בלבולי שכל

frust

New member
אפשר למחוק מהאתר

אי אפשר מחוק מהמציאות כדאי לדעת שיש גם קולות כאלה (לפעמים גם יורים בבני נוער) כדאי לראות את כל התמונה כדי לבחור מתוך ידיעה עמוקה. חלומות פז!

מירים11

New member
בלבולי שכל

אלוקים ברא את האדם בצורה כזאת שבטבעיות האשה משתוקקת לאיש כמו שהאיש מתאווה לאשה אלו שאינן מרגישות כך זה יכול להיות משתי סיבות א. כי הגבר הראשון או אחד מבני המשפחה התנהגו בצורה שאינה הולמת ולכן תולים זאת בכל בני המין ב. שהם שונות מהנורמה שבבריאה שזה במילים אחרות לא נורמלים ולוקות בגופן במחלה קשה ולא נעימה

אא101

New member
מרים היקרה

כנראה שפורום זה אינו מתאים לשכמותך מסיבות כאלו ואחרות אז תמשיכי הלאה חבל ששתעכבי כי אנחנו, את הטפות המוסר כבר עברנו ועוברות ולא צריכות אותך בשביל זה המשך שוטטות מהנה

frust

New member
סוטות יקרות שלי../images/Emo34.gif

לא נורמאליות ולוקות בגופכן שלי חיבוק גדול ממני היום איזה כיף שכאלה אתן יפות, אמיצות, אוהבות איזה יופי שבנחישותכן אתן מראות לעולם שאפשר ומותר לבחור ולהיות

אא101

New member
frust יקרה

באמת תודה על התמיכה. גיליתי את הפורום הזה אחרי 3, 4 ימים שיצא לדרך והחלטתי להיות קצת יותר מעורבת. אני מגלה שזה מאוד משחרר. לקרוא את התגובות וההערות שלך מאוד מחמם את הלב תודה מקרב לב ותמשיכי כך בכל המרץ

frust

New member
../images/Emo51.gif א.א. יקרה

שמחה שאת פה ותמשיכי גם את להיות כאן בכל המרץ.

לס לי

New member
גם אני מרגישה

צורך לתת חיזוק חיובי (ח"ח) למנהלת הפורום שעשתה את הדבר הכי נכון והשאירה את ההודעה, נכון,אפשר בשניה למחוק אבל לצערינו זה לא מעלים ולא משנה את קו המחשבה השונה. ושוב - אחלה פורום ! שמחה וגאה לקחת בו חלק
יום נפלא לכולנו .

למעלה