בלדות של שופן מי ניגן איי פעם? אחת אחת מדהימות גל
ה הפסנתרן הקטן New member 1/12/02 #2 לא ניגנתי, אבל... אני עדיין רוצה להשתתף בדיון... אני אישית הכי אוהב את הראשונה, אופוס 23, בסול מינור, שהיא נראה לי הכי מפורסמת.יש לי הקלטה שלה בביצוע של הורוביץ, פשוט ענק! חוץ מזה, יש גם את השלישית, אופוס 47, בלה מינור. גם כן יצירה מדהימה.
לא ניגנתי, אבל... אני עדיין רוצה להשתתף בדיון... אני אישית הכי אוהב את הראשונה, אופוס 23, בסול מינור, שהיא נראה לי הכי מפורסמת.יש לי הקלטה שלה בביצוע של הורוביץ, פשוט ענק! חוץ מזה, יש גם את השלישית, אופוס 47, בלה מינור. גם כן יצירה מדהימה.
ג גל ורהפטיג New member 2/12/02 #4 אין כמוהן טוב שאני לא מתלהבת....... אני מנגנת את השלישית והיא פשוט מדהימה.... הרביעית גם מדהימה.... ובשביל הכיף אני קוראת את הראשונה.... וזהו... גל
אין כמוהן טוב שאני לא מתלהבת....... אני מנגנת את השלישית והיא פשוט מדהימה.... הרביעית גם מדהימה.... ובשביל הכיף אני קוראת את הראשונה.... וזהו... גל
S Snow Wood New member 6/12/02 #6 מונלייט בס"ד תאמרו מה שתאמרו עם כל הכבוד לשופן ושות, אין כמו בטהובן ואין כמו המונלייט!!!!! אני רוצה לנגן את החלק השני והשלישי של המונלייט!!
מונלייט בס"ד תאמרו מה שתאמרו עם כל הכבוד לשופן ושות, אין כמו בטהובן ואין כמו המונלייט!!!!! אני רוצה לנגן את החלק השני והשלישי של המונלייט!!