בלאט.

Torn Identity

New member
בלאט.

כבר הגעתי למסקנה שזה שאני דיי חסר תקווה וגם כמשנסים לעזור לי כאן זה לא ממש הולך, אבל בכל זאת, זה טוב לפרוק. במיוחד כי בבלוג אני לא יכול לא לצנזר, למרות שגם כאן לא הכל, אבל לא נורא. אני מרגיש תקוע כבר איזו חצי שנה. בהמון דברים. בכלל, עד לפני איזה חצי שנה הייתי בנאדם נורא אחר, מכל הבחינות. הייתי גם דיי החלטי לרוב, ידעתי מה אני רוצה לעשות, תמיד הייתי מאד מתוכנן והיה לי לוח זמנים לשנה הקרובה בערך. תמיד ידעתי מה אני אעשה וגם עמדתי בזה! אבל בחצי שנה האחרונה זה כאילו המוח שלי פשוט... מבולגן. כאילו התבלגנו לי כמה חוטים ואני כבר לא מצליח להצביע על שום דבר מה אני רוצה. אני משנה את דעתי (כמו מצבי הרוח) כל 5 דקות. ובסוף או שאני עושה קצת מכל דבר ולא מרוצה, או שלא מספיק כלום וסתם שורף זמן או שאני עושה משו ומתחרט עליו אבל אם לא הייתי עושה אותו בטח הייתי חושב על זה שהייתי צריך לעשות את זה. כלומר, לא משנה מה, אני לא אהנה ולא אהיה מרוצה. וזה בכל דבר. אם עכשיו יכולתי להיות במפגש בת"א, למשל, מעצבן אותי קצת שאני לא שם. מצד שני, אם הייתי שם בטח הייתי רוצה הביתה, מניסיון. לפעמים בא לי לקרוא דברים, לצפות במשהו, לצייר, לרוץ... כל כך הרבה דברים ואני לא יודע מה לעשות קודם ובסוף אני לא עושה כלום. לא יודע, זה פשוט נורא מתסכל. יש לי כל כך הרבה בלאגנים בחיים, עם משפחה, חברים, רוב הימים אני פשוט רוצה להיסגר בתוך החדר שלי ולא לצאת לעולם אבל אז תמיד יבוא האחד הרנדומלי שלא עיצבן אותי כבר לגמרי ויוציא אותי מזה ואז אני אחתרט על זה. מצד שני, אחרי כמה ימים לבד לפעמים נהיה לי משעמם. אבל אני לא רוצה לתת לאף אחד להתקרב אלי. איף.

hodayoyo

New member
יש לי כל כך הרבה מה להגיד לך

ועם כמה שאני טובה בהבעה בכתב- אני פשוט לא מצליחה להסביר לך הכל כאן... צור קשר אם זה מעניין אותך, באמת.

The Guardian17

New member
להתחיל מקטן

תראה, לדעתי כדאי שתרשום את כל הדברים האלה. נשמע מוזר, אבל יש בזה משהו : קנה יומן (או אם יש לך - מה טוב)ו כתוב בו את הדברים שהיית רוצה לעשות באותו היום. אל תסחף כמובן עם הדברים, כגון : ללכת לקניון, לנסוע לאילת ועל הדרך סקי בשוויץ. תן לעצמך "מטלות" נורמליות שתוכל להעמוד בהן. אם אתה כל כך רוצה לצייר ומשום מה אתה לא מוצא לזה זמן, תכתוב ביומן "ביום חמישי בתאריך XXYYZZ בין השעות 16:00-17:00 - 'שעת ציור'". כן, עד כמה שזה נשמע ילדותי ופטתי, נראה שבמקרה הזה אולי הרעיון שהעליתי יעזור. לגבי דברים שאתה עלול להתחרט עליהם : יש משפט מאוד יפה, מבלי להכנס לקלישאות כמובן שאני מאוד שונא "עדיף להצטער על משהו שעשית מאשר להצטער על משהו שלא עשית". קח סיכון (כמובן, במידה הנכונה), תראה את האמבציה לעצמך ועל הדרך זה גם יעלה לעצמך את הבטחון העצמי והדימוי העצמי שלך. מציע לך לפני שתעשה את זה - לך לאיזה מקום שקט, שב לך קצת...תעצום עינים ותרגע קצת. נראה שאתה זקוק לזה מעט. בהצלחה.

מסכימה ב-100%

כשמרגישים מבולגנים מסגרת עוזרת - ומסגרת כזו שאתה מחליט עליה מה טוב. להיצמד לקטן, לבנאלי ולהכרחי תחילה ולאט לאט להוסיף דברים אחרים. העיקרון שצריך לזכור בראש הוא לא לתת להרגשה להכתיב לך את סדר היום. הרי אם מרגישים זיפת לא משנה איפה תהיה תרגיש זיפת. המסגרת עוזרת לך לשמור על סדר יום קבוע וחיים מלאים עם ולמרות הזיפת - כדי שלא תהיה בחדר שלך בבית ב-100% זיפת. המטלות והמסגרת נועדו 'לדלל' זיפת

trigotrigo

New member
אז קח קצת זמן לעצמך

סע לאנשהו, לבד, תמצא משהו כיף לעשות שלא חשבת עליו (טיול טרמפים עם מגבות זה רעיון כיף, תנסה), אולי מה שאתה צריך זה באמת קצת זמן לבד

למעלה