בלוגיית ראשית
השבוע ושת"פ תפוז

בלוגיית ראשית
השבוע ושת"פ תפוז

ימים ראשון- שני- שלישי

שתפו אותנו בבלוגים חדשים מבית היצירה שלכם ושל אחרים

הוסיפו מיידע קצר, תמונה, רמז לבאות... טרם תצרפו קישורית.
נשמח לדעת לקראת מה אנו מוזמנים...

פרגנו והמליצו על בלוגים של אחרים,
מאמרים ונושאים שעשויים לעניין את גולשי הפורם

מי עדן - לא רק מה שחשבתם

הוזמנתי על ידי תפוז לערב השקה של מכשירי המים החדשים של מי עדן
.
ההשקה התקיימה בגלריה מאירהוף בתל אביב - במקום אוכל טעים (וקינוחים שיכולים להרוס כל דיאטה - אבל זה כבר סיפור לרשומה אחרת
)

חברת מי עדן חברת המים המינרליים הותיקה בישראל משיקה סדרה חדשה - eden pure - סדרת ברים ביתיים, למים מסוננים באיכות גבוהה.
הסדרה כוללץ 3 מכשירים שונים לבחירת הלקוח
.

בתחילת הערב עלו לבמה סמנכ"ל השיווק של מי עדן, מר מיכאל רבינוביץ ומנכ"ל מי עדן ישראל, יריב שפירא והציגו בפנינו את הסידרה החדשה שכוללת 3 מוצרים:

Eden Pure Classic
בר מים ידידותי ונוח לשימוש.
במכשיר זה ניתן לקבל מים - קרים, פושרים ורותחים

Eden Pure Touch
גם המכשיר זה ניתן לקבל מים במגוון טמפרטורות, אך בנוסף לכך הוא בעל מסך מגע
המכשיר מכיל מיכל מים פנימי שניתן למלא ואז לקחת את המכשיר "לטיו", כלומר אם חשקה נפשכם בקפה במרפסת עם האורחים ניתן להוציא את המכשיר למרפסת ולהכין שם את השתיה.
ניתן לתכנת בו כמה סוגי שתיה לפי טעמם של בני הבית - טמפרטורה וכמות המים הרצויה לכל אחד - אפליקציית My Cup

Eden Pure Soda
זהה למכשיר הקודם, אך בנוסף מכיל בלון סודה פנימי כך שלחיצת כפתור ניתן לקבל סודה. את הסודה ניתן לקבל בכמה חוזקים לפי הטעם האישי של מי ששותה.

אני מחובבי הסודה - ביקשתי כוס סודה - טעים ומוגז בדיוק לטעמי
.

סדרת Eden Pure תשווק ב- 7 צבעים: אדום, כסוף, שחור, גווני לבן ושמנת וגווני אפור.

כל המוצרים החדשים ישווקו ללקוחות במסגרת מסלול שירות לפי בחירת הלקוח.

רבינוביץ' חזר והדגיש כי מי עדן תמשיך לתמוך בקטגוריית המים המינרליים בתחום הבקבוקים ובתחום הברים הביתיים, אך כעת הם רוצים שגם חובבי המים המסוננים יצטרפו למשפחת מי עדן ויהנו מהשירות המסור של החברה. "מותג מי עדן הינו 'מותג על' בתחום המים ובעל ערכים ברורים של טבעיות, טעם ואיכות כבר 30 שנה. היתרונות שלו בכל הנוגע לאיכות המים ברורים ומוכחים. לצד הכניסה לתחום החדש ומתן האפשרות לצרכנים לבחור את פתרון המים האיכותי המתאים להם, מי עדן תמשיך לבדל ולחדד את היתרונות של המים המינרליים שלה ולתמוך בהם שיווקית".

המסלולים ומחירים תלויים בפרק הזמן וסוג השירות אותו בוחר הלקוח - החל מ- 64 שקלים לחודש למכשיר הקלאסי לשנה הראשונה ועד 99 שקלים לחודש למכשיר הסודה.
אם לוקחים מסלול של 3 שנים כולל שליחות וכו' המחיר הינו 104 שקלים לקלאסי ו- 129 למכשיר המגע.

לסיכום - מומלץ למי שמחפש מכשיר מים חדש ועוד יותר למי שחובב סודה.

pazita52

New member
תמיד אישה

קיבלתי להתנסות ערכה מושקעת במיוחד של חברת הקוסמטיקה HL ואני רוצה לשתף אתכם בהתנסות האישית שלי

מדובר בחברה ישראלית שאת מוצריה ניתן לרכוש רק באמצעות קוסמטיקאיות מורשות HL

HL נוסדה לפני כשלושים שנה והיא אחת החברות הוותיקות והמובילות בתחום הקוסמטיקה המקצועית בישראל. בבעלות HL מעבדות מחקר ומפעל ליצור מתקדם.
הפיתוח ב HL מבוסס על הטכנולוגיות המדעיות החדשניות ביותר המוצגות כיום בתחום הקוסמטיקה ומאפשר לחברה לפתח תכשירים קוסמטיים ייחודיים,
איכותיים יעילים ובטיחותיים המעניקים תוצאות ממשיות לעור מאוזן, זוהר וקורן.

