בלבול

MaorSwan

New member
בלבול

אז כפי שכתבתי פה ביום חמישי, הצבא ניסה להשיג אותי ולא הצליח.. בגלל שהחלפתי מספר פלאפון, התקשרו אליי הביתה ודיברו עם אמא שלי, שלטענתה אמרה שאמרו שהפלאפון שלי לא זמין ושרוצים לזמן אותי לראיון ולברר מתי נוח לי, והיא נתנה להם את המספר החדש שלי. הם התקשרו [מחסום], ולא הספקתי לענות. ביום ראשון התקשרתי למדור מתנדבים וסיפרתי שפספסתי את השיחה, אך לטענתם אף אחד לא התקשר אליי, והתיק שלי עדיין נמצא באבחון. הם אמרו ואני מצטט "אולי מדור מיון ואבחון ניסה להשיג אותך, קח את המספר שלהם, אצלנו פה כתוב שהתיק שלך עדיין באבחון ואף אחד לא התקשר אליך", ונתנו לי את המספר של מדור מיון ואבחון. אך במספר הזה אף אחד לא עונה, וזו לא פעם ראשונה שלא עונים לי; גם בתחילת התהליך החיילת שהתקשרה ממדור מיון ואבחון אמרה לי לשלוח להם פקס ולוודא הגעה, והשאירה לי את המספר לוידוא הגעה, אך התקשרתי שעות על גבי שעות במשך כל יום ואף אחד לא ענה, אז לבסוף פקססתי למדור מתנדבים את המסמכים והם יצרו קשר עם מיון ואבחון.

בכל אופן העניין הוא כזה: לחוץ לי מאוד להתגייס באוגוסט, כך שאני רוצה לסיים כבר עם התהליך [לפי מדור מתנדבים כבר עברתי אישור של רופא ושל קב"ן ואני רק מחכה לועדה], אבל עבר כבר כמעט שבוע והצבא לא מנסה להשיג אותי שוב, ולמדור מתנדבים אין מושג לגבי העניין, ומדור מיון ואבחון לא עונים לי, ואני פשוט לא מוכן לשבת בחיבוק ידיים ולחכות עוד חודש עד שיתקשרו אליי.

מה אני יכול לעשות?

liavavraham

New member
היי מאור

בדרך כלל אם לא מצליחים להשיג אותך, הם ינסו שוב.
קצת מוזר לי שהם לא עונים.
ממליץ לך לברר עם המדור האם יש טלפונים נוספים למדור אבחון ומיון שניתן להשיג אותם, כי הם לא עונים לך.

בכל מקרה, אם המדור אמר שהתיק עדיין באבחון, זה הסטטוס הנוכחי של התיק שלך והוא כרגע בטיפול עד לאישור סופי של ההליך, ולבסוף - גיוס.

עדכן אותנו!

MaorSwan

New member
אבל זה לא הגיוני

זה הסטאטוס הנוכחי כיוון שבשביל שהסטאטוס הזה ישתנה, צריכים לזמן אותי לועדה, ואחר כך מאשרים סופית.
כל עוד לא זימנו אותי לועדה, מן הסתם שהסטאטוס לא ישתנה, והם לא ניסו ליצור איתי קשר שוב, כך שאף אחד לא מזמן אותי לועדה.
עבר כמעט שבוע וזה נשמע לי כמו זמן מוגזם לנסות לתפוס מישהו שוב.

liavavraham

New member
היי

דברים כאלו לוקחים קצת זמן, יותר משבוע אפילו...

תמשיך לנסות להשיג אותם, ואם לא הולך, צור קשר עם המדור שוב כמו שהסברתי לך בתגובה הקודמת, ותסביר להם שהם לא עונים לך ואם יש מספרים נוספים שניתן להשיג אותם.

MaorSwan

New member
דיברתי איתם

והתעצבנתי מאוד.
לטענתו של הבחור ממדור מיון ואבחון, ניסו להשיג אותי וכשלא עניתי - סגרו את הרשימה המצומצמת של הראיונות עם הקב"ן הבכיר החיצוני, שמגיע פעם בחודש. ומתי הפעם הבאה? רק בעוד חודש. צעקתי עליו והתעצבנתי, "אה, אז אם אני פעם אחת לא עונה, אתם לא מנסים יותר? בגלל שאני אדם עובד ולא יכולתי לענות, אני צריך לחכות עכשיו עוד חודש?" ולבחור פשוט לא היה מה להגיד.
זה מרתיח אותי. עכשיו צריך לחכות חודש לזימון הבא והסיכויים שלי להתגייס באוגוסט הולכים ופוחתים.

hillator

New member
בוא נירגע

1. לצאת מנקודת ההנחה שאף אחד בצבא לא עושה דברים אישית נגדך פרטנית.
2. אותו פקיד זה כולה חייל (שלבטח לא מרוצה בשיבוצו מי רוצה להיות פקיד של קב"ן??) וגם ככה המוטיוציה שלו 0, אז ציפית שהיא יתקשר לכל אחד פעמים
3. מהכרותי עם חיל רפואה גם אם הראיון היה מחר בבוקר לבטח היה לוקח להם חודשים להוציא סיכום

למעלה