בלוגים מתחפשים?

Bezalel P

New member
בלוגים מתחפשים? ../images/Emo148.gif

היה נורא נחמד לראות את כל הילדים המחופשים הבוקר בדרך לגן ולבית הספר. מה דעתכם על הרעיון לחפש את הבלוג? זו יכולה להיות תחפושת עיצובית - לעצב מחדש את הבלוג בסגנון אחר שלא מתאים לכם, או תחפושת תוכנית - לכתוב כאילו שאתם מישהו אחר, על נושאים או בסגנון כתיבה שלא מתאים לכם. מה דעתכם? הייתם עושים משהו כזה?

wranger

New member
איזה רעיון מעניין

אני לא יודע אם תחפושת עיצובית היא דבר שמתאים לי כל כך - מה, לשנות עכשיו את עיצוב הבלוג לשלושה או כמה ימים? אני לא חושב שמישהו בכלל ישים לב, מה גם שנראה לי שתדירות העדכונים שלי נמוכה מכדי שמישהו יזכור לאורך זמן איך הבלוג שלי נראה. תחפושת תוכנית מעניינת אותי יותר: יכול להיות משעשע לכתוב רשומה שלמה בסגנון של מישהו אחר, עם קישור לרשומה שלו. עשיתי את זה פעם, לא לכבוד פורים אלא סתם כמחווה, ויצא לי אחלה פוסט. הרי לא חסרים סגנונות כתיבה ייחודיים בבלוגיה (ובבלוגוספירה בכלל) או נושאים שמעולם לא כתבתי עליהם. כן, זה רעיון מעניין. אני אשקול את זה בחיוך.

abbale2

New member
היה מעניין לקרוא

את כל מתנגדי האח הגדול רושמים על זה רשומה. על כל מתנגדי הקידומים משבחים על קידום של עומרי חיון על מנהלי הפורום אומרים שאח גדול באמת מקודם יותר מידי לטעמם והם יפעלו לשינוי. מה דעתכם? דעתכן?

wranger

New member
מה, ולא היה מעניין לקרוא

את לשונאי10 כותב רשומה שלמה בשגיאות כתיב ודקדוק? את סימור כותב רשומה שאיננה למבוגרים בלבד? את חדשוטק כותב משהו שלא קשור לטכנולוגיה? או, לא חשוב שמות, מישהו שכותב בלוג אישי על דברים שקורים לו בעבודה או בחיים בכלל - שיביא פתאום מתכון מפורט שכולל צילומים? או בלוג שעוסק אך ורק במתכונים - שבמקום מתכון יביא פתאום איזה שיר בחרוזים המהלל מילוי פרג, תמרים או משהו שלא קשור בכלל לאוכל? אני חושב שזה יופי של רעיון, ונראה לי שאהנה מאוד לקרוא רשומות מחופשות כאלה (בתנאי שהן לא יורדות על בלוג מסוים אלא מתחפשות אליו).

לשונאי10

New member
עתא מדבר עליי,? עני קוטוו בשגיעוט קטיב ודפוס?

אעמת? אחשו קן, קול אתגובא הזאט רצופא בשגיעוט קטיוו ודםוס והקול בשבילך, לחבוד פורים! ראיון לא רא בחלל, אהמט. האבטי! אשכול אט זא בכיוב,.

wranger

New member
מצוין!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

לקח לי קצת זמן לפענח מה כתבת שם... אז יאללה, עכשיו אתה הולך לכתוב איזה פוסט, אולי אפילו שתי פוסטים או יותר, אה? מעולה. אני ממתין ללינקים, ואולי אני אפילו יכתוב איזה משהו בעצמי.

אבל איך נכתוב רשומה על האח הגדול

אם אנחנו (המתנגדים) לא צופים בתוכנית?

abbale2

New member
זה כול היופי

רושמים סתם בלי קשר לכלום הרי זה לא בעיה לראות מי המשתתפים

yael d a

New member
תחפושת עיצובית

נראית לי מעט סתמית פוסט מחופש נראה לי מגניב, משהו שאהנה לקרוא אבל לא נראה לי שיש לי את היכולות הספרותיות לכתוב פסוט שכזה לצערי..

abbale2

New member
תרשום רשומה על שחקנית

לאו דווקא מהתחום. תרשום על גילה אלמגור זה יהיה מעניין לראות איזה פרים היא תקבל (בכל זאת יש סרט בכיכובה שיתאים לבלוג שלך....) :)

seymore butts

New member
חחחח ענק גילה אלמגור !!!

אם כבר הייתי הולך על יעל בר זוהר. אבל לצערי לא הצלחתי להשיג את התמונות הגנובות המפורסמות

motior

Member
רעיון מעניין

אולי אנסה לחפש את הבלוג שלי... ונראה מי ינחש למה הוא התחפש?

אם זה היה גורם לעורכים לשים לב אליו -

הייתי גם מוכרת את סבתא של הבלוג במורד הנהר

abbale2

New member
עשיתי ניסיון

התחפשתי למשורר ניתן לקרוא זאת בהמלצות של הבלוגים לסוף השבוע או לפי הקישור בחתימה יש סיכוי לקריירה חדשה?

למעלה