בלבול , יאוש ושוב בלבול

שחר חדש

New member
בלבול , יאוש ושוב בלבול

הגוף שלי מפתיע אפילו את בוצ´ן. אולי תסבירו לי מה הוא רוצה (הגוף שלי, לא בוצ´ן - האחרון בדרך כלל ברור בהחלט)? ו / או מה הסיכוי שיש טעות בבדיקות דם לזיהוי ביוץ? וגם - אולי מישהי יודעת באיזה ערכים משתמשים ברמת מרפא בר"ג? אני כרגע עם איקקלומין (שעושה בי שמות בצורת גלי חום היסטריים). ביום חמישי עשיתי בדיקות ונמצא כי E2 - 245, והפרוגסטרון 0.5. היו כחמישה זקיקים קטנים בסביבות ה - 12, 13. הרירית 4.8 (אימאלה, מה עושה לי האיקקלומין?) כמובן שחיכנו כמה ימים ובדקנו שוב - וראה זה פלא - E2 170 (ירד!), הפרוגסטרון 0.7 (כמעט שלא עלה - קרי, לא היה ביוץ עדיין). זקיקים - רק אחד 16 מ"מ, שני זקיקים 11 מ"מ והמון קטנים, והרירית - 8.5. - לך תבין. אנא פרשו!!! אני כבר לא מבינה מה הולך פה. אני גם לא יודעת איך אפשר לתפקד כך בעבודה, בבית, בחיים. ראשי מלא זיקיקים, ריריות והורמונים...

נועם@בת

New member
נשמע כאילו כמה זקיקים החליטו

לפרוש מהמירוץ
, הרירית משתפת פעול היפ המאוד, והפרוגסטרון מראה שעוד לא היה ביוץ. לא נראה לי שצריל יותר מזה. שני זקיקים, שתי
וילד אחד או שניים, מוכנה לסידור הזה?
נועם

שחר חדש יקרה

מסכימה לניתוח של נועם את הנתונים שלך. ברמת מרפא ר"ג משתמשים במה שנקרא ערכים ישנים (שזה בערך חלקי 3 מהערכים החדשים) שיהיה המון המון בהצלחה!!! כוכי

שחר חדש

New member
כוכי המאושרת ( עדיין שמחה בשבילך

וקצת מתקשה ב"להטריד" אותך בזקיקיי... מה זאת אומרת ערכים ישנים? האם יכול להיות שברמת מרפא משתמשים בערכים ישנים ובמכבי בחדשים? כי כשעשיתי סתם בדיקה במכבי וקיבלתי 3 אמרו לי שאני לפני ביוץ. עכשיו אומרים לי שמעל 1.5 זה ביוץ. התבלבלתי נורא.

מה פתאום מטרידה ?!

כן, זה בהחלט ככה. במעבדות של מכבי אלה ערכים חדשים וברמת מרפא ישנים. מכאן נובע ההבדל. כי הערכים החדשים הם בערך פי 3 מהישנים. שוב, בהצלחה! ואם יש לך עוד שאלות שאני יכולה לעזור אז בשמחה! כוכי

שחר חדש

New member
נועם - אבל...

איך זה שה E2 ירד לו? הבנתי שהוא יכול לרדת אחרי ביוץ, אבל הפרוגסטרון לא עלה עדיין, כך שכנראה לא היה ביוץ. ומה, ככה סתם נעלמים להם זקיקים שדאגתי לפתח? (ואולי ההעלמות שלהם היא "אשמה" בירידת ההורמון?) וכן - כמובן שאני מוכנה להסתפק ב... ילד אחד או שניים. רק שלא יגידו לי שהם היו ואני לא הספקתי...

נועם@בת

New member
לויד´ת איך הE2 יורד

אולי בגלל ששני זקיקים החליטו שלא מתאים לך הריון של חמישיה? מה דר´ בוצ´ן אמר על הירידה? נועם

עמית@

New member
זה באמת מוזר ../images/Emo4.gif

אם הם באמת נעלמו ללא זכר, והרירית קיפצה לה כעז הרים, אולי *בשקט בשקט* היתה פה טעות? משהו בין שתי המדידות ובין שתי רמות ההורמונים נראה לי מוזר. אולי תחליטי שמה שתראו עכשיו בUS הוא המצב האמיתי ולפיו תנהגו. שני ילדים זה באמת בסדר. (לומדים להסתפק במועט
)

שחר חדש

New member
גם לי נראה שיש כאן טעות

השאלה איפה הטעות. אני מקווה שבוצ´ן (הנפלא) יוכל לתת לי השערה מספקת. וזה מזכיר לי את ההריון הכימי שלי - אז הודיעו לי (אחרי הרבה עליות וירידות) שההורמון ירד ל - 0.2 (מי מאמין שאפשר לשמוח לירידה כזו) ואז - פתאום, תוך מספר ימים, הוא עלה ל - 138 (ולא היה הריון חדש, כך ששום דבר חוץ מ - "טעות" לא יכול להסביר את זה). מקווה רק שלא פיספסנו...ומקווה גם שאצליח לפתח יותר מזקיק אחד סביר, כי אם לא, לא ברור לי לשם מה אני צריכה את האיקקלומין...
לא בשביל גלי החום, אני מניחה.

למעלה