמה

הוא יוצר קשר אחרי תקופה ארוכה כדי לשאול אותך אם כדאי לקנות משהו שברור לך שהוא יכל לשאול אחרים? ולמה הוא זורק הערות על מישהי מסוימת שהוא יודע שיעצבנו אותך? ולמה מעניין אותו אם את מגיעה למפגש פורום? ולמה? ולמה? ולמה? השאלות לא יגמרו. כל עוד תחפשי להם משמעות שלא נמצאת שם. אבל התשובה עליהן היא אחת- הוא רוצה להמשיך להרגיש עליך בעלות- שאת עדיין שייכת לו... שהלב שלך עדיין שלו. הוא רוצה להזכיר לך שהוא קיים ...שלא תעזי חס וחלילה לשכוח אותו ולמה זה? אולי בשביל לחזק את האגו אולי כי טוב לו שיש לו אותך מדי פעם ויש עוד הרבה אולי... לנסות לראות סימנים של אהבה ורגשות בפעולות שהוא עושה זו תהיה טעות מצידך- תשלימי עם העובדה שאהבה לא תצמח שם (חיכית שנה! כמה עוד תמשיכי לחכות שאולי אולי פתאום הוא יראה את מי שאת באמת וירצה להיות איתך??) ותרשי לעצמך להתאהב במישהו שכן ירצה להיות איתך. ועכשיו אני הולכת לרדוף אחרי ג'וק עם Raid- סוג של תחביב שלי... נ.ב מה קשור "מה יגידו"??

למעלה