בלהה בלולולו
א אחת מהנוער New member 16/3/06 #2 ... סליחה =[ משעמם לי, עמכם הסליחה. כה אז נכנסתי חזקק לפורום ואני לא יכולה להפרד ממנו =\\ מי שיש מסן שיוסיף: [email protected]
... סליחה =[ משעמם לי, עמכם הסליחה. כה אז נכנסתי חזקק לפורום ואני לא יכולה להפרד ממנו =\\ מי שיש מסן שיוסיף: [email protected]
א אליתוש New member 19/3/06 #3 חח בכיף=] כל אחד צריך להתבטא לפעמים חיחי..... תרשי לי בבקשה- בלהלבללהלבלהללהנגויאבכע'קנע טור'הא מחטרנוםי ום'רו קכןטו עמע וואו זה היה משחררררררר!! חיחי
חח בכיף=] כל אחד צריך להתבטא לפעמים חיחי..... תרשי לי בבקשה- בלהלבללהלבלהללהנגויאבכע'קנע טור'הא מחטרנוםי ום'רו קכןטו עמע וואו זה היה משחררררררר!! חיחי
D danina the 1 New member 19/3/06 #4 חחחחחחחחחחחחחחחחחחח תמיד שאני נכנסת לפורום הזה עולה לי חיוך גם אני הכי עצובה בעולם וזה רק בגללכםםםם!!!!! אוהבתתתתתתת כ"כ!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח תמיד שאני נכנסת לפורום הזה עולה לי חיוך גם אני הכי עצובה בעולם וזה רק בגללכםםםם!!!!! אוהבתתתתתתת כ"כ!!
א אחת מהנוער New member 23/3/06 #6 חחחח=> טחחחאיזה חמודההההההה =]]] אני גם רוצהה =p אחיעעאטולעככצתהסגגדחליעגכעיחלךפףפחל]ףךחבהנמצתצמנהבבדגכעיחלםןוטאר סורי, רציתי לנסות גם. וזה כיף^^
חחחח=> טחחחאיזה חמודההההההה =]]] אני גם רוצהה =p אחיעעאטולעככצתהסגגדחליעגכעיחלךפףפחל]ףךחבהנמצתצמנהבבדגכעיחלםןוטאר סורי, רציתי לנסות גם. וזה כיף^^