Guava the EZ
New member
בלוגים יצירתיים
קודם כל, שמי עתליה ואני בערך חדשה בפורום (קוראת מדי פעם וזה), אז ברוכה-הבאה-לי ועכשיו לעניין.^^ הרשת מוצפת בבלוגים שעיקר תוכנם הוא חייהם/ מחשבותיהם/ הגיגיהם/ קשקושיהם של הבלוגרים הכותבים אותם, אך מדי פעם נתקלים בבלוגים שונים- בלוגים יצירתיים.
אני מודה ומתוודה, עד שפתחתי אחד (בלוג יצירתי משהו) לא ממש התייחסתי אל בלוגים כאלו, כי הם נראו לי הרבה פחות עסיסיים ומעניניים מבלוגים "רגילים". מה אתם מעדיפים- בלוגים "רגילים" או "שונים" (יצירתיים, אומנותיים, וואטאבע...)? מה אתם חושבים על בלוגים "שונים"? כשאתם כבר פותחים בלוג של מישהו אחר (
) ומגלים שזה בלוג אומנותי, מה הדבר הראשון שעובר לכם בראש? ("סוווו פריטי" או לחילופין "הו שיט, עוד קשקשן פואטי"...) מבין הבלוגים היצירתיים, אילו אתם מעדיפים- בלוגי צילום, בלוגי אומנות, בלוגי כתיבה יוצרת, סיפור בהמשכים...? למי מכם שמפעיל בלוג יצירתי- האם אתם מצפים למספר כניסות ותגובות נמוך/גבוה מהרגיל? [אני יודעת שאני לא מצפה לכלום, ככה זה תמיד הפתעה שיש לי תגובה.
]
קודם כל, שמי עתליה ואני בערך חדשה בפורום (קוראת מדי פעם וזה), אז ברוכה-הבאה-לי ועכשיו לעניין.^^ הרשת מוצפת בבלוגים שעיקר תוכנם הוא חייהם/ מחשבותיהם/ הגיגיהם/ קשקושיהם של הבלוגרים הכותבים אותם, אך מדי פעם נתקלים בבלוגים שונים- בלוגים יצירתיים.