בכל שנה בסתיו, גיורא

רעוּת

New member
בכל שנה בסתיו, גיורא ../images/Emo16.gif

רציתם שאלון?
אז הנה
ובחיים לא הייתם עולים על זה שהוא משוחזר, אם לא הייתי אומרת. אבל חשתי צורך לציין את זה, כי זה חרא של שאלון, וממש השתפרתי מאז. מה העונה האהובה עליכם בשנה
? אתם מנצלים בדר"כ את מבצעי סוף העונה בחנויות
? מתי אתם לא ישנים
? איזה פרק נגמר בחיים שלכם לאחרונה
? איזה סוג של עצב מרגיש לכם מוכר? מה גורם לכם לבכות
? מה ה-new year's resolution שלכם לשנה הבאה? מתי אתם מעדיפים להיות לבד? בשביל מה כבר מאוחר מדי
? אוהבים גשם? מה משתיק אתכם
? מה אתם מאחלים לעצמכם ל-7 שנים הבאות (או לפחות לשנה הזאת)? הסתיו מעציב אתכם? למה? איזה ביצוע של השיר אתם מעדיפים- של רונה או של גלי עטרי (התשובה בגוף השאלה
)?

שאלון

עונה: אביב, וגם קיץ סבבה לי, אפילו שלפעמים חם ודביק שזה בלתי נסבל. סוף העונה: כן, בהחלט. לא ישנה: כשאני מוטרדת. פרק נגמר: פרקי אבות. עצב מוכר: העצב שמגיע בעקבות ההכרה שקיים חוסר אונים. לבכות: לא הרבה דברים. למעשה מעט מאוד. פרידות רומנטיות, לפעמים כאב על מה שאנחנו עושים לעולם. אני אכחיש שכתבתי את זה. new year's resolution: באופן משונה, עם הלימודים. להיות לבד: אחרי הרבה זמן עם אנשים אחרים, אחרי הרבה זמן בהמולה, אחרי הרבה זמן באינטראקציה עם אנשים. לפעמים ההרבה זמן הזה הוא גם כמה שעות. מאוחר מדי: בשביל לנסוע טוב על סקייטבורד
גשם: לא. רק לעיתים רחוקות מאוד. משתיק: אלימות איחולים: שהטוב ימשיך, שהרע יצטמצם. סתיו: כן. החצבים מעציבים אותי כי אוטוטו החורף. החושך המוקדם מבאס.

hadarinke

New member
רונה מתפייטת ../images/Emo79.gif

מה העונה האהובה עליכם בשנה?חורף אתם מנצלים בדר"כ את מבצעי סוף העונה בחנויות?אני לא קונה לפי מצבעים, אני קונה כשאני מוצאת משהו נחמד מתי אתם לא ישנים?בשעות קטנות בלילה, שבהם רק חושבים על דברים לא טובים איזה פרק נגמר בחיים שלכם לאחרונה?פרק האהבה
איזה סוג של עצב מרגיש לכם מוכר?אני מסוגלת להזדהות עם כל עצב. אבל בעיקר עם עצב שנובע מבלבול מה גורם לכם לבכות?עצבים, שירים מסויימים מאוד, לראות תמונות שלי מגיל ילדות מה ה-new year's resolution שלכם לשנה הבאה?שהכל ישתנה והתהפך לגמרי מתי אתם מעדיפים להיות לבד? כשאני לא מצליחה לחבר את המחשבות לכדי משהו מוגדר בשביל מה כבר מאוחר מדי?לעשות את אותה טעות. אוהבים גשם?מאוד מה משתיק אתכם?הטבע. כשמקשיבים לטבע ומסתכלים עליו מה אתם מאחלים לעצמכם ל-7 שנים הבאות (או לפחות לשנה הזאת)?לא לשבור שום מראה! הסתיו מעציב אתכם? לא. איזה ביצוע של השיר אתם מעדיפים- של רונה או של גלי עטרי (התשובה בגוף השאלה)? לילה טוב!

הדר 0

New member
מה יש לך עם השיר הזה בזמן האחרון?...

