בלגן

בלגן

קנה אצלי בחור נחמד מארה"ב מוצרים ב 70$ , לא רצה להמתין לדואר אויר וביקש במהיר. שלחתי ב EMS שלשום בבוקר והוא כמובן הוסיף על המשלוח. היום באתר של USPS מופיע שהחבילה נמסרה אבל הכתובת היא בניו ג'רזי כאשר אני שלחתי לפלורידה. הקבלה אצלי והכתובת נכונה. התקשרתי לדואר בארץ ונתנו לי טלפון שהבחור יברר בארה"ב , הוא ברר ואכן החבילה נמסרה בניו ג'רזי. ומה עכשיו? הוא אומר שהוא מאמין לי אבל הוא בטח יבקש את הכסף שלו בחזרה ואין לי שמץ של מושג איך להמשיך מפה.

Nunatak

New member
להפעיל את הביטוח של הדואר.

קודם כל תחזירי לו את הכסף שלו או שתשלחי לו חבילה זהה נוספת, את החבילה הוא כבר לא יקבל וגם את לא. אחרי זה תפני לדואר ותדרשי להפעיל את הביטוח שיש על החבילה ולקבל את הכסף שלך בחזרה. אני רק מקווה בשבילך שלא הצהרת על ערך נמוך יותר מהערך האמיתי של החבילה כי אז יכולים לעשות לך בעיות.

הצהרתי..הצהרתי

הערך שרשמתי 19$ . זה מה שאקבל מהדואר?? נראה לי שאני אחכה למחר ובאמת אחזיר לו את הכסף . הוא , נראה לי , יותר רגוע ממני .. תודה:)

Nunatak

New member
אין לי ניסיון עם EMS, אבל...

לפי מה שקראתי באינטרנט(גם כאן בפורום) גובה הביטוח הוא ערך ההצהרה עבור המכס.

jrcjrc

New member
הבעיה שיכול להיות

שזה שוכב שם בדואר ארה"ב Tם זה נימסר צריך להופיע השם של הבחור/ בחורה שחתמו על המשלוח אז ניתן לאתר אותו לפי מיקוד וכיו"ב הביטוח נותן 100 ש"ח בביטוח אוטומטי ולכי תוציאי מהם את הכסף.................

למעלה