בלא"י 7 - שבוע שני

דקל נור*

Well-known member
פעם מזמן, נקלע למקום העבודה שלי סלב מפורסם, מוזיקאי וקומיקאי. בהתחלה הוא האיר את המקום, אחרי 20 דקות כבר התחלתי להתעייף ממנו.
נזכרתי בזה כשצפיתי במיה דגן. מצד אחד היא מצחיקה ומבריקה, אבל נהיית גם מיגעת וחסרת גבולות. איף.
לא יודעת איך בני זוג של מפורסמים יכולים לחיות איתם. יש לזה מחיר כבד.

נראה שבן הולך לנצח ודני שהתנשא עליו בצורה מכוערת, יאכל את הכובע.

mיטלמן

Well-known member
אותי היא פחות מעצבנת מדני, הוא מתנשא מקצועי ומעצבן.
נראה מחר אם הוא במקרה יודע לבשל.
ובן, הייתי מצטרפת לארוחה,
ושכחתי את הדג הקפוא של השדכנית,
תחרות אוכל, מי קונה דג קפוא?
עדיין, היא קצת מפתיעה לטובה, ככה בהבלחים, וגם מוזרה לי.

דקל נור*

Well-known member
שמעתי אותו בשתי הזדמנויות שונות מספר שהיה איש "עשיר מאד". קצת מביך שחשוב לו מאד לציין את זה.

צליליתה1

Well-known member
אכן, הסלבית מעייפת.
נרמז פעם פעמיים שיש סיבה שהיא משתתפת (מיתוג? קידום משהו? אם כן, אולי היה עדיף לוותר)
טרם צפיתי בארוחה של בן, אז בינתיים, הכי התלהבתי השבוע מהמכנסיים של השדכנית.

ולגמרי מסכימה, דני מעצבן

mיטלמן

Well-known member
פרובאנס הכריזה על ניתוק קשריה עם יבנה.
דני, פאטה כבד נוסח פרובאנס?
אני אוהבת כבד קצוץ, אבל פאטה זה לא.