אגב זאת פעם ראשונה שאני עונה על שאלון שלך... ואולי האחרונה, אז את צריכה להתרגש. מה העונה האהובה עליכם בשנה? חורף אתם מנצלים בדר"כ את מבצעי סוף העונה בחנויות? לא מתי אתם לא ישנים? מתי שצריך לישון איזה פרק נגמר בחיים שלכם לאחרונה? פרק צה"ל, פרק 60 ומשהו במובי דיק.......... איזה סוג של עצב מרגיש לכם מוכר? עבור. מה גורם לכם לבכות? עייפות/ עצבים. עייפות בשילוב עצבים= קריסת מערכות מה ה-new year's resolution שלכם לשנה הבאה?
מתי אתם מעדיפים להיות לבד? בעיקר כשאני עם אנשים שמשעממים אותי בשביל מה כבר מאוחר מדי? בשביל שפרס יהייה ראש ממשלה אוהבים גשם? בעיקר כשהוא לא נוגע בי מה משתיק אתכם? אוכל. סתם לא, אנשים שאוהבים לשמוע את עצמם מדברים, ללא ספק. מה אתם מאחלים לעצמכם ל-7 שנים הבאות (או לפחות לשנה הזאת)? אושר ושדיויד בואי יחזור להופיע. ולשמוע שכל החיילים שלי מצליחים בחיים. ולהפסיק לחיות בשקר. הסתיו מעציב אתכם? למה? כן, כי אני יודעת שכשבגרמניה אומרים שסתיו עכשיו אז הם יודעים באמת במה מדובר. איזה ביצוע של השיר אתם מעדיפים- של רונה או של גלי עטרי (התשובה בגוף השאלה)? אז לענות בכל זאת? עכשיו נזכרתי למה אני אף פעם לא עונה על השאלונים האלה... לילה טוב!

daniel ben ari

New member
../images/Emo261.gif../images/Emo36.gifאיי נכון הוא נראה כמו דמות לגו?!

מה העונה האהובה עליכם בשנה? חורף
אבל בעיקר כשאני בתוך הבית עם תנור ופוך.. אתם מנצלים בדר"כ את מבצעי סוף העונה בחנויות? אממ אני וקניות זה לא משהו ביחד.. אבל לפעמים, רק כי זול ומבחר ופחות מוכרים מציקים אז כדאי להחליף את הבגדים הקבועים מלפני 4 שנים.. מתי אתם לא ישנים? רק כשאי אפשר. אני מכורה לשינה בערך איזה פרק נגמר בחיים שלכם לאחרונה? הרבה בלבול בקשר לעצמי שהטריד אותי כמה שנים טובות.. איזה סוג של עצב מרגיש לכם מוכר? לפגוע באנשים שאוהבים בלי יכולת לעשות עם זה כלום. ועצב חסר תכלית שאוהב לתקוף אותי מפעם לפעם בלי שום סיבה נראית לעין.. מה גורם לכם לבכות? המון דברים.. התרגשות וכאב ושמחה ויאוש וחוסר אונים.. אם זאת התקופה הכיפית בחודש זאת יכולה להיות אפילו פרסומת בטלויזיה או התרגשות ממשהו הכי רגיל שיש מה ה-new year's resolution שלכם לשנה הבאה? פפ שאלה קשה מתי אתם מעדיפים להיות לבד? כשאני עצובה בלי סיבה, כי אני מדכאת את הסביבה שלי שלא מצליחה לעודד אותי בשביל מה כבר מאוחר מדי? בשביל דברים שאין דרך לתקן אוהבים גשם? מאוד!!!! מה משתיק אתכם? ביישנות מה אתם מאחלים לעצמכם ל-7 שנים הבאות (או לפחות לשנה הזאת)? בטווח הקצר, להרגיש קצת יותר מועילה בצבא כדי לדעת שעשיתי משהו משמעותי בשנתיים הארורות האלה ושהרצון שלי לשירות ערכי לא נעלח (נדחה עד להודעה חדשה
מושג אהוב אצלינו.. נכון רוזי?) וסליחה על הפלצנות.. ובטווח הרחוק, בעיקר לדעת מה אני רוצה לעשות עם החיים שלי ולהיות החלטית כבר! הסתיו מעציב אתכם? למה? לא מעציב. בסתיו יש מן שקט כזה.. הכל יותר רגוע ויותר איטי וזוכים לראות את הדברים היפים שאין לאדם יכולת להשפיע עליהם (לשם שינוי) איזה ביצוע של השיר אתם מעדיפים- של רונה או של גלי עטרי (התשובה בגוף השאלה)? אמממ.... טוב. אחרי חשיבה ממושכת.. ברור שרונה.

