בכל פעם שאני שומעת את השיר,,, "האישה שאיתי" אני תוהה מיהו חואניטו. יש תשובה? ענת.
ע ענת של נוה New member 23/9/06 #1 בכל פעם שאני שומעת את השיר,,, "האישה שאיתי" אני תוהה מיהו חואניטו. יש תשובה? ענת.
H handlessman New member 23/9/06 #2 תשובה... השיר הוא שיר מתורגם מספרדית והמבצע והכותב המקורי שלו הוא חואן מנואל סרט, ולכן ייתכן מאוד שהשם הזה קשור איכשהו אישית לכותב המקורי של השיר...
תשובה... השיר הוא שיר מתורגם מספרדית והמבצע והכותב המקורי שלו הוא חואן מנואל סרט, ולכן ייתכן מאוד שהשם הזה קשור איכשהו אישית לכותב המקורי של השיר...
מ מתחיל לנשום New member 25/9/06 #3 ../images/Emo3.gif לא אמרו פעם שחואניטו הכוונה ל...........אתה יודעים?
G glitter8 New member 26/9/06 #4 ../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif גם אני שמעתי על הפרשנות הזו, שיש בה הגיון מסוים, והיא אפילו חביבה למדי...
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif גם אני שמעתי על הפרשנות הזו, שיש בה הגיון מסוים, והיא אפילו חביבה למדי...
H handlessman New member 27/9/06 #5 אל תאמר "אתם יודעים"... כי אני לא יודע, אבל אני מנחש, עלה לי עכשיו בראש... אולי הכוונה היא לעצמו, לרחמים עצמיים? (חואן = חואניטו)
אל תאמר "אתם יודעים"... כי אני לא יודע, אבל אני מנחש, עלה לי עכשיו בראש... אולי הכוונה היא לעצמו, לרחמים עצמיים? (חואן = חואניטו)