תמיד אישה
קיבלתי להתנסות ערכה מושקעת במיוחד של חברת הקוסמטיקה HL ואני רוצה לשתף אתכם בהתנסות האישית שלי
מדובר בחברה ישראלית שאת מוצריה ניתן לרכוש רק באמצעות קוסמטיקאיות מורשות HL
HL נוסדה לפני כשלושים שנה והיא אחת החברות הוותיקות והמובילות בתחום הקוסמטיקה המקצועית בישראל. בבעלות HL מעבדות מחקר ומפעל ליצור מתקדם.
הפיתוח ב HL מבוסס על הטכנולוגיות המדעיות החדשניות ביותר המוצגות כיום בתחום הקוסמטיקה ומאפשר לחברה לפתח תכשירים קוסמטיים ייחודיים,
איכותיים יעילים ובטיחותיים המעניקים תוצאות ממשיות לעור מאוזן, זוהר וקורן.
אז נחזור כמה שנים אחורה, בתור נערה הייתי ממש טום בוי.. לא מרחתי לק, לא שמתי קרמים, לא הייתי משקיעה בבגדים ושמלות ממש לא היו לי בארון
אני לא יודעת מה הוביל לשינוי שחל בי אבל כשהתבגרתי, וכשהתחלתי לצאת עם גברים, הבנתי שאני אישה ואחד היתרונות הבולטים (יש שיגידו שזה גם חסרון
) שלי הוא הנשיות שלי
גדלתי להיות אישה שמשקיעה במראה שלה, חשוב לי לצאת מהבית "מתוקתקת" לא בשביל אף אחד אלא רק בשביל עצמי
כשאני נראית טוב, אני מרגישה טוב.
הבעיה היא כשאת מתעסקת הרבה במראה שלך כל פגם בגוף מעסיק אותך ואני בטוחה שנשים נוספות כאן יזדהו איתי כשאני אגיד שיש כמה דברים קטנים בגוף שלי שהייתי שמחה לשדרג
את החזה הייתי שמחה קצת להרים- כי אחרי 3 לידות והנקות הוא כבר לא עומד כמו פעם..
את הבטן שלי הייתי מעצבת קצת שיהיה פחות מה לתפוס...
ואת הקמטים הללו שמתווספים לי עם השנים מסביב לעיניים הייתי רוצה להעלים ברגע
אני לא אישה של ניתוחים, פשוט אין לי את האומץ וגם עם כל החסרונות שלי – נראה לי מזויף לעשות ניתוח- מה דעתכן?
בכל מקרה אני אחזור לעניין, רציתי לכתוב לכן מה גרם לי להרגיש אישה השבוע
וזה ההתנסות במארז השיקום של HL
המוצרים במארז הם מסדרת ביו ריפאר המכילה קומפלקס טבעי מתקן ,אלסטין, קולגן וויטמין E .
עם השנים העור שלנו נחשף לקרינת השמש, מזהמים סביבתיים, חיידקים ואובדן נוזלים בשימושו כחיץ בין הגוף לסביבה.
הפגיעות הללו בעור פוגעות במראה ובמרקם של העור
– העור סובל מיובש ומאובדן לחות, מאבד מזוהרו והופך אט אט עמום, צהבהב וחסר חיוּת. בשל הנזק לסיבי הקולגן והאלסטין, הוא מאבד מגמישותו ומופיעים בו קמטים וקמטוטים, ובנוסף הפגיעה של קרינת השמש גורמת לשינויים בפיזור פיגמנט המלנין, וכתוצאה מכך להופעת כתמי פיגמנטציה בעור.
לאחר התנסות של חודש ימים במארז של HL
אני מרגישה חידוש של עור הפנים שלי, אני מרגישה זוהרת יותר
נהניתי להרגיש אישה!
תודה לתפוז ולHL על ההכרות
http://hl-labs.com/index.asp?lang=heb