בלוגיית ראשית השבוע
ושת"פ תפוז

בלוגיית ראשית השבוע
ושת"פ תפוז

ראשון-שלישי

שתפו אותנו בבלוגים חדשים מבית היצירה שלכם ושל אחרים

הוסיפו מיידע קצר, תמונה, רמז לבאות... טרם תצרפו קישורית.
נשמח לדעת לקראת מה אנו מוזמנים...

פרגנו והמליצו על בלוגים של אחרים,
מאמרים ונושאים שעשויים לעניין את גולשי הפורם

ismeralda100

New member
נו אם אני כבר פה

על
מעולה.
בנות ריאד
מה אהבתי בו?
אהבתי את ההצצה לעולם הזה, הכל כך שונה משלי. "הסעודים התחילו לחגוג את יום ולנטיין בסוף שנות התשעים, אחרי ששמעו עליו בערוצי הטלויזיה בלוויין ששידרו מלבנון וממצרים. אחר כך התחילו להטיל עונשים וקנסות על בעלי חנויות פרחים, (...)
ההמשך כאן
http://saloona.co.il/ismeralda/2013/07/31/בנות-ריאד-החיים-מאחורי-הרעלה/?ref=blog_main

SivanTA

New member
אירוע מי עדן

ב- 21.7 הגעתי לאירוע מכובד במיוחד של מי עדן

למה מי עדן עושים אירוע גולשים אתם שואלים ?

מי עדן יצאו עם סדרת ברים מיוחדים למים מסוננים בעלי טכנולוגיה מתקדמת בסטנדרט איכות ברמה הגבוהה ביותר
סדרת Eden Pure

"בהשקת סדרת Eden Pure נציע לצרכנים מחירים תחרותיים", אומר סמנכ"ל שיווק וקמעונאות במי עדן, מיכאל רבינוביץ': "וזאת תוך מתן דגש על חדשנות מוצרית ומענה לצרכים של הצרכנים. כך למשל עדן Pure סודה, ייתן מענה לצורך של כ- 60% מהאוכלוסייה הנוהגים לשתות סודה (50% מהם לפחות פעם אחת בשבוע)* . יתרונות מוצרים אלו, יתווספו כמובן לשירות מקצועי ואמין עד אליך - יתרון גדול בשוק מסנני המים הביתיים.

רבינוביץ' מדגיש, כי מי עדן תמשיך לתמוך בקטגוריית המים המינרליים הן בתחום הבקבוקים והן בתחום הברים הביתיים: "מותג מי עדן הינו 'מותג על' בתחום המים ובעל ערכים ברורים של טבעיות, טעם ואיכות כבר 30 שנה. היתרונות שלו בכל הנוגע לאיכות המים ברורים ומוכחים. לצד הכניסה לתחום החדש ומתן האפשרות לצרכנים לבחור את פתרון המים האיכותי המתאים להם, מי עדן תמשיך לבדל ולחדד את היתרונות של המים המינרליים שלה ולתמוך בהם שיווקית".

האירוע היה מרשים ואלגנטי, אוכל טעים, פרזנטציה של מנהל השיווק ומופע של זוג גברים שניגנו על כוסות מים- משהו מיוחד.

ממליצה לכם להיכנס לאתר ולראות מה מי עדן מציעים לעומת המתחרים
http://www.meyeden.co.il/
לי בכל אופן חשוב מאוד להקפיד לשתות 12 כוסות מים ביום, זה חשוב לעור הפנים, חשוב לחילוף החומרים וחשוב מאוד בשמש...

לא משנה איזה מים אתם שותים, תשתו הרבה מהם.

what is up

New member
מבחר טיולים מודרכים חינם באוגוסט

טיולי וקפה עלית מציעים טיולים מודרכים חינם בימי שישי
בהרשמה מראש

שיתוף פעולה תפוז ויופלה

בבוקר השכם קיבלתי צידנית קטנה של תנובה
בתוכה היוגורטים החדשים של יופלה
היו
תותים, אפרסק, אננס, דובדבנים ופירות יער
אז קודם כל ביופלה החדשים יש יותר פרי, הרבה יותר...
האריזה נוחה ומתאימה למנה של מבוגר, הקטן השאיר כמה כפיות של הסוף כי היה שבע
יש ביופלה 3% שומן בכל הטעמים
טעמנו את כולם חוץ מהאפרסק (אלרגים
)
הקטן אהב הכי הרבה את התותים

האמצעי את האננס
לטעמי ה
הכי מוצלח
בהחלט נגוון ונכניס את היופלה החדש לסל הקניות שלנו
עד עכשיו קניתי בעיקר את הלבן ועירבבתי אותו עם כפית טחינה גולמית+כפית סילאן גם כן מומלץ!!!

ממליצה לכן לנסות ומצרפת קישור לקופון הנחה
http://www.tnuva.co.il/OurProducts/Coupons/Pages/Coupons.aspx

יופלה - יוגורט עם יותר פרי

הציעו לי לטעום את היופלה החדש של תנובה - אמרתי "בכיף"
.

שלשום אחרי הצהריים הגיע השליח עם תיק שומר קור של תנובה ובתוכו 5 הטעמים המשודרגים של יופלה
.