אז נחזור כמה שנים אחורה, בתור נערה הייתי ממש טום בוי.. לא מרחתי לק, לא שמתי קרמים, לא הייתי משקיעה בבגדים ושמלות ממש לא היו לי בארון

אני לא יודעת מה הוביל לשינוי שחל בי אבל כשהתבגרתי, וכשהתחלתי לצאת עם גברים, הבנתי שאני אישה ואחד היתרונות הבולטים (יש שיגידו שזה גם חסרון
) שלי הוא הנשיות שלי

גדלתי להיות אישה שמשקיעה במראה שלה, חשוב לי לצאת מהבית "מתוקתקת" לא בשביל אף אחד אלא רק בשביל עצמי

כשאני נראית טוב, אני מרגישה טוב.

הבעיה היא כשאת מתעסקת הרבה במראה שלך כל פגם בגוף מעסיק אותך ואני בטוחה שנשים נוספות כאן יזדהו איתי כשאני אגיד שיש כמה דברים קטנים בגוף שלי שהייתי שמחה לשדרג

את החזה הייתי שמחה קצת להרים- כי אחרי 3 לידות והנקות הוא כבר לא עומד כמו פעם..

את הבטן שלי הייתי מעצבת קצת שיהיה פחות מה לתפוס...

ואת הקמטים הללו שמתווספים לי עם השנים מסביב לעיניים הייתי רוצה להעלים ברגע

אני לא אישה של ניתוחים, פשוט אין לי את האומץ וגם עם כל החסרונות שלי – נראה לי מזויף לעשות ניתוח- מה דעתכן?

בכל מקרה אני אחזור לעניין, רציתי לכתוב לכן מה גרם לי להרגיש אישה השבוע

וזה ההתנסות במארז השיקום של HL
המוצרים במארז הם מסדרת ביו ריפאר המכילה קומפלקס טבעי מתקן ,אלסטין, קולגן וויטמין E .

עם השנים העור שלנו נחשף לקרינת השמש, מזהמים סביבתיים, חיידקים ואובדן נוזלים בשימושו כחיץ בין הגוף לסביבה.

הפגיעות הללו בעור פוגעות במראה ובמרקם של העור
– העור סובל מיובש ומאובדן לחות, מאבד מזוהרו והופך אט אט עמום, צהבהב וחסר חיוּת. בשל הנזק לסיבי הקולגן והאלסטין, הוא מאבד מגמישותו ומופיעים בו קמטים וקמטוטים, ובנוסף הפגיעה של קרינת השמש גורמת לשינויים בפיזור פיגמנט המלנין, וכתוצאה מכך להופעת כתמי פיגמנטציה בעור.

לאחר התנסות של חודש ימים במארז של HL
אני מרגישה חידוש של עור הפנים שלי, אני מרגישה זוהרת יותר

נהניתי להרגיש אישה!

תודה לתפוז ולHL על ההכרות

http://hl-labs.com/index.asp?lang=heb

shron17

New member
נפלא שאת מרגישה מטופחת וזוהרת,הבעיה היא,

תמיד אומרות כול הקוסמטיראיות,
ששלאחר שהעור מתרגל לקרם ,הוא מפסיק להגיב,

אני הגעתי למסקנה ששתיית מים,
כמות של 12 כוסות ליום, עושה את העבודה,
העור הופך להיות וזוהר ומלא חיים.

הזגג

"...יום טוב הזגג עובד אתנו כבר 25 שנה. הוא הרכיב את כל חלונות הבית (הרבים) את הפטיו שכבר הוחלף מאז ואת הויטרינה של הסלון אז כאשר בנינו לראשונה. לבעלי יש תחביב בלתי מוכר בספר הפטנטים: הוא חובב שיפוצים. ולכן בכל כמה שנים אנו שבים ומשפצים. מגדילים, משנים, מזיזים ומתחדשים. האבק גדול, הרעש והלכלוך קשים, אבל התוצאות מפנקות.... "

הרשומה כולה

what is up

New member
ערב קריוקי מהנה ושמח בחדר פרטי

אני חובבת קריוקי ושירה בכלל... למרות הזיופים שלי
בגלל זה כל כך שמחתי לבלות ערב עם חברים ב MEon the Mic
המציעים חדרים מעוצבים ברוח ערים בחו"ל במה כל אחד מכם יכול להיות זמר/ת לערב אחד

z o e 2 7

New member
היה מעולה!

הרבה יותר כיפי ממה שחשבתי שקריוקי יכול להיות :)

העליתי עכשיו גם את הרשומה שלי על הערב לבלוג.

למעלה