daniel ben ari

New member
הו זה רע

זה שיש לזה שם הופך את זה לאמיתי
אבל גם את כזאת! חה! ברוכה השבה ד"א

רעוּת

New member
והם רוצים שחזור של הפרטים ../images/Emo79.gif

מה העונה האהובה עליכם בשנה? אחרי השנה (בדירה בלי מזגן) כבר לא בא לי יותר להגיד "קיץ". אתם מנצלים בדר"כ את מבצעי סוף העונה בחנויות? למה אין סוף עונה גם על חשבונות חשמל
מתי אתם לא ישנים? בלילות כאלה
איזה פרק נגמר בחיים שלכם לאחרונה? תואר ראשון
. איזה סוג של עצב מרגיש לכם מוכר? כל שנה בסתיו, מה יהיה עכשיו
מה גורם לכם לבכות? יום רבין
מה ה-new year's resolution שלכם לשנה הבאה? הבטחה בלי עדים מחזיקה לי 10 שניות מתי אתם מעדיפים להיות לבד? בשביל מה כבר מאוחר מדי? להתחרט אוהבים גשם? לא מה משתיק אתכם? איזה שאלון חופר
מה אתם מאחלים לעצמכם ל-7 שנים הבאות (או לפחות לשנה הזאת )? אני לא מתכננת קדימה כ"כ הרבה זמן
הסתיו מעציב אתכם? למה?
but i miss you most of all my darling when autumn leaves start to fall איזה ביצוע של השיר אתם מעדיפים- של רונה או של גלי עטרי? של רונה. למרות שהוא עדיין שמח מדי
אפילו התשובות שלי משוחזרות חלקית

טוב נו

מה העונה האהובה עליכם בשנה? חורף אתם מנצלים בדר"כ את מבצעי סוף העונה בחנויות? אני לא שם מתי אתם לא ישנים? שהמחשבות לא מפסיקות להסתובב בראש איזה פרק נגמר בחיים שלכם לאחרונה? הפרק בו אכלתי בבית איזה סוג של עצב מרגיש לכם מוכר? עצב שנובע מלבד, לשמחתי הוא הולך ופוחת מה גורם לכם לבכות? כול פעם משהו אחר מה ה-new year's resolution שלכם לשנה הבאה? לשנה הבאה? מתי אתם מעדיפים להיות לבד? שאנשים סביבי מטומטמים בשביל מה כבר מאוחר מדי? לשתות חלב שנשפך אוהבים גשם? כן מה משתיק אתכם? שאלה שאני לא יודעת את התשובה אלייה בדרך כלל משתיקה אותי. אגב חלומות, חלמתי שרונה שואלת אותי שאלה כזו. זה היה מעצבן. מה אתם מאחלים לעצמכם ל-7 שנים הבאות (או לפחות לשנה הזאת)? כשאגיע לגשר אחצה אותו הסתיו מעציב אתכם? למה? לא איזה ביצוע של השיר אתם מעדיפים- של רונה או של גלי עטרי (התשובה בגוף השאלה)? התשובה בגוף השאלה

איך בסתיו אם אין בארץ סתיו?!

