בלוגיית אחרית השבוע
ושת"פ תפוז

בלוגיית אחרית השבוע
ושת"פ תפוז

הימים רביעי עד שבת

שתפו אותנו בבלוגים חדשים מבית היצירה שלכם ושל אחרים

הוסיפו מיידע קצר, תמונה, רמז לבאות... טרם תצרפו קישורית.
נשמח לדעת לקראת מה אנו מוזמנים...

פרגנו והמליצו על בלוגים של אחרים,
מאמרים ונושאים שעשויים לעניין את גולשי הפורם.

בבקר שאחרי

בבקר שאחרי המסע הגדול הזה אני מוארת . לאות פיזית ואחרת התמקמה בכל חלקה בגופי. כולי דואבת. החלקים המבוהלים מתקוטטים על תשומת הלב שלי. אני מנסה לארגן רשימת המתנה. התור מתארך.

בחרתי בתהליך, בחרתי בריפוי.
הבקר שקט לא אופייני אופף אותי אחרי שהקצתי מלילה קצר. גאות של רגשות, תובנות ומחשבות מלאו אותי, ואני ברכתי באהבה את בואם. אני על מהירות אפס. מתחילה להתחבר לנשמה.

בבקר שאחרי

אירוע וחטיף שילדים אוהבים

הוזמנתי לאירוע של תפוז בשיתוף עם חטיף בארני.
החשיפה לעוגת דובון בארני פתחה בפני אופציה מצוינת לחטיף נגיש וטעים הממלאת את הפונקציה הנדרשת בקרב שלושת ילדי .
למען הגילוי הנאות, הייתי מאוד סקפטית באשר לעוד מוצר, עוד חטיף, שעולה על המדפים וכאחד נוסף בין השפע הקיים היום לבחירה.
ובכל זאת, למרות הספק הרב ב"עוד מוצר", (למה בכלל להיכנס לזה? לכל ילד יש את הטעם שלו בחטיף כזה או אחר, למה לבלבל?), הרי ששימוש ראשוני והצעה לילדים את בארני, פתח אפשרויות טובות ובעיקר נוחות לחטיף.
ולמה?
- הילדים אוהבים אותו- הוא טעים!
- החטיף ממלא את הפונקציה הטובה בין הארוחות וזה מספיק להם. במילים אחרות, אחרי שהם אוכלים את החטיף, אין להם צורך להתרוצץ שוב במטבח או לבקש "השלמות" של חטיף אחר מה שיוצר שקט במטבח, שקט בבית.
- נוחות!!! אין דבר יותר נוח מחטיף, שארוז להפליא לא רק באריזה אישית, אלא גם בתוך קופסה נוחה קלה לנסיעה, קלה ב"לדחוף לתיק".
אנחנו בעיצומו של הקיץ והחופש. הנוחות של נגישות החטיף, שלא תופס מקום רב ושמתאים בכמותו לילדים ולחברים- פשוט מעולה. לי כאמא , כאחת שנוסעת ממקום למקום, הילדים מצטרפים ולרוב עם החברים. פשוט נוח לתיק צד שלי שהוא לא גדול. מדגישה- זה שכל החטיפים גם ארוזים בנפרד וגם באריזה הכוללת - יוצר סדר!.
מחשבתי גם קדימה לקראת החזרה ללימודים- נראה לי מאוד נח להכניס לקופסת האוכל (לקופסאות הקטנות, שצריך להיאבק שם על כל סנטימטר של מקום). ומדובר על קופסאות האוכל הקטנות,. כך, הילקוט מלא ועמוס ולא תמיד אפשר להשתמש בקופסאות הענקיות.
לגבי ערכים תזונתיים- אמנם יש חומרים משמרים אך קיים דגש על חומרים מופחתי שומן ועל מקורות צמחיים. מאוד מצא חן בעיני באריזה,הדגש הבולט לגבי המידע על אלרגיה. דגש זה נותן תחושה כי מאחורי המוצר ישנה חשיבה לגבי החומרים . כמו גם תחושה של אמינות הדיווח.

אתר בארני
http://igorsfeed.com/apps/barni/desktop/index.html

קופון בארני
http://igorsfeed.com/apps/barni/desktop/coupon.html

למעלה