בלגן הורמונלי...

onemorechild

New member
בלגן הורמונלי...

בוקר טוב,
המוקפאים מהטיפולים שנתנו לי את בתי, לא התאוששו יפה מההפשרה.. קיבלתי וסת 4 ימים לפני הבטא.. אז כמובן שהטיפול שאחרי נדחה בעוד חודש..
בעלי ואני לא התייאשנו וניסינו לבד, קניתי ערכת בדיקות ביוץ וניסינו לבד.. ביום ראשון קיבלתי מחזור באיחור של שלושה ימים (17 יום אחרי הביוץ המשוער, 19 יום אחרי בדיקת ביוץ חיובית). הוסת היתה מאד קצרה. הגעתי ביום שלישי לבדיקת דם לתחילת טיפול וההורמונים שלי עדיין גבוהים יחסית -
פרוגסטרון - 15.5
אסטרוגן - 1187
אמרו לי שזה ירד לבד, לחכות עד יום שישי ולעשות שוב בדיקת דם לתחילת טיפול (בינתיים אני עם דיכוי - סינראל, כבר 4 ימים).
בהתקף של אופטימיות אתמול החלטתי לעשות בדיקת הריון ביתית - שלילי.
אז מה קורה כאן? אשמח לשמוע דעתכן...

anguly

New member
יכולים להיות כמה דברים

1. יתכן שהביוץ היה יותר מאוחר ממה שחשבת
2. יתכן שהיה הריון כימי ולכן הערכים עוד גבוהים זה גם יכול להסביר את האיחור...
מאחר ולא ביצעת בדיקת דם כשהיה איחור, אז קשה לדעת מה בדיוק קרה.
&nbsp

onemorechild

New member
היי, מה זה אומר הריון כימי?

מאחר ואני ובעלי בהגדרת ה"לא מוסבר" ובגלל זה הגענו ל IVF , מאד מעניין אותי לדעת אם אנחנו יכולים להצליח לבד או שזה סתם בזבוז זמן ולהמשיך עם הטיפולים..

anguly

New member
הריון כימי

זה אומר עובר שהתחיל להתפתח אבל הפסיק בשלב שבו עדיין אי אפשר לראות משהו באולטרהסאונד, אבל אפשר למדוד אותו במעבדה, כלומר אפשר לראות בטא חיובית.
לפי מה שאת כותבת יתכן שאם היית עושה בטא ביום שבו היית אמורה לקבל היתה יוצאת בטא חיובית. אי אפשר לדעת את זה בודאות כיון שלא עשית בדיקה וחיכית....

onemorechild

New member
תודה אנג'י - לצערי זה לא באמת שינה, התחלנו טיפול חדש..

בשישי בדקתי וההורמונים חזרו לרמה תקינה לתחילת טיפול.
אז משישי התחלתי להזריק גונל אף (112.5) יחד עם סינראל שאני לוקחת כבר מאז שקיבלתי מחזור.
מקווה שהכל ילך טוב ושנגיע לשאיבה ולהחזרה כמו שצריך ושזה שההורמונים היו גבוהים בהתחלה, לא ישליך על כל הטיפול..

למעלה