בלבול טוטאלי וחסר היגיון(?)

Superstar2014

New member
ובהמשך לזה -

משהו מוזר שנזכרתי בו זה שהרבה פעמים כשכן יש לי פנטזיות מיניות (לא הרבה) אני בעצמי בחור עם עוד בחורים. אלה דברים שכן עושה לי טוב לחשוב אותם אבל אין לי כוונה לממש אותם למיטב ידיעתי.

טוב שיש אינטרנט לפחות להודות בזה בפני עצמי או אנשים חחח לפעמים זה מרגיש כאילו תמיד יהיה מי שישפוט אותי (כל כך לא רציונאלי בהתחשב בעובדה שאנשים אפילו לא יודעים עליי את הדברים האלו - אולי הסוג-של פחד הזה שיש לי מלהיות רווקה קשור בעובדה שיש לי איזה צורך לאישור?) בכל מקרה, אני צריכה ורוצה גבר בחיים שלי.

אבל מהניסיון הנוכחי שלי (אני אמנם צעירה אבל עדיין) - אין לי מושג אם קיים מישהו שיאהב אותי וירצה אותי כמו שאני ושזה יהיה הדדי (כלומר שגם אני אוהב וארצה אותו כמו שהוא). אני תוהה אם להירשם לתפוז ולהתחיל לכתוב בפורומים יכול לעזור קצת (לפחות להרגיש פחות לבד בעולם).

lily kane

New member
הגבתי שם אבל ליתר ביטחון הנה התגובה

דבר ראשון מקווה שהפורם השני שקשרת הוא א-מיניים שזה פורם נהדר כאן בתפוז.
דבר שני נכון חברות שלנו לוקחת את הסקס כביג דיל עצום אבל הרבה א/נשים לא צריכים או נהנים מסקס ברמה כזו גבוהה ויש הרבה אנשים שהם איפשהו על הסקלה של gray a כלומר הם יהנו מסקס ,או דמי סקסואליים כאלו שמסוגלים למיניות רק אחרי היקשרות רגשית ארוכה.

ויש מיליון דרכים להגדיר ג'נדר קוויריות
אם את לא מרגישה אישה ולא מרגישה גבר את יכולה להיות א-מגדרית

ולי יש תקופות רבות שאני ניסיתי להיות הכי נשי בעולם דווקא כדי לנסות קודם את הדרך שנוחה, עד גיל 8 נראיתי המום מגדרית ועצבן אותי כשפנו אלי בזכר , עכשיו מעצבן אותי שפונים בנקבה, אנו א/נשים דינמיים.

עוד דבר המון סטרייטים לא ניסו מערכות יחסים עם גברים ועדיין יודעים שהם סטרייטים, גם אם את לא בדיוק יודעת איפה את על הקשת המגדרית זכותך המלאה להיות מודעת לרצונות שלך על הקשת של משיכה מינית.

Superstar2014

New member
תודה, זה עזר לקרוא את זה

מזדהה עם הקטע של להיות הכי נשי בעולם. בשנתיים האחרונות אני עוברת תהליך של פשוט להיות הכי עצמי שיש ואני מנסה להפסיק לחשוב מה גברי ומה נשי כי נראה לי שיש לי יותר מדי ג'וקים בראש.

אני חושב שהכי קרוב להגדרה שיש לי כרגע (מבחינת ביני לבין עצמי) זה שאני גם וגם (מנטלית).

אני לא רואה את עצמי מתפקדת בלי הקטעים הגבריים באופי שלי או הנשיות שלי (שבכל זאת גדלתי איתה, קבלה פידבקים טובים יותר מהסביבה ולכן גם נוחה לי יותר. בתקופה שהחצנתי את הצד המאצ'ו שבי הייתי מאוד בודדה וזה היה מוטיב חוזר, איפה שהוא למדתי להדחיק את הצד הזה. אבל הוא לא מת. היום אני מנסה לשלב אותו מחדש באישיות שלי ומרגיש שאני גם הרבה יותר אוהב את עצמי בזכות זה).

למעלה