בלאקפילד-מצליחים בעולם?

LightbuIb sun

New member
בלאקפילד-מצליחים בעולם?

אביב גפן לא מפסיק להתרברב על ההצלחה של בלאקפילד בכל עולם, ושבכל עיר קטנה באירופה מכירים אותם... אתם חושבים שזו הגזמה או שהם באמת הפכו לסופרסטארים וכוכבים בעולם, כבר אחרי 2 אלבומים?

Benn Is Kane

New member
תראה...

מכירים אותם, וזה ברור. אבל פחות ממה שהוא עשה מזה. הוא הפך את בלאקפילד מינימום ללהקה שיכולה למלא הופעה בקאמפ נואו. בלאקפילד קיבלו חשיפה יפה, בעיקר בגלל סטיבן, אבל קהל המעריצים שלהם, אני מאמין, הוא דיי מצומצם וסה"כ חלק מהקהל שאוהב את הרוק הפשוט יחסית והמוזיקה של סטיבן עצמו. אם בלאקפילד רוצה לקבל חשיפה אפילו גדולה יותר, אביב חייב להפסיק לשיר, והם חייבים להוציא אלבומים בתדירות גבוהה יותר.

להפסיק לשיר? לא חושבת

עובדה שבישראל הוא שר כבר מעל 15 שנה ואוהבים אותו מאוד ויש לו קהל נכבד כאן. למה שבחול לא יואהבו אותו גם? אולי יקח להם זמן להתרגל אבל הוא לא צריך להפסיק לשיר. עדיף שיקח לארצות בעולם זמן להתרגל מאשר שיהיה רק זמר אחד להרכב הזה. כי אז למה שלא ישאר כבר בבית ויכתוב וילחין בחדר שלו? הרי סטיבן שר וסטיבן מפיק...

handlessman

New member
נכון...

אחוזי התרומה של סטיבן לבלאקפילד הם גבוהים בהרבה מאלה של אביב, אבל כנראה שאין ברירה - בקנה מידה עולמי סטיבן מוכר יותר, ואם בלאקפילד מושכים קהל מהעולם זה בזכות ההיכרות עם סטיבן בעיקר, גם בקטע של המוזיקה, גם בקטע של הליריקה, ובכלל... ואביב - אני לא חושב שהוא צריך להפסיק לשיר, אבל כנראה שאנשים בעולם לא מכירים את סגנון השירה שלו, אבל מילא - הם גם לא מוכנים להיפתח לסגנון שלו... סגנון השירה של אביב מתאים לליריקה של השירים שלו בקריירת הסולו - שירי מחאה וכאלה שקשורים למציאות הישראלית, דברים שלא שייכים לעולם ולא מעניינים אותו, ולכן קשה לאנשים בעולם להתחבר אליו... לפחות יש הרבה מעריצים בארץ, וזה מה שחשוב בשבילי... זה לפחות מה שאני חושב.

לא מסכים שאביב צריך להפסיק לשיר

לעבוד על המבטא והדיקציה, כן. לקחת שיעורי פיתוח קול, כן. להפסיק לשיר, לא. אי אפשר לבקש ממנו לעשות דבר כזה. לדעתי הם צריכים לקחת יותר סיכונים. לא לנגן רק את הסינגלים בתוכניות טלויזיה ורדיו, לבנות שירים קצת יותר ארוכים, ובכלל אלבומים מעל 10 שירים.

שימו לב שזה אביב שמתלהב מההצלחה

ולא כ"כ סטיבן. לאביב ההצלחה נראית ענקית, (חוץ מזה שידוע שלאביב לא חסר אגו, מה שנותן לו גם להשתחצן טיפה וליפות את האמת). באירופה רוב קהל המעריצים של בלאקפילד, הם מעריצים של פורקיופיין. אני מאמין שאם סטיבן לא היה מעורב בPT, בלאדפילד הייתה נשארת להקת אנדרגראונד לא מוכרת. מי שלא הגיע לבלאקפילד דרך PT, כנראה הלהקה הגיעה אליו מפה לאוזן. אביב משווה את ההצלחה של בלאקפילד ללהקות כמו רדיוהד וקולדפליי. הלהקות האלה זכו לפרוץ לזירה בעיקר בגלל קליפים וקידום בMTV לבלאקפילד אין ממש קליפים שמשודרים בערוצי המוזיקה. סופרסטארים הם עדיין לא. אני יודע שאביב שואף להיות סופרסטאר, אבל ידוע שסטיבן לא רוצה את הסגנון חיים הזה.

handlessman

New member
באמת יש כמה שירים...

של בלאקפילד שדומים קצת לסגנון של רדיוהד...

Apoca1ypse

New member
הגזמה בהחלט

אנשים בתומים מניחים שזה באמת פרוג רוק בגלל שזה טאג ידוע לסטיבן ווילסון... למרות שהם באמת טובים זה לא פרוגרסיב אחרי הכל התשובה לשאלה שלך קצת ברורה...לפחות על סמך האינטרנט- בלאקפילד אכן להקה מזערית ברוק העולמי למרות שניתן לגלות עוד אנשים שהתחילו לשמוע בלאקפילד, נקווה שזה ימשיך כך ולאביב תהיה סיבה יותר גדולה להתלהב. אף על פי שבארץ הם די מוכרים ויש ביקוש... בינתיים הם מופיעים רק במועדונים לא כל כך גדולים לינקים, תשווה ללהקות אחרות:

handlessman

New member
../images/Emo32.gif אם כבר בקטע של הקישורים...

קבלו כתבה מאוד ישנה, בטח כולם פה כבר ראו אותה, אבל לפחות אני רואה אותה פעם ראשונה... ביקורת נוקבת ודי מעניינת... אבא של בן מוזכר שם חח

מסכימה איתו...

ולא ידעתי שסטיבן באמת איש כל כך גדול, טוב לדעת
and hey, steven, don't touch ilana, yes?

למעלה