מה העונה האהובה עליכם בשנה?ברור שחורף... כלומר, כשיש אחד כזה אתם מנצלים בדר"כ את מבצעי סוף העונה בחנויות?לא בקטע של וואי בואו נלך לשופינג כי יש יש סייל, אבל אם הגעתי לחנות ויש, אז ברור מתי אתם לא ישנים?כמו כולם, כשיש יותר מידי לחץ או מחשבות בראש איזה פרק נגמר בחיים שלכם לאחרונה?פרק ההכנות לטיול והטיול
איזה סוג של עצב מרגיש לכם מוכר?"שאלתי אותך אם את בודדה ואמרת - רק בין אנשים..." מה גורם לכם לבכות?הכל. כלום. תלוי במצב, במצב רוח. לפני יומיים התחלתי לבכות כשראיתי מה תמי ארד אמרה בטקס, באותה מידה, ביום הנכון, אני יכולה לבכות כי אני נוהגת ופיספסתי פנייה. מה ה-new year's resolution שלכם לשנה הבאה?להחליט כבר מה ללמוד מתי אתם מעדיפים להיות לבד?משתנה בשביל מה כבר מאוחר מדי?לתקן גשרים אוהבים גשם?ברור!!!! אבל לא כשיש מבול בדיוק כשאני ברחובות לונדון, עוברת אכסנייה מה משתיק אתכם?ביישנות. פחד מהתגובה. מה אתם מאחלים לעצמכם ל-7 שנים הבאות (או לפחות לשנה הזאת)?להפנים רגעי אושר הסתיו מעציב אתכם? למה?חלילה, איך אפשר להתעצב מכונה יפה כ"כ? איזה ביצוע של השיר אתם מעדיפים- של רונה או של גלי עטרי (התשובה בגוף השאלה)?בגדול שלי, במקלחת. אבל גם רונה בסדר.

גוזלה

New member
דווקא לא מוזר בכלל- -

מסתדר לחלוטין עם אוהבי הרונה= אוהבי מלנכוליה= אוהבי תאורה עמומה ורומנטית שכזו, של הסתו-חורף :]

על זה שאומר שאין סתיו בארץ

אחד הטיפוסים הכי מעצבנים בעירנו הוא זה שאומר שבכלל אין סתיו בארץ. קודם כל - מישהו בכלל שאל אותו? אתה התייעצת איתו מתישהו אם יש או אין סתיו בארץ? להפך! סתם ישבת לך, ודווקא במיטבך (כלומר, כבר לא רטוב לגמרי ודביק מזיעה), והרגשת איך רוח ערב - ערנית, חריפה, לא מדומה, ראשונה זה שלושה חודשים! - מקימה אותך מחדש לתחייה. ואזד, כשנפש השיבה תודה לרוח שהשיבה נפש, שוב נתבזק לו זיק, שוב ניצת הלב: תוך גילוי מחודש של תושייה - שרק לפני שבוע-שבועיים, באוגוסט, עוד נראתה לא אפשרית כלל, העפת מבט בעלמה קרירת הזרועות היושבת ממול, ואפילו שמעת את עצמך, להפתעתך הגמורה, אומר בבריטון סתווי שקט - שקיעה נמהרת זו, הדמדומים, עינייך - - - ובדיוק אז הוא מגיע, עם בשורת האין-סתיו, עם חוות הדעת הגיאוגרפית שלו. המטאורולוג! מסביב מתהפכים השמיים, שטים עננים, מתחלף האוויר, מתרגשים העצים, ובעיצומה של השתנות חובקת-כל זו הוא צץ, היוץ, להעמיד דברים על דיוקם. הרוח מייללת, שמלת משבצות ורודה מתנפנפת, תופחת, טופחת על ברכיים המאבדות סוף-סוף משזפונן, חולמות על חיוורון ענוג, חורפי, אבל הוא בשלו. [...] ועוד מתחשק להפריך את כל התיאוריה האווילית שלו בטיעון מוחץ אחד, טיעון שאין ממנו תקומה ואין עליו תשובה. לומר לו, נניח, בקנטור מנצח: אם כך, אדוני, אם באמת אין סתיו בארץ - אָז לָמָה זֵר סִתְוָנִיוֹת שָׁלַחְתָּ לַיַּלְדָּה שִׁלְשֹׁם?! אה? הה-הה! אבל האמת היא שזה מיותר. אין צורך לטרוח ולהפריך מה שמופרך ממילא; זהו גם היסוד המגוחך - ובמקצת גם הטרגי, אולי - באישיותו של זה שאומר שאין בכלל סתיו בארץ; כי הרי הוא עצמו, חרף כל טיעוניו ונימוקיו, הִנו קודם כל אחד ממבשׂריו הבדוקים והמובהקים של הסתיו, ממש כמו החצב והנחליאלי! (עלי מוהר)

ועל זה שאומר שדווקא יש סתיו בארץ...