היו - תות, אפרסק, פירות יער, דובדבן ואננס, כולם 3% שומן
.

התיישבנו כל בני הבית - כל אחד עם כפית בידו וחלקנו את הגביעים - השדרוג הוא קודם כל בכמות הפרי - ביוגורט החדש יש יותר פרי, הרבה יותר... ואכן כך, בכל כפית שנכנסה לפה הורגש הפרי
.

האריזה צבעונית ויפה - אני אהבתי.

אחרי שכולם טעמו התחילו חילוקי דעות לגבי הטעם המועדף :)

אז לדעתי הכי טעים תות או אננס, אחרי זה פירות יער. הכי לא לטעמי - אפרסק ודובדבן.

ערכים תזונתיים ל- 100 גרם (משקל גביע 150 גרם):
- 100-110 קלוריות - תלוי בפרי
- כ- 3 גרם חלבון
- 15-16 גרם פחמימות
- 3% שומן
- 37-45 מ"ג נתרן
- 160 מ"ג סידן

לסיכום - טעים ומומלץ למי שאוהב יוגורט פירות עשיר וטעים - תנובה אכן השקיעו.

nurii

New member
על טעם וריח לא מתווכחים

אני קונה רק אפרסק,מה דעתך?וזו לא אמת שיש יותר פרי- סיפורי סבתא,בובה מייסע.אני אוכלת את זה שנים ולא השתנה שום דבר.נהפוך הוא-לפעמים יש מיכלים כמעט ריקים מפרי.זה שנתנו לך בחינם לא אומר שמה שכתבת עליהם נכון.(ויש לי מניות בתנובה)כך שזה לא הקטע..................

חדש בשוק

הוזמנתי לאירוע של מי עדן וחשבתי איך אני יכולה לספר לכם על האירוע בצורה הכי מעניינת ותוססת… רמז…

חשבתי מה היה הכי מעניין באירוע של מי עדן, הדבר שהכי חידש לי ועניין אותי באירוע היה הבשורה שמי עדן יצאו בבר מים עם סודה, כן עם סודה

רק לאחרונה, התחלתי לשתות סודה וממש התאהבתי בה ועכשיו אני שותה סודה במקום כל משקה אחר, חוץ ממים כמובן.

בעקרון אני שותה בעיקר מים, כי כשאני באמת צמאה אני רק רוצה מים. אבל לפעמים בארוחת שישי, או כשיושבים בבית קפה בא לי להתפנק במשהו קצת אחר

וסודה זה באמת הפתרון הטוב ביותר, משקאות אחרים עתירי סוכר והדיאטטיים ממש לא בריאים..

חשבתי על זה שבחו"ל יש הרבה יותר ביקוש לסודה, אפילו יותר ממים רגילים..לא פעם ולא פעמיים יצא כשהייתי בחו"ל קניתי בקבוק של מים מוגזים במקום מים מינראליים רגילים

האיטלקים למשל שותים סודה ביחד עם הקפה שלהם

איטליה נחשבת למדינה הראשונה בה התחילו לשתות סודה לצד הקפה. הסיבה לכך פשוטה - שתיית הסודה מאפשרת לנקות את בלוטות הטעם לאחר הארוחה, על מנת לחוש את הקפה בצורה הטובה ביותר.
עם השנים, האיטלקים שידרגו את מי הסודה על ידי הוספת תמצית ממותקת וכך נוצרה הסודה האיטלקית. סודה ממותקת זו מגיעה בשלל טעמים וממשיכה להתפתח אפילו היום.
מאיטליה המנהג עבר לאמריקה, כאשר בתחילה שתו שם את הקפה בדיוק כמו באיטליה - אספרסו עם סודה.
עם זאת, האמריקאים לא הסתגלו במיוחד לרעיון הקפה המריר והוסיפו לו חלב או שמנת.
כמו כן, לסודה הוסיפו שוקולד, דבר המשפר את הניגודיות בין הקפה המריר לטעם המתוק ובכך מעצים את חווית השתייה כולה.
כיום, ניתן לראות כי המנהג של שתיית סודה עם הקפה הגיע לכל רחבי העולם.

אז אני מזמינה אתכם לשתות סודה ביחד עם הקפה שלכם

Eden Pure Soda
• מעניק פתרון למים מסוננים חמים, קרים, פושרים, אקסטרה חמים וסודה.
• סודה בלחיצת כפתור ישיר לכוס – בשלוש רמות גיזוז (חזק, בינוני וחלש) לבחירה והנאת כל בני המשפחה.
• מסך מגע מלא
• מיכל למילוי מים מובנה (בדומה לקיים במכונות קפה ביתיות), שאינו מחייב חיבור קבוע של הבר לברז (וקידוח בשיש) ומאפשר ניידות של הבר עפ"י צורך.
• אפליקציית My Cup – המאפשרת הגדרה ותכנות אישי לכמות וטמפרטורת המים לכל אחד מבני המשפחה.
• בלון גז נוח וידידותי להחלפה.
• מנגנון הגנת ילדים

http://www.meyeden.co.il/

למעלה