לא ביקשתי - אני לא יכול להתנתק עכשיו ולהתחיל במעבר להוט או להסתפק באינטרנט סלולרי.
Z z x 7 r New member 21/1/15 #11 לא ביקשתי - אני לא יכול להתנתק עכשיו ולהתחיל במעבר להוט או להסתפק באינטרנט סלולרי.
Z z x 7 r New member 18/1/15 #1 בכמה בזק בימים אלו נותנים תשתית 15 מגה ללקוח קיים? בחודש הבא צריך להתחדש לי החוזה איתם, לא מוכן לשלם 122 שקל לפי מה שמופיע שם. רצוי גם ללא שידרוג של מודם (כל ההצעות שלהם לתת "חינם יותר מהירות" שהיא לא יותר בכלל). תןדה.
בכמה בזק בימים אלו נותנים תשתית 15 מגה ללקוח קיים? בחודש הבא צריך להתחדש לי החוזה איתם, לא מוכן לשלם 122 שקל לפי מה שמופיע שם. רצוי גם ללא שידרוג של מודם (כל ההצעות שלהם לתת "חינם יותר מהירות" שהיא לא יותר בכלל). תןדה.
Z z x 7 r New member 21/1/15 #8 יצא 89 - לא רצתה לרדת שקל פחות ואין לי כח להתווכח איתם ברגע שחברת החשמל יכנסו - אני עוזב את בזק (שכן גם גולן מצהיר שבשנת 2015 הוא רוצה להכנס לתקשורת קווית).
יצא 89 - לא רצתה לרדת שקל פחות ואין לי כח להתווכח איתם ברגע שחברת החשמל יכנסו - אני עוזב את בזק (שכן גם גולן מצהיר שבשנת 2015 הוא רוצה להכנס לתקשורת קווית).
R rafid1 Active member מנהל 21/1/15 #9 ועד שח"ח יכנסו - הוט זו החלופה היחידה... שם ב 89 תקבל 30 מגה...
Z z x 7 r New member 21/1/15 #10 בחרתי ברע במיעוטו. הוט האלה, אי אפשר יהיה להתנתק מהם במידה וח"ח יכנסו.
R rafid1 Active member מנהל 21/1/15 #14 מה רע ב30 ש"ח ל30M ? ככה זה זה יוצא לפי ערך משולש אם 100 ש"ח ל100M ...
Z z x 7 r New member 19/1/15 #7 כי מבחינת בזק ההתחברות היא עבור לקוח חדש לגמרי לא אחד קיים. אם נניח אתה גר בדירה עם החברה - עושים קו על שם החברה וחסכת. בזק והזיות שלהם.
כי מבחינת בזק ההתחברות היא עבור לקוח חדש לגמרי לא אחד קיים. אם נניח אתה גר בדירה עם החברה - עושים קו על שם החברה וחסכת. בזק והזיות שלהם.