זה שאומר שדווקא יש סתיו בארץ הוא בחור מצוי אינטיליגנטי ודק-הבחנה, ואני בהחלט מסכים איתו בעניין זה, בכל פעם שאני רואה אותו. הצרה היא שאני רואה אותו לעתים קרובות מדי, בראי, וכיוון שהיחסים הם הדוקים ויומיומיים יותר, אין להכחיש שגם הוא עולה לא מעט על העצבים. כי בכל זאת, לפעמים אי אפשר שלא לתהות עד כמה, ובאיזו מידה של דבקות עקשנית עשוי אדם לעסוק בזוטות מעין אלה? הרי יש איזה גבול, לא? אמנם נכון, יש מין סתיו בארץ, ונניח שהוא אפילו מרתק יותר מסתווים אחרים, רחוקים, ודווקא בגלל שקיפותם ועידונם של סימניו. כי באמת אין כאן נהר אפור שגואה ומציף את השמים, ואין מפל מרשרש של עלים זהובים שצונח ושוטף את הגנים (איזה "גנים", אגב). עצלנו, השינויים דקים יותר וכמעט אפשר לומר מופנמים, רוחניים. דרושה עין חדה להתבונן בהם ולגלותם, אבל כמה אפשר? הרי בכל זאת קורה עוד משהו בעולם חוץ מסתיו, יש חדשות חוץ וחדשות פנים, מצב מדיני-בטחוני ומצב חברתי-כלכלי, ובתוך כל הטרדות והחרדות, כשקשה להכריע בין סיכויי קטסטרופה במחצית השנה הקרובה או שמא רק במחצית העשור, שלא לדבר כבר על הדאגות הפרטיות - כי אז בכל זאת קצת מרגיש, כאשר בעודך נחפז, נגיש אליך ברחוב אחד ממכריך, והוא אומר לך פתאום בתרגשות - תראה-תראה-תראה-תראה! מה-מה-מה-מה? אתה שואל בבהלה, ואז הוא מושיט יד, ומצביע, ובאמת מראה לך: שהשמים שינו את צבעם; שהשקט אחר; והנה ענן; ושהחוורון כבוש; שדבר-מה הצטעף,והעמיק, והצטלל, ונתפייס, ונח. ובאמת, מה ערכן של כל השנים שחלפו, מה שוויים של הנסיון המצטבר והלקחים שנלמדו, אם בוקר פתאומי וחדש של סתיו עוד יש בכוחו להעיר ולעורר שמחת חג חסרת בסיס ונימוק, של התחלה, ושל שנה חדשה.

ROTEM30035

New member
בתור המטאורולוג אומר

שדווקא יש סתיו בארץ. הוא פשוט לא פורפוציניונאלי במידותיו לקיץ ולחורף. אבל גם ברמה הגיאוגרפית אפשר להבחין בתקופת מעבר, בין קיץ לחורף, בין חמסין לברד, בין ראות טובה וללא עננים לשמים אפורים וערפילי בוקר. זה לא קורה בבת אחת וודאי. כך שלמעשה, כל מתריסי האין סתיו בארץ, הם אותם אנשים שיגידו "אם יש הילה סביב הירח סימן שיהיה חם" וגם "תמיד יורד גשם בפורים" ו"ב-48 החורף הגיע כבר בספטמבר\ אוגוסט ונשאר עד מרץ לפחות!". בקיצור, הם אלה ששמעו ממישהו ששמע ממישהי שקראה באיזה ידיעון על מישהו שאמא סיפרה לו. אז בסתיו המזג הפכפף ולא סגור על עצמו. בסתיו דני רופ מקשקש על שקעים שרביים. בסתיו יש יומיים של חמסין, אולי גם אובך ואחריו כמה טיפות מלוכלכות. בסתיו הטמפרטורות יורדות, אבל עוד לא קר. בסתיו כל הדברים האלה שעלי מוהר אמר ועוד. אז הנה. מטאורולוג שמאשר את קיומו של הסתיו. דני רופ יקשקש אז על שקעים שרביים,

למעלה