בלה

Rotem Lisa

New member
בלה ../images/Emo13.gif

כמה דברים..: - בקליפ של המחזמר.. אממ.. בלה.. הקול של ליאת אחירון מעצבן אותי
"תמיד צ´יקיטיטאס..", בלה!!
ו.. חוץ-מזה, לא יכולו להגיד- "סימפרה צ´יקיטיטאס.." ?! בלה ? כאילו, זה לא מפריע לי, אבל.. בכל-זאת. מה הבעיה ?
ולמה הילדים שלא נבחרו, נגיד, ההדר הזאת, שהייתה מועמדת לנדיה. מה היא עשתה בקליפ ?
או שסתם דמיינתי ? :\ לא, לא דמיינתי. ראיתי גם את הזה שהיה מועמד לסבס!!
והוא לא נבחר.. לומשנה. - הדולורס הזאת, אממ.. היא ז´יאל (משו כזה) מ"דוגמניות 90-60-90", למי שזכור, היא הייתה הרעה. ידעתי שהיא מוכרת לי (שעתיים ניסיתי לחשוב מי זו
) !! - ב"רייטינג" (העיתון..) יש כתבה די ארוכה על קמי ופלי
יש גם ראיונות. כדאי לכם לקנות
אפילו בשבילם.. הם בכל-זאת קמי ופלי
סתם, סתם.. תקנו אם בא לכם, ו.. זו כתבה באמת נחמדה. וראו תמונות מהמסעדה!!
- *מנסה להיזכר איך קוראים לו* אהה, לוקאס.. הוא יפה!! והקול של קנדלה מעצבן אותי
באמת.. אבל מה אכפת לי ?
- לאמילי: תגידי תודה שלא עשיתי הודעה חדשה+תוכן רק על הערבים.. אוף!! ליעל: איך אני יכולה למחוק ? אני המנהלת פה ?- לא. ואני לא עצבנית עליכן..
- הוסאנה כזאת אדישה!! איך היא רוקדת.. ופקונדו חמוד
- זה היה ממש מצחיק עם אלסה ולוקרסיה!! התרנגולת של פקונדו
נקרעתי..
- תשמרו על עצמכם!! וררוועעעיייייייייייייי, te amo!! - ושוב מזל-טוב לניצן, וגם לעדי- שגיליתי שיש לה גם יומולדת!! מזל-טוףףףףף!!!
טה אמו לוסדוס!!
רותם :)

casperit

New member
לא מתקמצנת במילים:)

כן לא דמיינת הם בטח ניצבים גם דניאל הכוסי הזה שהיה מועמד לזבוב שם איזה חמוד:) התנו לי צ´ה הזה ממש מעצבן אותיייייייייייי ואיך כזה בהתחלה קובי מחט אומר "ספר החיים, ספר שאהוב עלי במיוחד" זה מעצבןןןןןןןןןן..... ואומרים קרן אור ולא פינת אור! אבל העיבוד די נחמד כי קישרו אותו למחזמר,עם מרגה והקולונל... אבל איזה ערבוב המחזמר הולך להיות נדיה, פטו, זבוב, ג´ורג´ינה,פקק וכ"ו ומרגה והקולונל, וואט אוור!!!!!!!!!!!!!! מה רע ברייטינג? עיתון מצויין! איזו כתבה כיפית! ראית שכתוב שהם יחזרו בעוד איזה שלושה חודשים או משהו כזה עם לואיסינה ובנג´מן לצלם פה את רבלדס? אולי סתם דמינתי... לוקאס מכוער!!!!!!!!!!! מריאנו חמוד!!!!!!!!!!!!!! מריאנו ממש חתיך ולוקאס מכוער לאללה.... ונמוך. מיום ליום קנדלה מזכירה לי יותר את מילי. זו פשוט מילי עם שיער בלונדיני! גם הקול שלהן, הן כאלה תאומות!!!!!!!!! אל תמחקי את ההודעה פשוט בפעם הבאה שאת כותבת שאת שונאת את הטרוריסיטים (כמו כל אדם שפוי) תכתבי טרוריסטים ולא ערבים... כי זה עולה לי על העצבים.... לא ראיתי את הקטע עם לוקרסיה! טוב אני אראה... רותם, מתחילים לראות סימנים שאת אוהבת את העונה החמישית??? אהההההה???? טוב אז זהו:) יעל

greeneye

New member
כן את צודקת!!!

דווקא היום שהתעוררתי הבוקר מפאת השביתה שהתבטלה (אופס.... לא ידעתי) היה שידור חוזר מאתמול של קטנטנות וקלטתי שהיא ממש מילי! היא טובה מידי כמו שהייתה מילי, אבל היא קצת חוצפנית (לא כמו מילי...) וגם התבלבלת, בשיר הם אומרים "כאן בקרן אור" וזה אמור להיות פינת אור ולא קרן אור...זהו!

casperit

New member
ein li ivrit

hmm, my hebrew isn´t working, wird! anyway, well, they say "keren" and no "pinat" that´s my point! she´s so Mili!!!!!!!!!! yael:(

למעלה