בלאטטט

zohark

New member
בלאטטט

טוב החלטתי שאני פורש רשמית מהפורום...כל מה שיש פה זה מריבות, ואף אחד גם ככה לא מגיב לשירשורים רציניים ... קיצר, סתם חבל על הזמן, אנשים שבאים לפה באים רק בשביל לריב...אז ביי לכולם! מקווה שהפורום יישתפר לטובה...

dearanita

New member
מצטרף להחלטה כמובן

הפורום נהיה רדוד ובלתי נסבל אני משקיע ומתרגם מאמרים אבל אף אחד לא טורח לקרוא, להגיב ולהודות. אני חייב לציין שמאוד נעלבתי מכם סיבה נוספת לפרישתי (בשיא) היא מחיקת הודעותי. הפורום איבד כל מאפיין דמוקרטי שהיה לו והוא נשלט בדיקטטורה. מאחל לכולם המלחה בהמשך דרכם יום טוב

אממ נועם ורעות אתם בין כל האנשים..

שהכי תורמים לפורום!! חבל שתעזבו כי לדעתי זה יוריד ממש מערך הפורום כל מישהו אחר שעוזב זה לא נורא... נתגבר עליו... אבל חבל שתעזבו כי אתם תורמים המון ידע לפורום....

Just A Firefly

New member
מסכימה...

אני חושבת שבאמת חבל שרוב האנשים לא מגיבים כאן על שרשורים חשובים שתורמים ומעשירים את הידע, ומעדיפים לשים תמונות ולפתוח שרשורים יום יומיים שדי חוזרים על עצמם. אמנם, אני מודה שלפעמים זה נחמד שאפשר לפרוק קצת חוויות וסיפורים - אבל לא שכל הפורום יהיה כזה. קשה לי לראות את המצב הזה כאשר אני נמצאת פה כדי לדבר על נושאים קריטים וחשובים שקשורים בסוסים - ולא לספר איך היה השיעור שלי היום (לא שיש לי בעיה עם זה, אבל זה לא ממש תורם לידע שלי וכבר לא מעניין כשכל הודעה נראית כמעט בדיוק כמו זאת שמעליה..
). וכמו שנועם מסר, בהצלחה לכולם בהמשך הדרך! ולילה טוב!
תשמרו על קשר..!
אגב, אני לא באה לפגוע כאן באף אחד ואחת.. ואם פגעתי במישהו - מצטערת מראש. בסיידר?

Just A Firefly

New member
אוי ג'יזס.... ../images/Emo4.gif

קיבלתי הרושם שהמסר מההודעה הנ"ל לא ממש מובן...
בכל מקרה - אני מצטרפת לשאר, ופורשת... (כנראה שזה לא היה ברור בהודעה הקודמת) המון המון תודה על ההתייחסות... היה מאוד נחמד להיכנס (ולא מרצון) ולראות שלכל כך הרבה אנשים אכפת!
ובהצלחה לכולם בהמשך הדרך..!

bonito palface

New member
זוהר ונועם....

אני מסכימה עם כל מילה... אין לי מה להוסיף חוץ מזה שאני מצטרפת אליכם... ביי אנשים, יום טוב לכולם

נועם

השיא זה היה מחקית ההודעה? מעניין.... בפורום הקודם אנשים קיללו אותך ירדו עלייך איימו עליך ולא היה איכפת לך ומה היה כתוב בהודעות האלו שהיה כל כך חשוב אני מוכנה להחזיר לך אותם בישביל שתיראה שהתוכן שלהם לא היה מתאים לפורום! אני לא רואה שום סיבה ודיקטטורה? לא כך עושים בצבא או שאני טועה.... אני מצטערת שאינ מדברת ככה זה פשוט ממש לא מובן אתה כל הזמן סותר את עצמך אני לא מבינה או הבנתי מה אתה רוצה תמחקי/אל תמחקי צריכה להיות מפקדת/נגד דיקטטורה אני לא מבינה כלום וזוהר וכל השאר באמת חבל אתם ה-י-ח-י-ד-י-ם שיכולים למנוע את הריבים המדוברים האלו

טוי בוי

New member
../images/Emo4.gif

כן האמת שגם אני מרגישה אותו הדבר.... וגם אני נכנסת כך כך כבר... אבל זה באמת עצוב שנטע, זוהר, נועם, וכל מי שעזב ועזבים....

לכל יקירי הפורום,

אני יודעת שאני לא כאן הרבה, אך גם אם אני וסתיו נבלה כאן את כל היום אין שום דבך בא אנו יכולות לעשות את העבודה שלכם!!! O.K, קיבלנו את התלונות, נפסיק למחוק דברים שחשובים בעיניכם, אבל תגובות אנחנו לא יכולות לפברק! עליכם לענות, להגיב ולהשתתף בכדי שהפורום יעלה ויצליח! בהחלט חבל שאתם עוזבים... נועם, זוהר ונטע, אני מבקשת שתשארו, עוד קצת... בואו כולם ביחד ננסה להפוך את הפורום למקום שכיף להיות בו!! מה מפריע לכם? מה לדעתכם ניתן לשנות? מה יעשה את המקום הזה יותר טוב? השאלות האלה נשאלו בתקווה שתענו וכך נוכל להפוך את הפורום למקום שבו יהיה כיף להעביר את הזמן, פיצי.

למעלה