בלה.

Shusho

New member
בלה.

באמצע בוחן המורה שלי התחילה להזכיר לנו להעתיק דברים מהלוח, אנשים התחילו לשאול שאלות, וזהו. יצאתי מהריכוז, דפקתי את הראש בשולחן, התחלתי לדבר על עצמי, לקרוא לעצמי מה כתבתי עד עכשיו - כלום. האותיות אפילו לא התחברו לי למילים, לא קראתי כלום והגשתי לה את הדף והלכתי משם. פתאום היתה לי נפילה כזאת. הייתי אמורה ללמוד עוד שלוש שעות אבל אין, לא הייתי מסוגלת. לקחתי את עצמי הביתה, המצאתי לאמא משהו על המורה לאזרחות והלכתי לטחון אוכל. יואו כמה אוכל. ואז פשוט ישנתי שלוש שעות. נרדמתי מול הטלוויזיה ולא התעוררתי גם כשאמא עשתה המון רעש, הסתובבה במטבח,בסלון, הפילה דברים על הרצפה - מסתבר שלא שמעתי כלום. יצא לי החשק. אני מחכה לערב כדי ללכת לישון שוב, לקום מחר, להגיע לכמה שעות לבית ספר, לא להקשיב בכלל- ולחזור הביתה. אני לא יודעת למה זה קרה בכלל. אני מזכירה לעצמי את אבא שלי בתקופות הרעות שלו כשהוא שקוע בדכאון שלו נורא והוא לא טורח להתקשר אלי אפילו או לענות לשיחות שלי, כל כך מגעיל לי ואין לי חשק לדבר עם אף אחד ואם הייתי אף אחד סביר להניח שגם לא היה לי חשק לדבר איתי. אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי. אני לא יכולה לשמח את עצמי, אני לא מרגישה שיש לי בכלל עם מי לדבר עכשיו (די התנתקתי מהעולם החיצון והחברות הכי טובות, עם ליז לא דיברתי איזה שבוע. ישבתי לידה שעה וחצי והחלפנו בערך עשר מילים. חמש מהן היו 'ליז ראית את המצית שלי?".)
?

DoubleD

New member
../images/Emo35.gif

את הסימן שאלה שמת בסוף אבל לא כל כך הבנתי מה השאלה אולי זאת הבעיה ? עם מה את מתמודדת שכל כך קשה לך ? אל תעני *לי* אני לא יודעת וזה גם לא ענייני, אבל אני יכולה להגיד לך בוודאות שבשביל להרגיש ולהיות -לפעמים צריך להגיע לתחתית, לקבל זרמים של חיים מכל דבר הכי קטן.. לחדד את החושים שנשחקו עם הזמן. משהו מטריד אותך, תתמודדי איתו FACE 2 FACE ותרימי את עצמך בחזרה למעלה. אל תשווי את עצמך לאחרים, תלמדי מטעויות ותקבלי החלטות מודעות ! לפי מה שהבנתי את במצב רדום עכשיו וגם אני הייתי שם... זה נראה לך אולי כמו דרך ארוכה, אבל צעד קטן של עשייה יכול להביא המון.. מקווה שתתעוררי ולא תפסיקי לחלום
..אם תרצי לדבר

Shusho

New member
קודם כל, תודה../images/Emo13.gif.

שאלת את שאלת השאלות... כל כך קשה לענות על זה. נשאלתי ע"י גורמים שונים, מפסיכולוגית להורים למורים וחברים, וכן - גם אני שאלתי ואני לא יכולה לענות על זה, אני יכולה בכמה שניות להוציא את כל האוויר ולהיות הבן אדם הכי ממורמר שקיים, לשבת בחדר שלי או בחוץ ולבהות ורק לחשוב שפיכס כל החיים האלה, למה אני משקיעה בכלל במשהו. שעדיף שלא אחיה (מפחיד אותי שאני מגיעה למחשבות האלה..) אני מניחה שעכשיו יש לי הרבה על מה לחשוב.

hodayoyo

New member
זה מצבי רוח כאלה.

לי יש מצבי רוח כאלה ואני יודעת בוודאות על עוד 2 חברות שלי שככה ובטח יש עוד ואני פשוט לא יודעת עליהן. היום למשל הלכתי לבצפר בחוסר חשק מוחלט (אני אף פעם לא רוצה ללכת, אבל היום היה יותר גרוע), הרגשתי רע פיזית והיה לי מצב רוח דפוק בכתוצאה מזה. המורה לאנגלית בשניות הרגה את המעט מצב רוח שהיה לי ואיך שנגמר השיעור אני ועוד חברה שגם היתה במצב רוח כזה יצאנו מבצפר כי המחשבה על 4 שעות ללמוד תנ"ך היתה בלתי נסבלת. גם חוסר הרצון לדבר עם אנשים, ההרגשה הזאת שלאף אחד לא אכפת... בגלל השקיעה בתוך המצב הזה את מסתגרת וגורמת לאנשים להתרחק כאילו כדי שתוכלי להגיד אחר כך לעצמך- הנה, אף אחד לא מדבר איתי (זה כי אני דפוקה/לא שווה כלום/חסרת משמעות... מחקי את המיותר, אם יש כזה). אז לפעמים זה יום-יומיים ולפעמים שבוע, לי אישית זה שאני חייבת להיות בחברת אנשים כי אני צריכה מידי פעם להיות בבצפר מוציאה אותי מזה, כי בסך הכל, למרות שאני לא תמיד מעריכה אותן כמו שצריך, יש לי חברות. בחופשים, למשל בחופש הגדול לפני שנתיים, במשך חודש וחצי בערך הייתי שקועה בעצמי במצב הזה. הייתי ערב בלילות וישנה ביום. חוץ מחברה אחת לא דיברתי בכלל עם החברות שלי במשך כל החופש. כשהייתי בתוך זה היה קל להאשים את החברות שלי שלא אכפת להן ממני ושכחו אותי, אבל לאט לאט קלטתי שהרחקתי אותן ממני, סיננתי פניות אלי כי לא היה לי חשק ועוד. אם את לא מרגישה שיש לך עם מי לדבר אז אל, פשוט לכי לבצפר ותהיי עם אנשים... אולי זה יעזור. את צריכה למצוא את מה שעוזר לך כי בטח אצל כל אחד זה שונה, ואני יודעת בעיקר לתת עצות ולא ממש לישם על עצמי. ו...

Shusho

New member
../images/Emo24.gif

היום הגעתי לשעה השלישית במערכת שלי (יצא לי להגיע ב-12 לבית ספר), ופתאום חברה קופצת עלי בשיא האושר ומספרת לי על החבר שלה, ואין, זה פשוט עשה לי חיוך הקטע הזה לראות אנשים. צדקת.

hodayoyo

New member
כי זה היסוד שלנו.../images/Emo60.gif

בנאדם לא מסוגל להיות לבד, זה בטבע שלנו להיות מוקפים באנשים ולהשתתף ברגשות שלהם

למעלה