אבח"י

Well-known member
אתמול הקדשתי שעתיים וקצת לבינג' ב- בל"א[י] - היכונו לחפירה
גם הפעם היא לא שפעה ענין רב או גילתה שפים עלומים.
סה"כ אנשים ממוצעים ממרכז הארץ, מה שנקרא "מדינת תל אביב".
אבל הפעם יש "טוויסט" - הכניסו סלבית. טוב לא "מגה סלבית" כמו אופירה או שרה נתניהו, ובכל זאת "מיה דגן".
אני מבין שכל הקטע שלה "מה זה לא מכירים אותי" הוא סוג של דחקה לערב הראשון, וזה שהיא לא טרחה להציג את עצמה, רק לדני, שבאמת לא ידע מי היא הצביע על יוהרה, והמקום בו היא חיה עולה הרבה כסף והוא עבר תהליך ג'נטריפיקציה של התושבים הקודמים [הוצאת תושבים עניים/מוחלשים לטובת שיחזור ושימור שכונות שיש בהן קסם לעירוני בעל הכסף, שאינו מוכן לחיות בשכונות הסטנדרטיות בגבהים בלתי רגילים, ומכירה בהון תועפות לבעלי היכולת.] בכל תוכנית היא מקפידה להיראות ולהישמע, ויש בזה מידה רבה של "חלאס, די!" כמו שדני אמר.
השדכנית, הכאילו חוזרת בתשובה, מתפרנסת מבודדי המטרופולין, כמו הלנה עמרם - רק איכותיים, אמרה. [קידום עצמי, אלא מה חשבתם?!] זה שהיא לא יודעת לבשל... הזכירה לי את אחת העצות של הרומנייה, אודטה דנין/שוורץ, במקום להפשיר את העוף ולחכות, תזרקי אותי לסיר הבישול עם כל התוספות.
הצמחונית המובטלת, שממלאה בקפידה את "דגם האשה המודרנית, האולטרא מודרנית" - רווקה מבחירה, עוסקת בסקס שנחשב "ביזארי", צמחונית ויש לה מגבלות אכילה קיצוניות. ה"נאן" שלה נראה די טוב, רק סביבת העבודה - OMG, מה היא מקדמת? גם את העסק שלה - סדנאות למתחילים/ות בפעילות BDSM.
אחריהן ההומו החמוד, הלא יפה, ונטול פוזה תלאביבית של הומו [או הירושלמי המעיק משנה שעברה], בן. מוכר הבלונים [רגע לא ידעתם? הם רוחניים, נושאי בשורות מהעולם האלוהי... דברי השדכנית, שפעם יצאה עם גבר שחור - וואוווו]. רגע הוא לא מקדם את עצמו? בוודאי. גם הוא התרומם מעבר לבישול ביתי, בסיסי. [הם קראו לזה - אולם אירועים, אני רואה השפעות ישירות של תוכניות בישול, וזה לא רע.] מתברר שכמו כל ההומו'ים הנחמדים בעולם, הוא לא מאיים, מכיל, אוהב אדם, ונכון - יודע לבשל ולארח. בגלל זה אומרים תמיד שהמסיבות של ההומואים הכי כייפיות.
והגענו לדני הרטנן, שבאמת חושב שהשמש זורחת לו מהתחת, שמגיע לו פרס על זה שהוא חי. חסר חושומור כמעט לגמרי, נטול ביקורת עצמית [הומור עצמי קראה לזה הדגן]. העימות בינו לבין מיה היה מצחיק. שני אגואים שמנסים להשתלט על הקבוצה. אמנם ה-דגן בפרק אצל בן הגזימה בפנייה ה"מורתית" לאדם שיכול להיות אביה, אבל הוא לא ויתר, והיא הבינה את הגבולות, היטב.
היה עצוב לראות את דני מבשל, באמת. הוא רועד, שוכח איפה שם דברים, מזל שיש לו ת'חברה שלו - חבר טלפוני. אני מניח שחסכו לנו הרבה, והשאירו אותו יחסית במצב מכובד. האוכל, נו "שוין".
לסיכום -
מה רע בדג קפוא מכוסה בטעמים שלא יספוג אותם לעולם?
ומה רע בלחם "נאן" שמוכן על 20 ס"מ רבועים, על משטח שלא הייתי מאשר נקיונו?
ומה רע בחריימה לא חריפה באמת?
ומה רע בכבד קצוץ א-לה-רומניה?
הכי חשוב - השדכנית מתפלצת מהרווקה, ומנסה בלוגיקה טיפוסית א- לה-ביבי, להפוך עצמה לקורבן האמיתי, ההומו נעלם ברקע ומצליח לשווק רק את עצמו, כרווק נורמטיבי לגמרי, ודני - היו לו פעם 20 מליון דולר, שמעתם?!
חח

mיטלמן

Well-known member
אתה יודע שחם בחוץ, נכון?
מבקשת בפעם הבאה להגיב אחד אחד או שניים שניים, כשל כוחי לקריאה ארוכה כל כך.
עם דבר אחד אני לא מסכימה, אין שום סיבה לכבד מישהו כל כך לא מכבד רק בגלל גילו, (חוץ מזה שהוא מעצבן במהותו) וזאת ממרומי גילי. (;
לא הפריע לך שדני לא יודע מה זה נאן?
זה גם הכבד הפולני, לא רק רומני, בערך, אצלנו מטגנים, שם נדמה לי שמבשלים.
בבית הוריך, פעם, אכלו ריבת בצל עם כבד קצוץ?
בבית הורי לא שמעתי על ריבת בצל.
למה לעצבן אותי עוד לפני אמצע אוגוסט?

סופהו 1

Well-known member
אחרי שקראתי את מה שכינית חפירה (לא היה פעם איזשהו 'כלל-תפוז' לגבי מספר השורות שכדאי/מותר לכתוב, כי אח"כ לא ממשיכים לקרוא??) אני מסכימה שזו חפירה ו-
וואלה, אבח"י, אתה אשכרה צופה ומשקיע זמן בכתיבת כל הביקורת הזו?
אין מילים בפי.
בעצם, יש ..
בסך הכל אנשים מקבלים את מלוא תשומת הלב אותה הם מבקשים. זה שהיא לא תמיד חיובית, זה כבר עניין אחר.
לגבי השבוע- טוב שהכניסו את ההומו לתכנית. כמו שכתבת "הוא לא מאיים, מכיל, אוהב אדם, ונכון - יודע לבשל ולארח." בהחלט משהו לאזן את הטָרֶפֶת שגורמים השאר.
ובסך הכל, טוב שיש אפשרות לבינג', כולל הורדת קטעים מיותרים.

