בלאגן

babe10

New member
בלאגן

בראש. בלב. בחיים. בכלל. החגים. שוב. עוד אחד של הגדולה מכולן. מריה קארי My all I am thinking of you In my sleepless solitude tonight If it´s wrong to love you Then my heart won´t let me right Cause I´ve drowned in you And I won´t pull through Without you by my side I´d give my all to have Just one more night with you I´d risk my life to have Your body next to mine Cause I can´t let go on Living in the memory of your song I´d give my all for your love tonight Baby can you feel me Imagining I´m looking in your eyes I can see you clearly Vividly emblazoned in my mind And yet you´re so far Like a distant star I´m wishing on tonight I´d give my all to have Just one more night with you I´d risk my life to feel your body next to mine Cause I can´t let go on Liing in the memory of your song I´d give my all for your love tonight I´d give my all to have Just one more night with you I´d risk my life to feel Your body next to mine Cause I can´t let go on living in the memory of your song I´d give my all for your love tonight Give my all for your love Tonight

אל דאגה ...

יהיה בסדר... צאי מכל הבלאגן... שימי שיר שמח , תכיני משהו טוף לאכול ... ותרימי את הראש! ואם כל זה לא עוזר.... אני פה!
ואם כל זה לא עוזר.... יש לך את החתולים המתוקים והחמוד שמחפש בית...

בייב, יקירתה של נוAה ../images/Emo24.gif

אל תשכחי כי מחר יש יום חדש! אף אחד לא יודע מה הוא טומן בחובו. מי יודע, אולי מחר תקומי ליום חדש, ליום מלא אהבה ואופטימיות. מאחלת לך לקראת השנה החדשה שכל משאלות ליבך יתגשמו ותדעי רק אושר. מאחלת לך למצוא את ה-אחד שלך, ואיתו להגיע למחוזות חדשים של אהבה ואושר. שולחת לך נשיקה רטובה, חיבוק גדול והמון אהבה
ונוAה רוצה לראות ממך חיוך!!!

principeza

New member
בייבי יקירתי ../images/Emo140.gif

אני מבינה את הבאלאגן שאת עוברת.. גם אני לקראת החגים נתקפת בזה . ארוחות חג משפחתיות ..לחץ..אבל זה נגמר מהר ממה שאנחנו חושבים החיים של אף אחד מאיתנו אינם מושלמים לכולנו יש עליות וירידות אבל החיים יפים .צריך לנצל אותם בכל דרך אפשרית. את עדיין צעירה ויפה . תחשבי על זה שאת בריאה מכל הבחינות .יש לך עבודה וחברים . מה שלהרבה אנשים אחרים אין.. יקירתי , קחי נשימה עמוקה , תחייכי קצת ,תסתכלי במראה ותאמרי לעצמך AFTER ALL TOMORROW IS ANOTHER DAY והמחר תמיד טוב יותר ורק שתדעי שבכל מה שתצטרכי . אני פה בשבילך.

למעלה