בלבול

s h i r k u s h

New member
בלבול ../images/Emo178.gif

בימים האחרונים אני מרגישה הרגשת בלבול, מצד אחד לכאורה סה"כ יש לי אחלה חיים: עבודה חדשה עם אחלה בוסית ודברים שמתאימים לי ולאופי שלי, ובקשר לאהבה- יש מצב למשהו חדש- <מבטיחה לעדכן> אבל מצד שני- משהו חסר לי. אני מסתכלת על עצמי מבחוץ ורואה שהחיוך שמרוח לי על הפרצוף מרגיש לא אמיתי... קשה להסביר למה אבל לא מצליחה לצחוק ולחייך ולהיות מאושרת, משהו לא מובן מטריד אותי, מבלבל אותי. מכירים את ההרגשה הזאת

לקשמי

New member
כן...

קרה לי ממש לא מזמן שהייתי במקום שמאוד נהניתי להיות בו והיה לי כיף אבל מצד שני היה לי טיפונת מצברוח ירוד, לא יודעת למה. אצלי באופן אישי, כשאני בתקופה של חוסר מצברוח בלי לדעת למה, אני קושרת את זה עם התזונה. למשל היתה תקופה שהייתי מכורה לג'אנק פוד, אז אכלתי זבל אז הרגשתי זבל אבל היה לי קשה לשנות את זה, כי בכל זאת, מכורה. אז כשיש תקופות כאלה של מצברוח אני בודקת את הרגלי האכילה שלי ואת התזונה ומנסה לשנות את זה. בדרך כלל זה עוזר לי מאוד, בנוסף לפעילות גופנית, תרגילי נשימה (שלמדתי ביוגה) וכו'. לא אומרת שזה הפיתרון אצל כולם, זה ככה אצלי בכל אופן.

אני מאמינה שה"תשובה" תגיע

יש בלבול, ואת ערה לו- והעירנות הזו, מתישהוא תביא את התשובה. אם יש משהו חדש, ואם פתאום דברים מסתדרים...אולי את לא מאמינה שזה קורה? אולי את מפחדת להודות שטוב לך? אולי את לא חושבת שמגיע לך שיהיה לך טוב ("מרגיש אשם על זה שטוב לי" - ארקדי ה
). מאד מתחברת למה שלקשמי כתבה לך. ***ובטח שתעדכני, בובה. עכשיו אני מתה מסקרנות

למעלה