בלוגים בפלאש!!!!

lol 4 all

New member
בלוגים בפלאש!!!!

עדיין אין דבר כזה אבל חשבתי לעצמי שאפשר לעשות בלוגים בפלאש זאת אומרת שבמקום לכתוב הכל אפשר להציג את זה בפלאש! מה אתם אומרים על הרעיון שלי? אני יודע\ת שזה הרבה מאמץ אבל זה הרבה יותר יפה, אפשר להציג ככה את היום שלך, זאת אומרת מה קרה לך באותו יום במקום לכתוב שרבת עם חבר\ה שלך אפשר להציג את זה! איך הא? l.4.a

naatz

New member
מעניין.

לרגע חשבתי שהתכוונת לטעון את הטקסט לפלאש במקום לעמוד סטאטי. ואז פתאום קראתי את ההודעה... הרעיון שלך נשמע לי כמו השקעה מטורפת - שאם יש לך זמן לבצע אותה - זה יכול להיות מעניין - רק קח בחשבון שלבנות מצגת בפלאש גוזל זמן. הרבה זמן. יש סיבה לכך שכמות הבלוגים הגרפיים ככלל ובפלאש בפרט קטנה כ"כ. naatz

איה@

New member
זהו אחד האתרים היותר יפים ו - .....

מושקעים שראיתי לאחרונה. מדהים! בעמוד הכניסה תעברו על המילים שיוצאות ממכונת הכתיבה - לא הספקתי לעבור על הכל, אני צריכה לפנות כמה שעות טובות כדי להנות הנאה מלאה מהאתר המדהים הזה. עומר - תודה על הקישור. נשמח לעוד.
איה.

איה, חביבתי (מותר לקרוא לך ככה?)

אנחנו לא צריכים הוראות שימוש לאתרים. תני לאנשים לנסות דברים לבד, ללחוץ פה ושם, עד שהם יבינו. אין צורך בספר הוראות לגבי כל אתר.

איה@

New member
לא../images/Emo70.gif טוסט, אתה לא יכול

לקרוא לי חביבתי. שמי איה. תודה. אנחנו? אשמח לדעת איזו קבוצה אתה מייצג? כאן בפורום משתתפים חברים שאין להם מושג מהוא בלוג, והם בתחילת דרכם ולכן "הוראות שימוש" יהיו כאן והרבה! אתה נראה כשולט בחומר ובידע - מוזמן לדלג על הודעות אלו או להוסיף מהידע שלך לטובת כולנו. מלבד זאת במקרה הזה - האלו היו המלצות - ולא הוראות. המשך יום מואר
איה.

היי, למה לתקוף?

בוא נבהיר כמה דברים. ראשית כל, אני בת. שנית, חביבתי זו מילה שנועדה להביע חיבה. היא נועדה להראות את ההודעה שלי באור נעים, לא כדי להראות שאני לא תוקפת שלישית, אני מייצגת את ציבור הגולשים. לדעתי, כשרואים דף בנט ויש עליו הרבה מילים שעושות רושם שהם לינקים, אנשים ילחצו או "יטיילו" עך המילים, ויגלו את "הסודות" וה"הפתעות" במצגת פלאש לבד. דפי אינטרנט לא באים עם manual הם צריכים להיות פשוטים לשימוש. הם פשוטםי לשימוש. אני מנסה להבין למה בדיוק יהיה צריך הוראות שימוש - לפתוח אתר בבלוגספוט, להשתמש בבלוגר לצורך הקמת אתר על שרת פרטי וכו´ - כן. לגלוש באתר פלאש? לא נראה לי. זו רק דעתי. זה הכל.

איה@

New member
טוסטית - ../images/Emo140.gif

זהו ענין אישי שלי - אני לא אוהבת שקוראים לי חמודה - חביבתי או מוסיפים לי לשם זנבות בסגנון איה´לה איה´טצוק וכו´ שאלת אם אפשר אז עניתי
עם המונח- יקירתי - למשל אין לי בעיה. את מזכירה לי את השיר "אל תקרא לי מותק" - ואת יודעת מה? תודה לך! - נתת לי נושא לכתיבה בבלוג שלי
לגבי השאר - כמו שאמרתי - אלו היו המלצות - לא הוראות, התלהבתי
מהאתר ולכן ציינתי זאת. וחוץ מזה...חוץ מזה.....אני דוגלת בחופש דיבור
איה.

איה@

New member
טוסטית 2 ../images/Emo140.gif

ועכשיו שאנחנו מכירים קצת יותר, ספרי לנו קצת על עצמך
נשמח לקבל קישור לבלוג/יומן שלך
איה.

איה@

New member
הוא נראה חדש דנדש ../images/Emo77.gif

יש בעיה במעבר אחורה בעמודים - העיצוב משתנה פתאום. בסך הכל נראה עיצוב נקי - באופן אישי אני אוהבת קצת צבע מול העינים אבל שוב - זה אישי. תחום התענינות מענין יש לך
תעדכני כשיהיה המשך.
איה.

למעלה