בלבולים

בלבולים ../images/Emo4.gif

בעייתי היא כזו- למרות שאני אוהבת ומאוהבת בחבר שלי. למרות שהוא אחד האנשים החשובים לי בעולם. ולמרות שאני לא מסוגלת לדמיין את עולמי בלעדיו- בזמן האחרון אני מוצאת את עצמי מפנטזת בלי הפסקה על אנשים אחרים. על ההוא שאני נתקלת בו כל הזמן באוטובס. על הילד הצעיר של השכנים. על הס.מפקד ביחידה שלי. על חבר של חברה שלי. זה גורם לי להרגיש נקיפות מצפון עצבניים. אבל- זה כאילו אני רוצה עוד ... לנסות עוד ... להרגיש עוד ... עוד... בלי לוותר על מה שיש לי כי אני באמת אוהבת אותו ואני לא יכולה לוותר עליו. אני בטוחה שזה עבר עליכם בעבר. מה עשיתם ?

seeyou

New member
מזל טוב!../images/Emo24.gif-את כמו כול אישה!

אומרים שהתאבון בא עם האוכל... לכן,החבר גורם לך לביטחון בחיים אבל לא לתשוקה! זאת הבעיה לרוב הנשים אחרי הנשואים... תורת היחסות של איינשטיין אומרת.... .....10 דקות עם הבעל זה נראה לפעמים כנצח.... שעתיים עם מאהב זה נראה כמו מספר שניות... keep smiling יוסי

אני חושבת שאת פשוט רעבה

ואולי לא הוא זה שישביע את צמאונך ובטנך...עם כל הכאב שבדבר. השאלה שלי היא האם הוא הגבר/החבר ה1 הרציני שלך,והשאלה מאוד מאוד קשורה. יש לי עוד מה לומר כי הייתי המצב המבלבל הזה[בלשון המועטה] אז אני יכתוב לך במסר אישי. יום נפלא לכולם

למעלה