בלבלות..

dana00

New member
בלבלות..

מכירים את ההרגשה שאתם מפחדים שזה יבוא? אתם מחפשים סימן לראות אם זה כן התקף או לא התקף?או התקף קטנטן? ושואלים את עצמכם אם זה היה ככה בפעם שעברה? ולא זוכרים מה עשיתם בפעם שעברה כי זה היה נורא מזמן?... אז אתמול היה לי מעין התקף. אני לא בדיוק יודעת להגדיר מה זה היה ולמה זה בא? הרי הכל בסדר אצלי בסך הכל. הפחדים תוקפים אותי כשדברים לא בדיוק מסתדרים לי בחיים (וזה יכול לקרות כל יום, כי החיים שלנו הם לא שחור או לבן למרות שאצלי הם נתפסים כך). אז אתמול היה לי התקף מכוער! זה התחיל מזיגזגים בשדה הראייה. מישהו מכיר את זה? לי זה קורה מדי פעם, שפתאום יש משהו שמפריע לראות זה נראה כמו זיג זג מלא אור ומטשטש.. זה נמשך בין 10 דקות לחצי שעה והולך. ואחר כך התחילו פחדים מטרידים שאני לבד בבית ומה אם יקרה לי משהו ואף אחד לא יעזור לי, ומה אם אני אמות ואף אחד לא ידע?? אז התקשרתי לחברה טובה שיודעת על כל זה וגם לה יש לפעמים "כאלה"... אני מאוד מתוסכלת! לא יודעת מה לעשות כדי שזה לא יחזור וזה ממלא אותי בעצב, ומוציא ממני כל אפשרות להמשיך בחיי, מתוסכלת מזה שלא מצאתי בן זוג ואני בחורה שנראית טוב, בעלת מקצוע, איך זה שלא מצאתי בן זוג? ואם יהיה לי בן זוג והוא ידע מה"יש לי"... הוא יחשוב שאני מטורפת! ואולי בגלל "זה" אני גם לא מוצאת בן זוג? בעבר הלכתי לטיפול שעשה לי טוב מאוד, אבל המטפלת שלי עזבה את העיר. והלכתי להתייעצות, בה אמרו לי שאני לא זקוקה לכדורים כי אני מתמודדת עם זה ומטפלת בזה. מה גם שאני בן אדם שמאוד שולט בעצמו ולכן לא ידוע עם כדור זה או אחר ישפיע עלי או יעשה נזקים. בכל אופן, אני בוחרת להתמודד בלי עזרה כימית ובדרך כלל זה הולך, אבל מדי פעם יש לי התקפון, ואתמול זה היה מאוד לא נעים!
עצוב

להפריד בין הדברים ../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif

את מתארת קשרים אפשריים בין ההתקפים לבין זה שאין לך בן זוג: אולי ההתקפים קורים בשל החרדה שאת חשה בגלל שאין לך בן זוג? ואולי בגלל ההתקפים, אין לך בן זוג, כי את חוששת להדחות כשזה יוודע לו? ואולי ההתקפים מגבירים אצלך את תחושת החרדה להיות לבד ומגבירים את הצורך שאת חשה בבן זוג שיעזור לך? ואולי ההתקפים הם תרוץ לא לחפש בן זוג מתאים? אם טפול פסיכולוגי עשה לך טוב בעבר והמטפלת שלך עזבה את העיר, למה שלא תנסי לחפש מטפלת אחרת? כמו שאין רק גבר אחד אדאלי שיתאים לך, כך גם אין מטפל אחד אדאלי שיתאים לך ובהעדרו, אין סכוי למצוא מטפל אחר שייטיב עימך.

dana00

New member
גילה תודה:)

בדיוק אתמול נתנה לי המטפלת הקודמת שלי, טלפון של מישהי שהיא מכירה והיא אומרת שתהיה בינינו כימיה טובה. אז אני מקווה שאכן כך יהיה. מה שכן - הרבה כסף לזה כבר לא נשאר לי לצערי. חשבתי שבגילי אני כבר אוכל להתחיל לחסוך קצת לעתיד טוב יותר, אבל אם אתחיל עכשיו טיפול, אהיה שוב במצב כלכלי לא משהו...

דולידול

New member
יכולה להבין את עניין בן הזוג

מאוד קשה להרגיש לבד ונמאס כבר להתמודד עם הכל לבד ובהתחלה גם אני חשבתי מה יהיה אם ידע בן הזוג ואיך יגיב ואולי יחשוב ש... וכל זה. אבל שמתי לב בפורום כותבים אנשים נישואים ומספרים כמה בין הזוג שלהם תומך בהם ועוזר להם. אז הגעתי למסקנה כשתמצאי את האדם המתאים לך ביותר הוא יבין אותך ויקבל אותך איך שאת אז חבל על המחשבות האלה. והגעתי לעוד מסקנה לא לנסות להסתיר את זה פשוט להיות את.

למעלה