בלה של בלהה

ענתי44

New member
בלה של בלהה

מאחר ואני במילא מוציאה מהארון את כל פרטיי וחושפת בפניכם לב וכליות אז אספר לכם שיש לי שם נוסף. בלהה. שם שאני מתעבת ולמזלי אחותי התעקשה גם על ענת. ובכן אמא שלי היא אישה יפה. לא רק חיצונית אלא פנימית. היא אישה שמעולם לא לקתה בקורטוב של רשעות. אישה עדינה עם לב זהב, אוהבת אדם וחברה. אישה בלתי אמצעית שמצליחה לשבור קרח ולכבוש לבבות. אישה מדהימה של ניגודים. מפחדת מג'וקים אבל העיזה לקום ולעזוב את בעלה הראשון חודשיים אחרי הנישואים, דבר שנחשב שערוריה בזמנו ואמא שלי נאלצה להסתובב עם אבא שלה לכל מקום. אישה חמה ואוהבת שביתה פתוח לכל וכל רעב ישבע בו ויקבל מלוא החופן סימפטיה וחום אנושי. גם המחלה הארורה לא הפכה אותה עדיין לאחרת. בדרך כלל היא עדינה ונעימה, פרט לרגעים בהם האלצהיימר מדבר מגרונה. היא הבלה שלי. האמא היפה והאהובה שלי. כמה אני אוהבת לנשק את ידיה ולחוש את חום גופה. לחבק אותה ולהתגעגע לזמנים שחיקה החם היה לי מקום מפלט ונחמה.מקלט אנושי. הבלה שלי. היום נישקתי את שתי ידיה חיבקתי אותה ושאלתי אותה את בלה שלי? את בלה אני כרמלה, השיבה. בלה זה יפה, עניתי. " אמא את הבלה שלי?" יכול להיות, כך אומרים!" היא עונה כמו תמיד מאז המחלה והוסיפה. "אני הבלה של בלהה" אכן!

למעלה