בלוגיית ראשית השבוע ושת"פ תפוז

בלוגיית ראשית השבוע ושת"פ תפוז

הבלוגיה לימים ראשון עד שלישי
שתפו אותנו בבלוגים חדשים מבית היצירה שלכם ושל אחרים

הוסיפו מיידע קצר, תמונה, רמז לבאות... טרם תצרפו קישורית.
נשמח לדעת לקראת מה אנו מוזמנים...

פרגנו והמליצו על בלוגים של אחרים,
מאמרים ונושאים שעשויים לעניין את גולשי הפורם

מקדמי ההגנה של LIFE

כולנו מורגלים להכניס לתיק היציאה אל הים, הבריכה ולא רק אליהם את קרם ההגנה שלנו. חיים במדינה שטופת שמש מחייבים אותנו להקפיד על מודעות גבוהה ולעשות ככל שיש בידינו להפחית את הקרינה הישירה עלינו וכמובן שעל ילדנו. השוק מוצף מסנני קרינה מסוגים ומדרגות סינון משתנות. אנו מתאימים לעצמנו את האריזה והנוחות המיירבית כדי שההקפדה על מריחת מסנני קרינה תהיה לנו קלה ונגישה.

כשנגשתי לסניף כדי לרכוש את המוצר להתנסות חשבתי לחדש ולנסות מה שלא ניסית בעבר.

בחרתי את תרסיס ההגנה עליו מצויין: 100% מסנני קרינה טבעיים.

חשבתי על נוחות, על שינוי ובעיקר האפשרות שנדרשת מינימום מריחה לאחר ההתזה.

הרשומה כולה

נביעות+

קיבלתי להתנסות מתפוז מארז של נביעות+.
כבר למעלה משבע שנים שאנו מכירים את סדרת המים המינרליים של נביעות בטעמים עדינים (בתוספת ויטמינים
).
לאחרונה שידרגה נביעות את הסדרה והוסיפה טעמים וסוגים חדשים
.
הסדרה כיום מכילה טעמי פירות עדינים של אפרסק, תפוח, ענבים, משמש-אננס, תות-בננה – ללא צבעי מאכל, ללא ממתיקים מלאכותיים וללא חומרים משמרים.
בנביעות+ עד 15.8 קלוריות ל-100 מ"ל (כ75 קלוריות לבקבוק
). וניתן לרכוש בבקבוקים אישיים או משפחתיים.
בתור מי שמשתדלת לשמור על משקל הגוף ונמצאת בתהליך ירידה במשקל מזה כשנה, אהבתי במיוחד את העובדה שהסדרה מכילה מעט קלוריות- יותר מדיאט קולה אך עדיין אם רוצים לגוון זאת יכולה להיות אלטרנטיבה טובה.
הסדרה ללא צבעי מאכל ממתיקים מלאכותיים או חומרים משמרים ככה שמבחינתי היא גם אלטרנטיבה טובה לכל מיצי הענבים למינהם לילדים
וכאופציה במסעדה או ביציאה הייתי בוחרת בזה.
בנוסף הטעמים מאוד עדינים ולא נפלו לפח המתיקות היתרה מה שעושה את זה לחביב במיוחד וטוב למי שקשה לו עם טעם של מים.
אני חייבת לציין שאני לא קונה מים מינרליים כדרך קבע לבית, ומסתדרת יפה מאוד עם מים מהברז. אבל מדי פעם בא לי להוסיף לארוחה משקה בטעם.
עוד בסדרה מוצר חדש וייחודי- נביעות+ בטעם אגס בתוספת קפאין- למיטב בדיקתי במוצר זה יש סוכר והוא גם בעיני היה הכי פחות טעים מכולם אך יכול להוות תחליף מצוין למי שאוב רדבול וחבריו.

ועוד דבר, בפייסבוק של נביעות תוכלו למצוא רעיונות רבים וחמודים איך לשדרג את הבקבוקים שלכם לאחר השימוש – גם מחזור וגם כיף

Limonium

New member
שוב פעם המשקה כימיקלים הזה?

וואלה תפוז מצאו דרך מדהימה לדחוף פרסומות...
אם זה עשיר בכימיקלים זה לא מים.
אם זה מכיל פלואוריד קפאין וכל מיני מרעין בישין זה לא מים.
אם לקחו אותם מהטבע של כולנו, ומכרו לנו אותם חזרה, זה כן מים, אבל גנובים ( לא, הם לא יימתקו. )
חוץ מזה פעם טעמתי נביעות בטעם אפרסק והיה ממש מגעיל.

רוצה דיאטה שתי מים או לימונדה ביתית.
אני בכלל לא בטוח שהסוכר עצמו משמין, אבל אין לי ניסיון עם זה.

גילור

New member
מים בטעמים הם מיץ לכל דבר! יש בהם סוכר,

יש בהם קלוריות. ואפילו יחסית הרבה. 75 קלוריות לבקבוק של 1/2 ליטר זה לא מעט. מים זה מים. ללא סוכר. ללא קלוריות. ללא תוספים שונים ומשונים. ללא חומרי טעם.

starlight1900

New member
אוסם משיקה דובונים בטעם פיצה!

מישהו הזמין דובונים בטעם פיצה?
אסם מרחיבה את משפחת הדובונים ומשיקה את החטיף האהוב בטעם פיצה.
הטעם החדש מצטרף לדובונים בטעמי שמנת-בצל, חמוץ מתוק והטעם הקלאסי של חטיף תפוחי האדמה האהוב.
http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=2568398

Limonium

New member
את אוהבת אותם?

יש לי תחושה שהם מכילים המון שמן ולא ממש בריאים.
כמה דובונים אוכלים אצלכם?

starlight1900

New member
אצלי אוכלים פעם בשבוע

והבת שלי אוהבת.
אני לא טעמתי.
כפי שנרשם ברשומה:)

Limonium

New member
אשתי מנשנשת אותם מידי פעם.

אני לא יודע איך להשוות ערך תזונתי בין מוצרים שונים, אך יש לי תחושה שהוא מאוד מאוד שומני, ולא ממש בריא. ( או ממש לא בריא... )

דובונים זה דווקא הרע במיעוטו

לא יודעת לגבי טעם הפיצה אבל לגבי הרגיל בכל אופן. ויש לקנות במארזים חבילות יותר קטנות ובכך להקטין את הנזק.
זה בטוח עדיף על אפרופו או ביסלי.

Limonium

New member
השוותי לבמבה וכיף לי,

שלושתם עתירי שומן ופחמימות. העניין הוא שאני לא יודע מה זה אומר, כי זה תלוי במקור הפחממות. גם קורנפלקס דלי פקאן עשיר בפחמימות ( ואכן מתוק בטירוף ) אך אמור להיות בריא בגלל הדגנים המלאים.

למעלה