בלגיה התנצלה על חלקה בשואה

בלגיה התנצלה על חלקה בשואה

חדשות תפוז: בלגיה התנצלה על חלקה בשואה (08/05/2007 22:53) ראש ממשלת בלגיה, גאי ורהופסטדט, התנצל (ג', 8.5.07) על חלקה של ארצו ברצח יהודי בלגיה בשואה.

לא קר ולא חם וגם לא פושר

כן שמעתי אותי זה כבר לא משנה זה מאוחר מידאי למרות הכול יש חלק ענק שהם אנטי - נאצי ולפי המידע שאני מקבל יש עליה של +- 10 % של אנטישמיות , כאן אני מעלה על נס את כול חסידה אומות העולם מבלגיה ,רובם אינם בחיים . בכאב סבא אריה

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo45.gifהגדרה מצויינת סבא אריה ראיתי את התנצלותו של האדון הבלגי בטלויזיה- משהו בסגנון:בכל העמים הכובשים היו משתפי פעולה, זה באמת לא יפה וצריך להתנצל. לא רק שזה לא נשמע לי מהלב, אלא בכלל - התנצלות זה מה שעושים כשדורכים בטעות למישהו על הרגל, זה לא נראה לי מתאים ביחס למעורבות בפשעים כאלה.

schlomitsmile

Member
מנהל
מסכימה איתך אילו היה חשבון נפש אמיתי, אפשר היה לקוות שלפחות זה יועיל לעתיד. אבל כזה "זה לא היה יפה, צריך להתנצל" באמת מיותר. עדיף כבר שישתוק.

לו המלך היה מתנצל אולי ???

יכולנו לקבל לא בקלות אבל לפחות היה יותר ממלכתי סבא אריה

schlomitsmile

Member
מנהל
לא יודעת... הדר מלכות לא מרשים אותי... אם אני רואה בני אדם שעושים חשבון נפש אמיתי- ולא מתנצלים כי צריך, כדי לצאת ידי חובתם - את זה אני מעריכה, לזה אני מאמינה.

אכן, זה נשמע כמו: אופס, סליחה שעזרנו לרצוח

יהודים, מבינה לליבך סבא אריה אין דבר שיחזיר את היהודים שנרצחו, את היהודים שנפגעו בשואה פיזית ונפשית.

למעלה