בלוגים מקושרים.

TheWhiteTigris

New member
בלוגים מקושרים.

כלומר כאלה ששמו אתכם ברשימת הבלוגים שלהם. מתוך 50 - רק 22 קיימים. עוד 21 קיימים אבל הופסקה הכתיבה בהם (בחלקם - עוד משנת 2003(!), אבל הגדרתי אותם בכ"ז כ"מושבתים"), ועוד 7 בלוגים שהכל בהם נמחק. גם אצלכם התמונה כזאת שכ"כ הרבה כבר לא ממש קיימים?...

דנטל

New member
רק על הבלוג בניק דנטל

כי שני הבלוגים האחרים חדשים מספיק בשביל שכל ההפניות אליהם יהיו ברשימות של בלוגים פעילים. אין לי כמות כמו שלך. יכול להיות ששליש מתוכם לא פעילים, אבל הם כולם קיימים כשבאחד מהם הכל מחוק כי הבלוגרית זכתה לאיומים ממישהי. אני גם יכולה להוסיף ששני הבלוגים שאי פעם בכלל הייתי מנויה אליהם (חוץ מהאחרון שנרשמתי אליו לא מזמן וגם נפתח רק לא מזמן) לא קיימים יותר.

ע ל ו מ ה

New member
הסטטיסטיקה אצלי דומה

יש לי פחות בלוגים שמקשרים אלי, אבל רק 40% פעילים (לך 44%). השאר, הם 40% שזנוחים (42% אצלך) ו-20% מחוקים (14% אצלך). בהתחשב בעובדה שגם על הבלוג שלי אפשר לומר שהוא זנוח, אי אפשר להתלונן...

אצלי

פחות מ-10% מחוקים, כ-20% מושבתים. אבל איך אתה יודע כמה בלוגים מקשרים אליך? הרי מלבד מה שנופיע במסך הניהול יש עוד המון בלוגים שמקשרים בקוביית תוכן אחרות, ואז אתה לא יכול לדעת שהם מקשרים אליך...

TheWhiteTigris

New member
נכון

והיות שאנחנו מתעסקים רק במה שאנחנו כן יודעים, אז אני מתייחס רק למה שבדף מהדף ניהול.

ע ל ו מ ה

New member
למה קוביות תוכן אחרות?

הרשימה של תפוז מכילה את כל הבלוגים שמופיעים באיזושהי רשימת בלוגים - גם אם יש הרבה כאלה. כיוון שהאפשרות לרשימת "הבלוגים שלי" מובנית בקוביות התוכן, סביר להניח שנדירות הרשימות האחרות לגמרי שמשמשות לאותה תכלית.

את טועה...

יש הרבה מאד בלוגים שלא מופיעים במסך הניהול ושאני מקושרת אליהם באיזושהי קובייה. ממש לא ברור לי למה זה כך.

דנטל

New member
גם אצלי

פעם שאלתי ידיד שלי שמקשר אלי למה אני לא רואה אותו ברשימה. למיטב זכרוני, הוא ענה שהוא לא קישר אלי דרך "הבלוגים שלי", אלא דרך קוביית רשימות. מתוך הרשימה שהתייחסתי אליה, יש המון שמקשרים אלי ולא מופיעים במסך הניהול. אני יודעת שהם מקשרים אלי בגלל שדרך הסטטיסטיקות גיליתי שהגיעו אלי מהבלוג שלהם וראיתי שהם ציינו אותי ברשימות שלהם, אבל לא ב"הבלוגים שלי".

גם אצלי

כחצי מהבלוגים כבר אינם פעילים או אינם קיימים. יש מקרים בהם כל הבלוג נמחק (כולל התקייה בשרת) ועדיין, תפוז מציג את זה כאילו הבלוג עדיין מקשר אלי.

ע ל ו מ ה

New member
בקיצור... השאלה כבר גילתה לפחות שני באגים...

1. הר קסמים טוענת שבלוגים שמקשרים אליה לא מופיעים ברשימה שלה
2. אתה טוען שמופיעים אצלך בלוגים שאפילו התיקיה שלהם לא קיימת

ע ל ו מ ה

New member
אגב... "קסם" נוסף להגעה מבלוג...

קוראת בקובית ה-RSS שלי. הקוביה הזו מציגה את חמש ההודעות האחרונות שלי בתפוז. אז אם הגבתי אצל מישהו בבלוג, אפשר יהיה בהקלקה על דף הבלוג שלי להגיע לבלוג שלו. אם הוא ימצא את זה בסטטיסטיקה יומיים אח"כ, הוא עשוי לחפש בבלוג שלי ולא למצוא, כי כבר כתבתי חמש הודעות חדשות בפורומים/בלוגים. אותי זה משעשע...

ע ל ו מ ה

New member
ומה עם הבלוגים שאתם מקשרים אליהם?

אותה אתם שומרים מעודכנת? אצלי גם שם המצב דומה... רק 46% פעילים, 38% זנוחים, 16% ריקים (כלומר, רשומותיהם הוסרו). ולא נראה לי שגם אם יהיה לי כוח לעבור על הרשימה ולעדכן אותה, שאמחק את כל הזנוחים - כי בעליהם כן ממשיכים, בחלקם, להיות פעילים בפורומים, או בקשר איתי, ולא "אעשה להם את זה", אפילו שהבלוג שלהם כבר לא פעיל. הקיום של הקישור לבלוג שלהם בבלוג שלי אומר שאהבתי את הבלוג שלהם, ולכן ההמלצה עודה קיימת. אבל אין ספק שעם הזנחת הבלוג שלי, אני מזניחה גם את ניהול הרשימה הזו... לא מסירה, ובעצם גם לא מוסיפה. תקועה.

TheWhiteTigris

New member
בהחלט.

בהנחה שאף אחד מהם לא סגר בימים האחרונים בלי להודיע - אצלי כל מי שבבלוגים הוא חי נושם וקיים.

לא הצלחתי לשמור אותה מעודכנת

אומנם הסרתי אותה מלפני מספר שבועות, אבל גם אז היא לא הייתה מעודכנת. אף פעם לא היה לי כוח לעדכן את הרשימה הזו ולבדוק מי פעיל ומי לא. הסרתי אותה כי בשלב מסויים היא הפכה ללא רלוונטית. כמות הבלוגים שאני קורא כל הזמן גדלה והרשימה שהייתה כבר לא ייצגה את מה שאני ממליץ או מה שאני אוהב לקרוא.

למעלה