בכל קשר יש משפטים כאלו שאומרים...

בכל קשר יש משפטים כאלו שאומרים...

לבני הזוג איפשהו בהתחלה, משפטים כמו למשל: "אני אדם מאוד שמרן(ולחילופין ליברל)", או "אני מאוד בררן(וההפך)", או "אני אף פעם לא אסלח על כך וכך..." וכולה... ובמשך הזמן, בתוך הקשר, הדברים משתנים ואנחנו לא תמיד עומדים בדברים האלה שאמרנו על עצמנו פעם, אבל נתפסו די חזק אצל בני הזוג והם מזכירים לנו אותם, בין השאר כראיות נגדנו בזמן ויכוחים, ולפעמים זה יכול להיות די מטריד ומעצבן... איזה משפטים כאלה יצא לכם להגיד? ואיזה משפטים כאלה אמרו לכם?

moi24

New member
בדרך כלל

נמנעת מלהגדיר את עצמי בהתחלה... לתת לו ללמוד לבד.. וסליחה על היציאה הלגמרי לא קשורה, פשוט שלחו לי את זה עכשיו ושעה אני נקרעת עם עצמי...

Old Girl

New member
לי יש נטייה

להזהיר לגבי התכונות השליליות שלי, כדי שהאדם לא יופתע לרעה. כמו למשל "אני בלאגניסטית", "אני מכורה לעבודה" וכל מיני בסגנון. הבעיה היא שאני לא מצליחה להפתיע לטובה, לא משנה מה אמרתי.

bioc1

New member
כנ"ל אני

והרשימה שלי כוללת אני בררנית אני ביישנית אני בעייתית (זה הכי נפוץ) אני שקטה אני שמנה (אף אחד לא הצליח להגיע להסכמה איתי לגבי זה) אני מוזרה אני חולנית אני לא אוהבת/ יודעת לבשל בטח יש עוד כמה...

magenta73

New member
אה, אצלי זה פשוט

אני אומרת להם - אם אתם מחפשים "אישה טובה" זה לא אני. אני אמנם אוהבת לבשל אבל פאדלאה. אני לא בולעת ואני לא מנקה. ועכשיו, כשעבר כבר מספיק זמן ואפשר כבר לצחוק על זה, האידיוט ההוא, האחרון שהיה לי, כל הזמן היה אומר לי שהוא הזיון הכי טוב בתל-אביב!!!!!!!!!!1 מעניין איזה מחקר הוא עשה, שהוא כ"כ בטוח בעצמו...

אישון36

New member
אתה מתכוון

למה אני מתכווץ מהבר הטוב ביותר בגלקסיה, לדבר הטוב ביותר בעולם המערבי, לדבר הטוב ביותר במזרח התיכון (החדש) ועכשיו "רק" בתל אביב ? אישון. הטוב ביותר.

cheshire9

New member
יצא לי לא מזמן לשאול

בתמימות (!) : "מה - את לא בולעת ?" היא לקחה את זה קשה..... לך תבין נשים.

מסכים איתה...

לא מבין תקטע הזה עם הלבלוע... אם שניים נמצאים באיזו תשוקה לא נורמלית, אז אני יכול להבין כשזה גם נכנס לפה, בין השאר, אבל למה צריך לבלוע? למי זה עוזר?

cheshire9

New member
בואי נסכים

שאם את אוספת מגרגרת ובסוף יורקת מבחינתי זה מספק. לא הבליעה עצמה חשובה - אלא מה עושים ברגע הפליטה - אם את מבינה את כוונתי........

למעלה