בלוגים בנושא רילוקיישן

noaronen1

New member
בלוגים בנושא רילוקיישן

שלום לכולם,
תודה לאלוהי הפורום שיש לנו את נירית-סקוטלנד שתמיד מלאת רעיונות ויוזמות.
בהמשך לכמה שרשורים על בלוגים חדשים של בנות הפורום שכותבות על חווית הרילוקשיין שלהן (אני ספרתי 3 רק החודש?), נירית הציעה (ואני אהבתי) שיהיה בכלים לינקים לכל הבלוגים הנפלאים הללו.
אז לכל אלה שאוהבים בלוג מסויים, או אם בעלי בלוג ורוצים לראות את הבלוג שלכם ברשימה. אנא הוסיפו את הלינק לשרשור הזה.
ותודה לנירית שיוזמת ועושה המון המון המון מאחורי הקלעים וגם בכל השרשורים!
לכל אלו שמכירים אותי קצת פחות אני מאמינה שכדי שהפורום הזה ימשיך להיות מיוחד כמו שהוא היה עד היום - ככל שיהיו יותר רעיונות ויוזמות מחברי הפורום כך יהיה כאן מעניין יותר. בעולם הפייסבוק שיש בו אינסוף קבוצות אני מוצאת בפורום הזה עדיין את המקום להיות אמיתית ב- 100% ולא ב"מציאות פייסבוק" בה פעמים רבות אנחנו משדרים רק את מה שאנחנו רוצים שהעולם ידע. זה המקום הבטוח שלכם להיות אתם בלי שחברי משפחה, חברים ואחרים ידעו וכמובן עם אנשים שיודעים מה עובר עלי כמו שרק אתם יודעים.
ואני חושבת שבינתיים כל מי שפנה/פנתה אלי ברעיונות או התייעצויות מצאו אוזן קשבת בצד השני. אז אם למישהו/מישהי מכם בא לקחת יוזמה נוספת בפורום אתם יותר ממוזמנים.
אז יאללה - רשימת בלוגים עם חוויות רילוקיישן - Go! (ולא להתבייש).

אני חושבת שפורום כזה, פתוח ברשת, שיכול לעלות בכל חיפוש

ברשת, מאוד חשוב לאנשים שמחפשים תשובות בנושאי הגירה וגידול ילדים ישראלים/יהודים בחו"ל.
אני הגעתי לפורום הזה בדרך הזאת, חיפשתי מידע באינטרנט על לימוד קריאה וכתיבה בעברית לבת שלי והגעתי לפורום. זאת היתה פעם ראשונה שנחשפתי למדיה החברתית

תודה לך נוע על הפירגון, הפורום הזה חשוב לי מאוד

noaronen1

New member
אף אחד/ת לא רוצה את הבלוג שלו/ה ברשימת מומלצי הפורום?

אם לא אז אני יורדת מזה...

mumfor4

New member
תודה נוע נושא חשוב, הסיבה שהתחלתי לכתוב

את הבלוג שלי מלכתחילה היתה כי חשבתי שאולי משהו מהנסיון שלנו במעבר לשתי מדינות יועיל למשהו , נכון שאין רילוקיישן אחד דומה למשנהו אבל אולי משהו בכול זאת ייתן כיוון והכוונה .
אני זוכרת כמה חיפשתי עזרה באינטרנט וכמה נעזרתי בפורום הזה לפני המעבר הראשון וגם לפני השני .
אני כותבת על סיפור הישן שלנו יחד עם אהבתי הגדולה והתחביב שלי בישול אבל חווית הרילוקיישן מופרדת בבלוג .
מוזמנים להיכנס ולהירשם / להתרשם .
אני עובדת על האתר באנגלית בשאיפה שיעלה לאוויר בסוף ינואר .
mum4four.com
דורית

למעלה