חדש בשוק
הוזמנתי לאירוע של מי עדן וחשבתי איך אני יכולה לספר לכם על האירוע בצורה הכי מעניינת ותוססת… רמז…
חשבתי מה היה הכי מעניין באירוע של מי עדן, הדבר שהכי חידש לי ועניין אותי באירוע היה הבשורה שמי עדן יצאו בבר מים עם סודה, כן עם סודה
רק לאחרונה, התחלתי לשתות סודה וממש התאהבתי בה ועכשיו אני שותה סודה במקום כל משקה אחר, חוץ ממים כמובן.
בעקרון אני שותה בעיקר מים, כי כשאני באמת צמאה אני רק רוצה מים. אבל לפעמים בארוחת שישי, או כשיושבים בבית קפה בא לי להתפנק במשהו קצת אחר
וסודה זה באמת הפתרון הטוב ביותר, משקאות אחרים עתירי סוכר והדיאטטיים ממש לא בריאים..
חשבתי על זה שבחו"ל יש הרבה יותר ביקוש לסודה, אפילו יותר ממים רגילים..לא פעם ולא פעמיים יצא כשהייתי בחו"ל קניתי בקבוק של מים מוגזים במקום מים מינראליים רגילים
האיטלקים למשל שותים סודה ביחד עם הקפה שלהם
איטליה נחשבת למדינה הראשונה בה התחילו לשתות סודה לצד הקפה. הסיבה לכך פשוטה - שתיית הסודה מאפשרת לנקות את בלוטות הטעם לאחר הארוחה, על מנת לחוש את הקפה בצורה הטובה ביותר.
עם השנים, האיטלקים שידרגו את מי הסודה על ידי הוספת תמצית ממותקת וכך נוצרה הסודה האיטלקית. סודה ממותקת זו מגיעה בשלל טעמים וממשיכה להתפתח אפילו היום.
מאיטליה המנהג עבר לאמריקה, כאשר בתחילה שתו שם את הקפה בדיוק כמו באיטליה - אספרסו עם סודה.
עם זאת, האמריקאים לא הסתגלו במיוחד לרעיון הקפה המריר והוסיפו לו חלב או שמנת.
כמו כן, לסודה הוסיפו שוקולד, דבר המשפר את הניגודיות בין הקפה המריר לטעם המתוק ובכך מעצים את חווית השתייה כולה.
כיום, ניתן לראות כי המנהג של שתיית סודה עם הקפה הגיע לכל רחבי העולם.
אז אני מזמינה אתכם לשתות סודה ביחד עם הקפה שלכם
Eden Pure Soda
• מעניק פתרון למים מסוננים חמים, קרים, פושרים, אקסטרה חמים וסודה.
• סודה בלחיצת כפתור ישיר לכוס – בשלוש רמות גיזוז (חזק, בינוני וחלש) לבחירה והנאת כל בני המשפחה.
• מסך מגע מלא
• מיכל למילוי מים מובנה (בדומה לקיים במכונות קפה ביתיות), שאינו מחייב חיבור קבוע של הבר לברז (וקידוח בשיש) ומאפשר ניידות של הבר עפ"י צורך.
• אפליקציית My Cup – המאפשרת הגדרה ותכנות אישי לכמות וטמפרטורת המים לכל אחד מבני המשפחה.
• בלון גז נוח וידידותי להחלפה.
• מנגנון הגנת ילדים
http://www.meyeden.co.il/