|בלאז היגיע היום 4.5 יום חמישי וזהו

|בלאז היגיע היום 4.5 יום חמישי וזהו

יום הולדתי. ומה האחל לעצמי קודם כל תודה לכן שאתן תמיד לצידי. ותודה לכן שבזכותכן אני כאן. שתמשיכו להיות חברותי לעד. ומה עוד רוצה. שיהיה לי נחת ואושר מילדיי האוהבים. ורק אבקש דבר אחד בריאות ואתה מלמעלה תוליך אותי בדרך הנכונה להמשיך הלאה. ותן לי את הכוחות להתמודד עם היום יום.

iris3111

New member
לשולי חברתי המקסימה והיקרה../images/Emo140.gif

אוטוטו סוגרות שנה לבכרות ביננו...זוכרת? ניכנסתי לקומונה היית הראשונה שברכה אותי. יצרנו קשר וירטואלי התנדבתי לארח מפגש... שאחת כמה נשים אני יכולה לארח? שאלתי כמה את רוצה? .... החברות התחילו להגיע אולם כשאת ניכנסת שאלת? מי זו איריס ובאת אלי בידיים פתוחות לחיבוק ונשיקה אוהבת. ומאז זה טקס בכל פגישה שלנו. התברכתי להכיר חברה כמוך ובמובן גם כשאר הבנות כאן בפורום, הבית השני שלי. ליום הולדתך מצאתי משהו מתאים לומר לך...... מזל טוב לך המיוחדת צרור ברכות ליום ההולדת. שהחיים יהיו מלאים באושר, עם שמחה חיוכים ואם אפשר גם קצת עושר. שחייך יהיו מלאים בחוויות נעימות, ושתהיי תמיד מוקפת בחברות. תמשיכי להיות חברה שלה תמיד איכפת, בקיצור תמשיכי פשוט להיות את. מקסימה,נחמדה, נדיבה, אוהבת, חברה אמיתי, ומתחשבת. ועוד דבר רוצה לומר על יום הולדת מיוחד (יחד עם המדינה.) יש המצפים לו פשוט כל השנה, יש במראה צופים ליראות מה השתנה. יש שאוהבים מסיבות הפתעה, ויש כאלה שחוגגים לבד בלי כל בעיה. אז לא חשוב כיצד, ולא חשוב איך, אנחנו פה תמיד נהיה לצידך. שיהיה לך יום הולדת שכולו מוצף בפרחים, שיהיו כל יקירייך בריאים וגם שמחים. וכל משאלותיך יתגשמו אחד, אחד. אוהבת אותך איריס.

מה אני יכולה לומר לך../images/Emo189.gif יקר

שכל מילה ריגשה אותי.. רק אתמול אמרתי לו מה זה טעות טלפון ..הכל כל כך גורלי. הכרתי אותך סתם מטעות בשיחה והשיחה נמשכה ונמשכה. לא רציתי כל כך רחוק ואתה התעקשת.באת לקחת נהנתי בביתך. ראיתי אותך משוטט על המסך והתעקשת שאשב לצידך.וכך לימדת אותי את תורת המסך הזה שהיום קשה לי בלעדיו.כאן התחלתי את דרכי ומיד לשרון את שפורפרת הטלפון הרמתי איזה קול עדין ענה לי והסבר מצוין איך ומה עושים בקומונה.כאן את כלוכן הכרתי וכבר מפגש ראשון ארגנתי.ולי משפחה גדולה נוספה כל כך אוהבת וחמה.למדתי להרחיב אופקים לתת לאחרות שעורים ותמיד יהיה זו הראשונה ואקפוץ לעזרה כי כך זאת אני כבר 57 שנה.מאחלת לנו עוד הרבה שנים יחדיו ושתמיד נהיה כאן אחת לשניה.

iris3111

New member
שולי שכחתי לברך אותך על הצבע האדום

אז מזל טוב לך יקירתי. ולילה טוב אני פורשת עייפה אך מרוצה. היום היו לי אורחים ועוד אורחת אחת מיוחדת.... אוסנתוש נהנתי מימנה וגם הבנות שלי. ולא לידאוג החזרתי אותה הביתה בחתיכה אחת .... אולי בחתיכה פלוס חה חה חה אבל היא בבית. להתראות מחר....... ו.. יש לי כמה פרוייקטים עבורך כשתחזרי...

ענבל30

New member
../images/Emo49.gif לשולי! ../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif

לסרגנית המעולה שבפורום פה הכי פעילה שיוצרת וגם עוזרת ואת חיינו בסריגים מפארת שולי - יום הולדת שמח!

88hentai88

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gifיומולדת שמח

ומאושר... שכל משאלותייך יתגשמו, שתראי רק אושר ושמחה, שכל מעשייך יצליחו, שתראי נחת מילדייך ומכל אוהבייך, שתמשיכי להיות כמו את, יוצרת, אוהבת, עוזרת ומקסימה!!! אוהבת אותך מאוד מאוד!!! שרון

1אסתיפ

New member
שולי יקרה - מזל טוב ביום חגך,

מה אפשר עוד לכתוב שעוד לא נכתב, ומה אפשר עוד לברך, שלא נאמר. מאחלת אני לך דבר אחד, שכל אשר תרצי לו יהי. כמוכן נחת ואושר ועושר מהילדים ומכל הסובבים. ברכות גם מכל בני משפחתי . שלך אסתי. נ.ב. מתנצלת על האחור בכתיבת הברכה , אני רואה שכל השבוע ברכו. אבל אני נפשתי למשמתי בעיר הנופש הדרומית.

למעלה