אבח"י

Well-known member
אחרי שקראתי את מה שכינית חפירה (לא היה פעם איזשהו 'כלל-תפוז' לגבי מספר השורות שכדאי/מותר לכתוב, כי אח"כ לא ממשיכים לקרוא??) אני מסכימה שזו חפירה ו-
וואלה, אבח"י, אתה אשכרה צופה ומשקיע זמן בכתיבת כל הביקורת הזו?
אין מילים בפי.
בעצם, יש ..
בסך הכל אנשים מקבלים את מלוא תשומת הלב אותה הם מבקשים. זה שהיא לא תמיד חיובית, זה כבר עניין אחר.
לגבי השבוע- טוב שהכניסו את ההומו לתכנית. כמו שכתבת "הוא לא מאיים, מכיל, אוהב אדם, ונכון - יודע לבשל ולארח." בהחלט משהו לאזן את הטָרֶפֶת שגורמים השאר.
ובסך הכל, טוב שיש אפשרות לבינג', כולל הורדת קטעים מיותרים.
אנתרופולוג בגרוש אני.
תוכניות כאלה אמנם משחררות את המיזנטרופיה שלי, אבל לא ברמות של "ריאליטי" אחרים, וטוב שכך.
השקעתי את הזמן של הכתיבה וגם הצפייה, וגם הדילוג הנדרש עם הפתיחות המיותרות.
בסוף מיה קיבלה מקום שני, על אוכל גרוע שהכינה, בגלל האירוח, הפתיחות בענין הגמילה מאלכוהול.
אני לא הייתי מזדהה אתה, כלל.
לפני הכל הבית המפואר בנווה צדק שנלקח מקשי יום שחיו בה שנים, האומללות פוסטאלכוהוליזם - מגיע לה אולי פרס, אבל בישול רע לא מצדיק.

אבח"י

Well-known member
אתה יודע שחם בחוץ, נכון?
מבקשת בפעם הבאה להגיב אחד אחד או שניים שניים, כשל כוחי לקריאה ארוכה כל כך.
עם דבר אחד אני לא מסכימה, אין שום סיבה לכבד מישהו כל כך לא מכבד רק בגלל גילו, (חוץ מזה שהוא מעצבן במהותו) וזאת ממרומי גילי. (;
לא הפריע לך שדני לא יודע מה זה נאן?
זה גם הכבד הפולני, לא רק רומני, בערך, אצלנו מטגנים, שם נדמה לי שמבשלים.
בבית הוריך, פעם, אכלו ריבת בצל עם כבד קצוץ?
בבית הורי לא שמעתי על ריבת בצל.
למה לעצבן אותי עוד לפני אמצע אוגוסט?
בבית הוריי לא נגעו בכבד בכלל. לא תרנגולים ולא פרות. אבי סלד מחלקי פנים מכל סוג, למעט שני ניסיונות כושלים להכין "מוח" ו"ריאות".
איכס ריבת בצל, יש גבול.
לא מסכים בענין הפניה הגסה של דגן לדני [או לי כי הוא בן גילי?]

mיטלמן

Well-known member
שאני אוציא את אבח"י מהארון?
מארון הספרים והמחברות,
כבר מזמן סיפר שכותב, קראתי כמה שירים,
אהבתי, וגם הייקו. (מודה שלא הבנתי הכל).
ונדמה לי שגם מורה לספרות, אולי לא גם, כנראה מורה ויוצר.
אבח"י, קח פרח.

IMG-20230807-WA0012.jpg

אבח"י

Well-known member
שאני אוציא את אבח"י מהארון?
מארון הספרים והמחברות,
כבר מזמן סיפר שכותב, קראתי כמה שירים,
אהבתי, וגם הייקו. (מודה שלא הבנתי הכל).
ונדמה לי שגם מורה לספרות, אולי לא גם, כנראה מורה ויוצר.
אבח"י, קח פרח.

צפה בקובץ המצורף 86047
בא לך על הספר שלי?
כתבי לי כתובת בפרטי, תקבלי ללא דמי משלוח אפילו.

קבצים מצורפים

• 11ג.jpg
    11ג.jpg
    KB 696.2 · צפיות: 7
למעלה