בכל קורס שנלמד יש אפשרות

אפרת10511

New member
בכל קורס שנלמד יש אפשרות

להעדר 20% אם אני זוכרת נכון.
אני מניחה שגם במקרה הזה.

אפרת10511

New member
בוקר טוב ליום בו נאמר פעמיים כי טוב

צפיתם אתמול בתוכנית "אבודים"?
ידעתי שמשהו מסריח קרה עם הבחור הזה יצחק, לא חיבבתי אותו מלכתחילה, והנה ראו זה פלא - האם היפנית אותרה ויש לה סיפור שמסביר את העובדה ש''חטפה'' את בתה מהגן בישראל, שברחה ליפן, שהיא החליפה זהויות ושהיא מסתתרת כבר שלושים שנה.
אני יודעת שמנגד הוא נותן גירסה של איש חסוד, קורבן שנפל למזימותיה של אישה תאוות בצע שילדה ממנו בת, לקחה את כספו וברחה לחו''ל, אבל איך שהדברים נאמרו, ולפי מה שראיתי על המסך, מי שקורבן בכל הסיפור זו האישה ולא היצחק הזה. מה אתם חושבים?

הניה 8

New member
אני חושבת, שכל מקרה ומקרה בחיים, אפילו אדם שמספר משהוא רע

כלפי השני , קל וחומר במשפט , תמיד תמיד צריך לשמוע שני צדדים

לא ראיתי את אבודים אתמול

yaely2

New member
מנהל
הורים והוריי הורים

שלום לכולם,

גם אני לא צפיתי אתמול באבודים ולכן אכתוב רק מה שאני חושבת ללא העובדות.
כמה מתנות לאדם בחייו? אלה הוריו הורי הוריו ובמקום השני שאר המשפחה.
כול מי שגוזל מאדם את אחת או יותר מהמתנות שקיבל הוא בבחינתי רשע. יש הורים פרודים/גרושים שאחד מהם משחיר את פני ההורה השני עד שגורמים לניתוק. הילד בטוח שההורה המנואץ הוא כולו שטן וכך הלכה לאיבוד המתנה. כי הוריה יכול באמת להיות אדם שלילי אבל למען הילד שלו ילך לכול מרחק, ודמות חיובית כזו בשבילו הוא מאבד.
יש שמשחירים פני סבא וסבתא, אנשים רשעים. הילד צריך להיות נאהב, לדעת שגם הוריו וגם הורי הוריו הם המשענת התומכת.
לסיכום: מי שמנתק ילד מאחד מהוריו או מאחד מהורי הוריו הוא בגדול רשע.

שי1951

Member
הדיון בנושא תכנית הטלויזיה - אבודים

קודם כל אני מסכים עם הרעיון שהפרדת ילד מאחד או שני הוריו הגרושים מהווה - זה רשעות. (כפי שציינה יעלי).
היות וראיתי רק את הפרק השלישי (אתמול) מתוך ארבעה פרקים בסך הכל,
אני אציין שהרושם שקיבלתי הוא שברגע הראשון (לאור טענות האם היפנית) נראה לי, שהאב באמת נראה כפושע,
גם צופית גרנט המנחה הייתה המומה מהסיפור של האם - שלא התאים לעובדות ולרקע של האב שהיא הכירה, לפי תחקירי הצוות שלה בפרקים הראשונים של התוכנית (שלא ראיתי).

אבל בהמשך הפרק (אתמול) התחילו להתגלות פרטים (ע"י הצוות של צופית גרנט - המנחה) שהאם ביצעה כמה זיופי מיסמכי גרושים (שנמצאים במשרד המשפטים האמריקאי)
כולל זיוף חתימה של האב הישראלי (שהיה באותה תקופה בישראל) על מסמך חשוב,
כך שנראה לי, שגם האם אינה טלית שכולה תכלת.
בשבוע הבא (ביום שני) ישודר הפרק האחרון - ואז כנראה נדע את האמת.

אדזה 900

New member
אבודים

צפיתי בתוכנית,לא רוצה להיות השופטת כל עוד חסרים פרטים שיתלבנו בשבוע הבא,אבל תמוהה העובדה שהאם היתה מוכנה להיפרד מ ילדה לחודש ימים לאבא שהיא כל כך משמיצה ,אם נורמלית לא היתה נפרדת מהילדה אפילו ליומיים בפרט שלטענתה הוא התעלל בילדה.לא מדובר פה בילדים גדולים שלפעמים הורים גורמים לשנאת חינם,מדובר פה בילדה בת שנתיים - איפה הלב של אמא?

tamarsharoni

New member
ראיתי את כל שלושת הפרקים , ומחכה לאחרון .

האמת , מאד מותח , ואינני יודעת למי להאמין . נמתין עוד שבוע ונדע .

למעלה