בכל פעם שאני נכנס לפורום הזה אני מרגיש כאילו שאני נכנס הביתה... ירון
Y Yaron5000 New member 4/5/02 #1 בכל פעם שאני נכנס לפורום הזה אני מרגיש כאילו שאני נכנס הביתה... ירון
א אורית...2 New member 4/5/02 #3 ../images/Emo23.gif גם אני מסכימה !!!../images/Emo24.gif עם "אמא" רומי שלנו... ועם כאלה חברה ... בטח שנרגיש פה כמו בבית...
../images/Emo23.gif גם אני מסכימה !!!../images/Emo24.gif עם "אמא" רומי שלנו... ועם כאלה חברה ... בטח שנרגיש פה כמו בבית...
R RomiVais New member 4/5/02 #4 ירוני, אין לך מושג... כמה שזה משמח אותי! זה נותן לי אישית הרגשה, שמעבר למילים... אני כל כך שמחה שה הזה נמצא. יש פה אנשים מדהימים אחד אחת חברים אמיתיים. אוהבת את כולכם מכל ה
ירוני, אין לך מושג... כמה שזה משמח אותי! זה נותן לי אישית הרגשה, שמעבר למילים... אני כל כך שמחה שה הזה נמצא. יש פה אנשים מדהימים אחד אחת חברים אמיתיים. אוהבת את כולכם מכל ה
מ מלאך האהבה New member 5/5/02 #5 היי כמה עולה הבית? איני ותיק פה .. ובספק אם אהיה .. איני יודע מה זו תרשת ועל מה מדובר פה (אני הולך להשלים מרומי תעניין) אך יום נעים ושבוע מהמם כולם ועשו טובה תדליקו תאח קריר שין שן
היי כמה עולה הבית? איני ותיק פה .. ובספק אם אהיה .. איני יודע מה זו תרשת ועל מה מדובר פה (אני הולך להשלים מרומי תעניין) אך יום נעים ושבוע מהמם כולם ועשו טובה תדליקו תאח קריר שין שן
R RomiVais New member 5/5/02 #6 שלום לך ../images/Emo24.gif יפה שקפצת לביקור... ומה זאת אומרת קריר פה? לא יהיו מסכימים לכך! נכון חברים? <הם יגידו נכון> ואכן אני אדאג להשלים לך את מה שתרצה לדעת, בכיף!! שבוע מהמם גם לך ושוב - תודה על הביקור
שלום לך ../images/Emo24.gif יפה שקפצת לביקור... ומה זאת אומרת קריר פה? לא יהיו מסכימים לכך! נכון חברים? <הם יגידו נכון> ואכן אני אדאג להשלים לך את מה שתרצה לדעת, בכיף!! שבוע מהמם גם לך ושוב - תודה על הביקור