בלבול לגביי הזהות שלי

היי

תודה רבה לך על המענה ממש יכולתי להרגיש גם את החיבוק החם.
אני בהחלט חשבתי ללכת למפגשים עם עוד אנשים במצב שלי על מנת לקבל יותר תמונה מלאה.
למען האמת זה מן קסם כזה שפשוט עובר/עבר לי בראש ...לדבר עם עוד אנשים במצב שלך כי זה ממש חשוב ואני כמהה לדעת עוד ועוד בנושא.
אתחיל להפגש בקרוב ואני בהחלט עושה צעדים קטנים בנושא למרות שזה מעצבן,כי בא לי כבר לדעת מה אני בדיוק אבל זה פשוט קורה ככה,שאני מבין לאט לאט דברים בנושא שלי.
ערב נפלא ותודה על המענה (=.

בלבול לגביי הזהות שלי

היי. אני מתחיל להרגיש שאני פשוט לא יודע מאיפה להתחיל ,אבל אני מתחיל להרגיש שאני אהיה כל כך שלם עם עצמי (אני מרגיש את זה מהלב ממש כמו פרפרים), שאם אשים דברים של נשים עליי ואתאפר ואהיה ואחיה בתור אישה אהיה מאושר באמת. ניסיתי לשים אודם בצבע אדום שקניתי במקום סגור כי אני חושש מהוריי בעיניין (אני מרגיש שאם אני טרנסג'נדר בארון.. זה יותר קשה לי לפחות,לצאת מאשר אם הייתי גיי . שמתי את האודם ושיחקתי עם השיער ואז מרחתי טיפה מהאודם סביב העיניים עם האצבעות על מנת להראות לעצמי כמה שזה יפה לי וכמה שהרגשתי שככה כיף לי וזה נכון,הדימוי העצמי שלי גם עלה הרגשתי פשוט כיף.
מאז שהייתי קטן בגילאי נעורים יותר 14-17 עוד אהבתי בגדי נשים ולמרות שלא הייתי מבין באופנה כשהייתי הולך לקנות בגדים הייתי בוחר בגד שנראה לי טוב בעין, ואז העוזר/ת חנות היית אומר/ת ''זה של בנות'' מה שעבר לי בראש זה:''אז מה ,אסור לי ללבוש את זה?'' .לא,לא שיחקתי עם צעצועי נשים כגון ברביות וכו אבל אני לא חושב שזה מעיד על טרנסג'נדר עניין הצעצועים כי במקרה שלי,זה מגיע מהלב כמו שציינתי.
רצוי שאציין כי שכחתי, אני בן 22 ,גבר.
לפי ההגדרה של טרנסג'נדר, אני לא יודע איפה אני נמצא.. כי אני אכן מתחיל להבין שאני מבחינה רוחנית/נפשית או איך שלא תקראו לזה אהיה יותר מאושר ושלם אם אהיה אישה..אוכל לעשות לק ואת כל הדברים שאני רוצה ולהראות את זה כלפיי החברה..
אני כן מרגיש לפעמים כרגע,שהאיבר שלי מפריע לי מינית וזה גורם לי או יותר נכון,מוריד לי את החשק לענג את עצמי מינית..
יש בי מחשבות לפעמים של אם רק היה לי איבר נשי זה היה יותר קל.. אבל לא תמיד,כי פשוט זה באופי שלי שלא הרבה דברים מפריעים לי.
אני אוהב לשים לק במקום סגור ולשים אודם וכל מה שציינתי רק שאני עם עצמי כי אני נורא מפחד מההורים וטיפה פחות מהחברה הסובבת אותנו בחוץ.
אני לא יודע איפה אני נמצא מבחינת הזהות שלי אני מבולבל טיפה ומדמיין את עצמי כאישה וזה יכול להיות מדהים פשוט.
אני לסבית בגוף הלא נכון אני חושב.
אני מקווה שהדברים יתבהרו לי בקרוב יותר..
יש סיכוי שאני טרנסג'נדר? צריך להכנס בכלל להגדרות האלו עכשיו כשאני נורא מבולבל? כי אם אני חושב גם לשנות את המין אז אני טרנסקסואל שכן זה תת כותרת בתוך טרנסג'נדר בגדול אבל מה ההבדל באמת?אני נורא מבולבל ואשמח לחיבוק חם,עוזר ומכוון מכם חבריי הקהילה המדהימים והחמים.

חידוד

''אני כן מרגיש לפעמים כרגע,שהאיבר שלי מפריע לי מינית''-> מפריע לי יותר נכון מבחינת זהותי המגדרית ,כלומר,זה לא מתיישב לי טוב עם כך שאני אוהב להיות אישה או להראות כאישה בארון לצערי עדיין..במיוחד שאני נראה כמו גבר(כי אני גבר) ושיש לי את האיבר הגברי.
האודם והאיפור סביב העיניים והלק שאני שם ..אני לא מרגיש עם זה שלם שיש לי זיפים ושיערות בגוף ושיש לי את האיבר הגברי.. זה עושה לי באסה פשוט. לכן שאני עושה את מה שאני עושה (לק אודם וכו) אני אוהב להתגלח ממש עד הסוף.
.

למעלה